street kings   

adana çık aradan

1. başrollerinde forest whitaker ve keanu reeves'in oynadığı yönetmenliğini training day ve s.w.a.t. filmlerinin senaryo yazarı david ayer'in yaptığı aksiyon filmi.

trailer: http://www.youtube.com/...
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 05.03.2008 20:30 ~ 22:18)
  2. türkiye'de vizyon tarihi 11 nisan olarak belirlenmiş film.

(bkz: dünya ile aynı anda türkiye de)
    (bkz: sokağın kralları)
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 31.03.2008 19:34 ~ 19:34)
  3. hd kalitesinde bir trailer e sahip olan güzel müzikli,çirkin hatunlu bir film.ayrıca keanu reeves i de var.
    (travis acherontia styx, 31.03.2008 20:02)
  4. film afişinde keanu reeves in silahı ateş alırken gösterilmiş ama silahın tetiğinde parmak falan yok film bayağı bi hatalı olacak sanırım

http://www.sinemalar.com/...
    (thoughtless, 11.04.2008 22:45)
  5. kısa zaman aralıklarıyla izlediğim 3. amerikan polisiye filmi. ilkinde;* gerçek hayattan uyarlama dedik, russell crowe ve denzel washington oynuyor, hatırlarına "eyvallah" çektik. ikincisinde* "eva mendes boy gösteriyor" dedik, zaten çok bir şey beklemiyorduk, hiçbir şey elde edemeden geri geldik. ama bu kez "yeter" dedirtti amerikan yapımcılar bana. hep aynı konu, hep aynı iyi polis-kötü polis çekişmesi ve bir de gerçeğin geç farkına varan artık iyice yaşlanmış olduğunu gözlediğimiz keanu reeves. silahlı sahneler diğer filmlere göre daha gerçekçi olsa da konu en az diğerlerinki kadar sıkıcı. star bir daha yayınlar mı bilmem ama oturun, bekleyin tango and cash 'i izleyin daha iyi. bu ne ya?..
    (malpolitikası, 15.04.2008 02:05 ~ 02:07)
  6. klişe kelimesinin hakkını tam anlamıyla veren film.
    (xander, 24.05.2008 11:30)
  7. esas oğlanı keanu reeves in canlandırdığı; 2008 yapımı amerikan filmi..

filmde los angeles polis departmanında çalışan biraz sorunlu, biraz tuhaf bir polisin eski ortağını öldürenlerin peşine düşmesiyle başına gelenler anlatılmış... vasatın biraz üzerinde, oyuncuların özellikle de forest whitaker in oyunculuğuyla kotardığı macera filmi
    (velaredno, 29.07.2008 14:51)
  8. tecrübeli polis'in genç polis'i çatışmadan uzak tutma çabası, genç polis'in ille de gelecem diye kendisini kasması ve ölmesi. lan aga, hiç mi başka olayı yok bu holivud denen zımbırtının? dün gecenin köründe kalktım sıtivın segal filmi izledim, aynı bok onda bile var, ne iş? bi sefer de tecrübeli olan vurulsun, genç olan ortalığın amına koysun, işin devamını getirsin? neden lan? dellendim bak yine.
    (horny meydan, 29.07.2008 14:56)
  9. çatışma sahneleriyle izlenmeyi hakeden film.
    (peygamber, 24.08.2008 20:29)
  10. keanu reeves ile beraber ben de yaşlanmışım.
    7-8 yıl önce izlesem, auvv vaoouuvv diye iki gün dolaşırdım ortalarda. şimdi daha filmin başında bütün olay örgüsü çözebiliyorum. sanırım insan bu yüzden yaşlandıkça tahammülsüzleşiyor. filmlerde, romanlarda, iş yaşamında, gerçek hayatta aynı klişeler yaşanıp yaşanıp duruyor. bıkmadan usanmadan. aynı şeyleri duyup dinlemekten o kadar usanmışız ki ortalama işlere esefle bakıyoruz.

hay allah, gerçekten yaşlanıyorum galiba. altı üstü polisiye bir film eleştirisi yazacaktım.

herneyse, klişe olsa da aynı hikayeyi aynı yüzlerden izlemektense farklı yüzlerle izlemek daha iyidir. street kings yeni bir şey sunmuyor ancak yine de izlenebilir bir film.
    (rotasız pilot, 18.09.2008 02:34)
  11. artık kilşe suç senaryolarını isim yapmış birkaç isimle tekrar bize kakalamaya başladılar. kesinlikle başarısız ve onlarca kopyası olan bir film.
    (pedesa, 04.10.2008 17:44)
  12. izlerken bir sonraki sahnede neler olabileceğinin tahmin edilebildiği, hapçıları, meksikalı gangsterleri ve iyi polis, kötü polisleri ile training day'i hatırlatan, elinde bu filmle birlikte american pie serisini izlemekten başka seçeneği olmayanlar için izlenebilecek bir polisiye dram filmi.
    (etranger, 25.11.2008 18:27 ~ 18:37)