sözlük günlük periyodik bakım işlemleri sebebiyle az sonra kısa süreliğine servis dışı kalacaktır
belki ilginizi çeker
  1. · versace blue jeans
  2. · tigi
  3. · strawberry
gündem
  1. · author gibi erkekler
  2. · dinde zorlama yoktur
  3. · boylumlama
  4. · yaran diyaloglar
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · rasim ozan kütahyalı
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · sevgiliyi halkın seçmesi
  9. · kızının mezuniyetine alınmayan başörtülü anne

strawberrynet com  

1. türkiye ye de gönderimi haricinde artık türkçe versiyonlu bir sitesi dahi olan bir online parfümeri/kozmetik dükkanıdır.

vakti zamanında türkiyede bulunmayan benetton colors siparişi verdim o zamanki kız arkadaşım şimdiki eşim için ve herhangi bir arıza çıkmadan geldi. dolayısı ile tavsiye olunur. aslen hong kong lu bir firma olmasına rağmen tüm dünyaya yayılmış işletmecileri bulunmaktadır.

http://www.strawberrynet.com
    (ad hoc, 08.01.2008 11:42)
  2. çok başarılı bir sitedir. bünyenin onca vergiden kurtulup, ucuza mis gibi kokmasını sağlar. herkese tavsiye edilmesi gereken sitelerin başında gelir.
    (universalmind, 08.01.2008 22:31)
  3. dürüst sitedir. misal kredi kartından iki kere provizyon çekmelerine neden oldunuz, kendilerine durumu haber verdiğinizde teslimatı yapmalarına karşın ödemeyi sonraki dönemde size yansıtabiliyorlar. i love u kitty demek istedim buradan da.
    (celibon, 08.01.2008 22:35)
  4. site incelenirken orjinal ürünlerin fiyatları görülünce önyargıyla yaklaşmamak elde değil. lakin araştırmalar sonucunda ilk sipariş sorunsuz olunca bütün önyargılar ortadan kalkmıştır.
    siparişleri tek tek verilmesi daha sonrasında elimizde ürün kalmadı sonra yollayacağız olayını ortadan kaldırıyor. türkçe mail atıldığında cevap gelmemiş, ing mail atıldığında 5 dk içinde geri dönülmüştür.
    bir markanın bütün ürünlerini bulamıyoruz ama takip ettikten sonra olmayan ürünüde sonraki zamanlarda bulabiliyoruz.
    kozmetikte marka arayanların sitesi. şu ana kadar siparişlerde sorun çıkmaması iyi ki vardır dedirtmiştir.
    (sinenum78, 10.01.2008 22:48 ~ 22:48)
  5. türkçe olarak görüntülemeye kalktığınızda kafadan "hö?" "ahahahah" ve hatta "vuuuhuu" yazılı baloncukların çıkmasına neden olan site ki, patrick star ın en aptal haliyle - ağızdan salyalar akıyor falan - "bu da, bunu da, o da" diyerek gezerken bir anda gerçeğin zeminine küt diye atıyor ve paracıklarınızı kurtarmanıza neden oluyor:

--- parfüm isimleri sorunsalı ---
    * miss dior cherie: miss dior sevgili (bravo)
    * dior addict: alışkanlık yapan (parfüm mü, kullanan mı?)
    * dior dune: dior kum tepeciği (şirin aslında, "tepecik")
    * miracle so magic! : mucize - öylesine büyülü (o derece yani)

--- makyaj malzemeleri isimleri sorunsalı ---
    * 3 juicy lip gloss set: 3 sulu dudak parlatıcı set (yok artık...)
    * juicy tubes: özlü tüpler (obaaaa)
    * rouge sensation: heyecan verici ruj (0900 lü hat reklamı tadı)
    * lipliner - dudaklaynır (bomba çeviri)
    * artliner - kaş ve laynır (yarıl1)

--- cilt bakım malzemeleri isimleri sorunsalı ---
    * super restorative partners: süper canlandırıcı ortaklar (orijinal ismi koyanda kabahat aslında)
    ve hatta biraz altta türkingilizce benzeri: super restorative performers: super restorative performansçılar (broadway den gelme olduklarını fiyattan anlıyorsunuz zaten, kasmamışlar o yüzden)
    * homme age refirm wrinkle corrector: homme sıkı yıllar düzeltici bakım ("sıkı" derken? hatta "sıkı yıllar" derken?)

böyle işte bu site. henüz kahkaha atmaktan işin ciddiyetine varamadım, ama bir gün "parfümlerim gelse artık..." diye gün sayıyor olabilirim.
    (alternatif maliyet, 21.02.2008 19:07)
  6. fiyatlarını hiç de ucuz bulmadığım gibi hatta pahalı bulduğum bir site. kullandığım iki parfüm de piyasa değerinin üstünde fiyatlı olunca vazgeçtim haliyle.
    (bkz: versace blue jeans)
    (bkz: emporio armani)
    (beholderrulez, 08.04.2008 12:42)
  7. kullandığım parfümün türkiye'deki piyasa fiyatı 180ytl'yken, kargosuyla birlikte 110 ytl'ye sahip olmamı sağlayan müptelası olduğum muhteşem site. shiseido'nun concealer'ını da 22 ytl'ye aldığımı belirtmeden geçemicem. alınız, gönül rahatlığıyla döke saça kullanınız..
    (mürekkepbalığı, 22.07.2008 23:55)
  8. özellikle doların düşüşte olduğu günlerde sipariş verilmesi daha da karlı olan kozmetik sitesidir. doğaldır, genel olarak kadınlara ve kadın gibi hissedenlere hitap ediyor ama erkekleri de unutmamışlar; parfümler, traş ürünleri gibi ürünler de bulunuyor.

avantajarı:

*türkiye'detekin acar,sevil vb yerlerden temin edilebilecek ürünleri, bu mağazadaki fiyatlarının neredeyse yarısının da altına satışa sunyorlar,
    *bir çok üründe bu, bize göre, ucuz fiyatlarda da siteye özel değişik yüzdelerde indirim yapıyorlar,
    *kargo ücreti bile ödemiyorsunuz,
    *en fazla 1 buçuk hafta içinde kapınızdan teslim alabiliyorsunuz siparişlerinizi (sadece parfüm siparişlerinde aldıkları en fazla 10 avroluk bir ek ücret oluyor)
    *kredi kartınız ya da paypal hesabınız ile ödeme yapabiliyorsunuz,
    *olur da ürünlerde bir sorun çıkarsa geri yollayıp paranızı alabiliyorsunuz,
    *yeni müşteriyseniz, siparişlerinize ek olarak hediyeler de geliyor,
    *bağlılık indirimi diye bir şey var, her siparişinizde bu indirim oranınız belli bir şekilde artıyor ve 20. siparişle beraber her şeyi %10 indirimli alıyorsunuz,
    *3 ürün ve fazlası siparişleriniz için %5 ekstra indirim daha var,
    *hediye olarak gönderme seçeneğini de sunmuşlar; fatura size, ürün kime isterseniz.

örnek vermek gerekirse, *tekin acar'da 129 liraya satılan lancome marka nemlendirici kremi *44 liraya alabiliyorsunuz.
    (odaman nehapak, 23.07.2008 18:31 ~ 18:32)
  9. herhangi bir kozmetik mağazasında çok pahalıya satılan bir ürünü yarı fiyata alabileceğiniz bir site. üstelik parfümlerin üzerinden kullanılmadığından şişeler ağzına kadar doludur.
    (yamuk prenses, 23.07.2008 20:30 ~ 06.10.2008 13:19)
  10. bir gün tüm çalışanlarına kebap ısmarlamak istediğim, son siparişimi 4 gün gibi kısa bir sürede evime ücretsiz ulaştıran alışveriş sitesi. sayelerinde, dolar yüksekken bile, mağaza mağaza nerde daha ucuz diye gezmeden almam gereken her şeyi daha ucuza alabiliyorum.
    (odaman nehapak, 16.12.2008 12:41)
  11. müşteri hizmetlerine hayran kaldığım alışveriş sitesidir. bu konuda iki anım vardır.

aldığım bir ürün kullandıktan sonra allerji yaptı ve mail attım. 10 dakika geçmeden bana döndüler ve paranızı geri mi istersiniz yoksa aynı fiyatta bir ürün mü seçmek istersiniz dediler.paramı geri istedim ve 1 hafta sonra ödemeyi hesabımda gördüm.
    2. anım ise paketimi 1 aydan uzun süre bekledim araştırdım ve pttnin istanbul'a gelecek paketi izmir'e ordan tekrar istanbul'a ve ordan da hong kong'a geri gönderdiğini öğrendim.her zamanki gibi mail attım ve paket ellerine geçmemiş olmasına rağmen aynı gün içinde bana aynı siparişi gönderdiler, gözlerimi yaşarttılar.

şimdiye kadar alışveriş sitelerinden birçok alışveriş yaptım fakat strawberry kadar işini ciddiye alan, müşterisine bu kadar değer verenini görmedim. rahatlıkla alışveriş yapınız derdiniz olduğunda çekinmeden hakkınızı arayınız asla sizi yarı yolda bırakmayacaklardır.
    (fatbuttrue, 03.01.2009 17:18)
  12. ilk kez internet üzerinden alışveriş yapmamı sağlamış, ürünlerimi son derece hızlı ve sağlam bir şekilde evime ulaştırmış olan, fiyatları ile tam bir türk dostu olduğu anlaşılan internet sitesidir. mekanizması şöyle işliyor efendim:
    tık tık giriyorsunuz almak istediğiniz ürünü hop sepete atıyorsunuz ödeme yerine vınlayıp ödemenizi dilediğiniz kartla gerçekleştiriyorsunuz.
    anında mail geliyor, şunu şunu yaptınız biz de şunu şunu yapıyoruz manasında. ilk kez alışveriş yaptıysanız bir de hediyesi oluyor cancağazların.
    evet o gün içinde yola çıkıyor ve kargonuzu adım adım takip etme imkanı veriyor. sitede bulunan bir bölüme mailinize gelen kargo paket numaranızı yazdığınız takdirde paketin nerede kiminle ne yapmakta olduğunu görebiliyorsunuz. türkiye'ye giriş yaptığı anda da ptt üzerinden aynı takip devam edebiliyor. ve sonuç: aynı ürün yarı fiyatına 1 hafta sonunda kapınızda.

ayrıca dil sorunu olanlar için türkçe dil seçeneği de bulunmakta!
    (philosophos, 06.01.2009 03:20)
  13. sorunlu ürünleri rahatça iade edip, geri yollayabileceğiniz, müşteri memnuniyetine önem veren site. şimdiye kadar hiç yamuk yapmadı bana, üstüne indirim üzerine indirim verdi. deneyin derim.
    (odaman nehapak, 15.01.2009 19:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil