belki ilginizi çeker
  1. · deniz tavuğu
gündem
  1. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · yeşim salkım
  4. · ugg
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · saw 2
  9. · taha akyol

stresli porsuk  

1. maalesef kankim olur kendileri.ilk onu hatırlayışım biz arkadaşlarla sokakta oynarken,o basketbol kursundan gelirdi.elinde kendi göbeğinden küçük basketbol topuyla.kısa ve şişmandı çünkü.-hala öyle-annesi geleceğini görmüş olmalı ki o bu tür kurslarda geçirdi çocukluğunu.fiziğini her ne kadar biraz düzeltseler de zeka yaşını düzeltemediler.kafadan kırıktı hep.-hala öyle.-liseden sonra kendini hukuk fakültesine atmıştır.antalyanın nemli sıcağında şişmanlığın da getirdiği rehavetle derslerde uyuklamakla geçirmektedir zamanını.aslında iyi,dürüst bir kişidir.genel kültürü de idare eder.ama ana kuzusudur.hala tek çocuk olmanın negatif etkilerinden birini atlatamamıştır.bir el atmak gerekir olaya ama karışmamak lazım böyle durumlarda aile işlerine.arada laf dalaşına girse de daima laf altında kalan kişi olur karşımda.ama yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı eğlenceli,gülünç sohbetlerimiz olur.neyse ne?kafa dengidir işte...
    (şimdi ben ne desem, 20.08.2007 17:26)
  2. gece gece yaptığımız konuşmayla benim stresimi alan nesildaş yazardır.sağolsun,varolsundur
    (nomennocry, 25.01.2008 00:58)
  3. (bkz: yavru fil)
    (şimdi ben ne desem, 29.07.2008 22:03)
  4. sözlüğün doğum gününe gitme hayallerimize ailelerimiz tarafından yasak konulan kaderdaşım.
    "siz bi stajları,alttan aldığınız dersleri geçin de sonra bunu sorma hakkını kendinizde bulun." lafını yedik bugün. "ama anne yılda bir kere oluyor." dememe rağmen " isterse 10 yılda bir olsun." diye karşılık aldık.
    yıkıldık bugün be!
    (şimdi ben ne desem, 01.02.2009 22:07)
  5. hukukçudur kendileri. istediğiniz zaman hukukla ilgili sorularınızı üstüne yağdırabilirsiniz. genelde zamanının olmadığını söyleyecektir ama mutlaka absolut vodka içecek zamanı vardır. o kadar hastasıdır vodkanın.
    (şimdi ben ne desem, 07.02.2009 14:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil