belki ilginizi çeker
  1. · rammstein
  2. · tuesday
  3. · olympia
  4. · wild horses
  5. · völkerball
  6. · the best of depeche mode volume 1
  7. · christian eigner
  8. · sofsotik
  9. · blood and chocolate
  10. · the voice within
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · boylumlama
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · itü sözlük
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · tanrıya sorulacak tek soru
  9. · christoph metzelder

stripped  

1. reamonn şarkısı

would you say
    you´re in control
    would you say
    i´m just your fool
    have you had
    other men like me
    did they please you like
    i want to please

do you think
    you got more than me
    is it so hard to
    let go of been free
    would you strip for me
    now let´s see you bare
    hold me, tell me that you
    really care

and would you strip
    strip for me?

until you´re bare
    would you make
    love over there
    show me that
    i´ve got some control
    hold me tell me that i´m
    not your fool

do you believe in me?
    do you know my history?

and would you strip
    strip for me?
    (bettyboop, 02.06.2004 03:02 ~ 03:03)
  2. christina aguilera albümü ismi. fighter şarkısının klibi vardır ki dillere destandır.
    (cyberboy, 02.06.2004 03:06)
  3. depeche mode'un black celebration albümünde oldukça öne çıkan parçası.
    (beatrice, 26.10.2005 20:38)
  4. aslen bir depeche mode parçası olup,tribute to depeche mode albümünde müthiş bir rammstein coverı da bulunmaktadır.orjinali gayet basit,sade ve çok tatlı bir parçadır,rammstein coverı ise gümbür gümbür nakaratıyla dikkat çeker.
    (bkz: stripped)
    (floydzede, 27.12.2005 11:52)
  5. come with me
    ınto the trees
    we'll lay on the grass
    and let the hours pass

take my hand
    come back to the land
    let's get away
    just for one day

let me see you
    stripped

metropolis
    has nothing on this
    you're breathing in fumes
    ı taste when we kiss

take my hand
    come back to the land
    where everything's ours
    for a few hours

let me see you
    stripped

let me hear you
    make decisions
    without your television
    let me hear you speaking
    just for me

let me see you
    stripped

let me hear you
    make decisions
    without your television
    let me hear you speaking
    just for me

let me see you
    stripped

benimle gel,
    ağaçların içine.
    çimlere uzanacağız.
    ve saatlerin geçmesine izin vereceğiz.

elimi tut,
    ülkene dön.
    hadi uzaklaşalım,
    sadece bir günlüğüne.

bırak seni çıplak göreyim.

büyük kent,
    üzerinde hiçbir şey yok.
    dımanlar içinde nefes alıyorsun.
    öpüştüğümüzde bunu tadarım.

elimi tut,
    ülkene dön,
    herşeyin bizim olduğu.
    bir kaç saatliğine.

kararlar aldığını duymama izin ver,
    televizyonunuz olmadan.
    bırak sadece benim için konuştuğunu duyayım.

(saçmaladı yine bu, 08.02.2007 20:46)
  6. rammstein cover' ını dinlediğim kadarıyla güzel olmuş, hatta dile dolanır olmuş çok fena.. nakaratı da marş gibi şerefsizim,gel de eşlik etme.. (bkz: buradan tebrik ediyoruz kendilerini)
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 21.04.2007 10:48)
  7. blood and chocolate film müziğini harika yapan şahıs...
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 08.06.2007 13:38)
  8. şimdi bir rammstein şarkısından bahsediyoruz, sevgilim, öyle sıcaksın ki, öyle uzaksın ki, en azından beni bu şarkıyla duyuyor olmalısın... yine de fark etmez.., sen olmayacaksın, ve ki ben yemin ediyorum ki, şapşal aşık yeminlerimde, senden bihaber, sana bağlı kalacağım..

yıllar sonra gelen yorum: sarhoşken yazmışım bunu.. o kadar belli ki.
    (geber marla singer, 03.12.2007 05:22 ~ 03.01.2009 08:32)
  9. aslen depeche mode şarkısı imiş. kendilerini çok sever, sayarım, saygı duyarım, hayranım. ama bıraksınlar bu şarkıyı rammstein a. tüm haklarından vazgeçsinler. valla o gadder güzel yorumlamışlar ki, depeche mode u dinleyesi gelmiyor insanın. hele ki o ilk giriş öyle sert, öyle güzel, öyle hayvani ki, helal olsun dedim, hala da derim.
    (hubede, 29.05.2008 01:50)
  10. rammstein yorumunun klibinde 1936 berlin olimpiyatları esnasında başarılı yönetmen leni riefenstahl tarafından çekilmiş olympia filminin görüntüleri kullanılmıştır.

http://www.youtube.com/...
    (dünyayı kurtaran adam, 27.10.2008 10:51 ~ 10:53)
  11. depeche modeu depeche mode yapan şarkılardan biridir. gözünüzü kapatıp dinlediğinizde bir süre uçmanızı sağlayabilir.
    ayrıca devotional tour performansı süperdir.
    (kraken, 11.02.2009 22:32)
  12. depeche mode versiyonu için;
    (bkz: sevişirken dinlenecek şarkılar)
    (jadore, 23.03.2009 19:10)
  13. depeche mode'a göre bile rammstein'ın kendilerinden güzel söylediği şarkı. yürü be till!
    (yubermis, 07.07.2009 21:50)
  14. rammstein yorumu, orijinalinin direkt eline verip, kulaklarına şınav çektirmiş bir şarkıdır. depeche mode çular kusura bakmasın.

edit : matrix 2 soundtrack de de vardır bu rammstein yorumu.
    (karadut, 13.08.2009 03:35 ~ 06:41)
  15. parçanın iki ayrı tarzda söyleyeni olunca beğenenleri de ikiye ayrılıyor haliyle. başka coverlar da gördüm ama pek ciddiye alınmamışlar onlar. sert sevenler rammstein coverına bayılıyorlar, devooteler ise elbet orjinal haline bayılıyorlar. kendimi devoote olarak adlandıramam kesinlikle ama rammstein coverı olmamış be hacı. parçayı yapanlar "rammstein daha güzel söylemiş" dese bile o onların beğenisi. ben kendilerinden daha çok beğeniyorum parçayı. yani parçaya gitmemiş o yorum, sevemedim. parçanın ilk rammstein versiyonunu dinlemiş olsaydım da sevmezdim parçayı. zaten pek rammstein seven de bir insan değilim. tamam elektrolar hoş olmuş falan da yok hacı. orjinal halinin eline su dökemez. en büyük hataları parçanın arka planında çalan melodiyi eklememeleri olmuş. o melodiyi dm versiyonundan çıkarsan o versiyonu da dinlemeyi bırakırım şahsen. zira parçanın en güzel, sürükleyen kısmı o bana göre.
    (sofsotik, 04.09.2009 11:52 ~ 12:51)
  16. rammstein versiyonu kime göre, neye göre depeche mode'un eline vermiştir bilinmez. zira şarkının çıktığı 1986'dan bu yana gelip geçen milyonlarca devotee'nin pek çoğu için özel bir yeri olmuştur bu şarkının eminim ki. -ki bu da "rammstein daha iyi söyledi, vazgeçsin tüm haklarından bu şarkının depeche mode " diyen kitleden çok daha büyük bir kitledir.

tabii bu şarkıyı dinlerken ne beklediğine de bağlı. dave* 'in öyle bir vokali vardır ki bu şarkıda, dikkatinizi verip dinlediğinizde harbiden acıtır. sadece kendimden değil, pek çok kişiden de biliyorum ki yeri geldiğinde deli gibi ağlatıp kafayı duvarlara vurduran bir şarkıdır. (bkz: 14 mayıs 2009 depeche mode istanbul konseri) -gerçeklememişti-

rammstein'a karşı bir önyargım yok, eskiden dinlediğim çok olurdu fakat şarkının vermek istediği esas duygudan çok daha uzak bir yerdeler. lirizmle söylenmesi gereken ve orijinalinde martin l. gore'un eşlik ettiği "let me hear you crying just for me" gibi kısımlarından bile hiçbir zevk alamadım o versiyonda.

tamam seven, sever. depeche mode tarzı değildir, sert müzik seviyordur. dolayısıyla rammstein versiyonunu orijinaline tercih etmek en doğal hakkıdır. ama depeche mode bıraksın bu şarkıyı, rammstein'ın olsun sadece demeyelim lütfen. zira dediğim gibi, stripped'in çok özel bir yeri var devotee'lerin genelinde.
    (lovestarved, 04.09.2009 13:02 ~ 13:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil