esasen round sonrası değil de "dövüş bittikten sonra" olacaktı o ama karaktersiz karakter sınırlamasına takıldı. beyhude gitti o kadar düşünce.. hüzünlere gark eyledi beni.
herneise, böyle de idare edebilir zannımca..
dövüşün galibinin son derece karizmatik, dayak diyenin ise ağzı gözü birbirine girmiş şekilde gösterildiği vesikalıklar bunlar. altta da mesaj vardır hani; "nası koydum zangief!", "şamar oğlanına döndün amına koyyim ryu yeaa!" ya da "erik gibi karıymışsın chun lee allah için" tarzında..
çok onur kırıcı bişi lan bu. ben dövüşçü olsam, öyle bir görüntüden sonra, bi daha ringe adımımı atmam yeminle.. gider pazarda limon satarım (bişeylerden vazgeçecek adamların favori eylemidir ya bu) ama çıkıp dövüşmem.. bi karizması var lan bu adamların, ayrı ayrı hayran kitleleri var. yazık değil mi adamlara?
az önce ajdarı şamarlamış alihan edasıyla kasılsa ne kasılmasa ne , o kazanan yavuşak. ya da medyum memiş'in ağzını burnunu birbirine kattığı medyum keto hüznünü yaşayan, dövüşün mağlubu, o hale girse n'olur girmese ne? amacı nedir lan bunun?
kişisel favorim olan ağzı burnu dağılmış ken (görsel: street fighter da round sonrası çıkan vesikalıklar/39089) beni şimdilerde güldürürken o zamanlarda jeton için daha da para harcamama sebep oluyordu..o nasıl bir dayak yemedir, o nasıl bir ezikliktir lan?! içim acırdı..kıyamazdım..akabinde sinirlenirdim..bekleyin ulayn diye bağırırdım..geri dönüşümüz muhtaşem olacak..
rakip oyuncular aynı karakteri kullandıklarında bir garip görünen resimlerdir. hem zafer hem çöküş, hem mağrur hem mağdur, bir paradoks, bir dilamma anlatılmaz yaşanır. street fighter olur fight club ya rab.