stratejik abazan 

adana çık aradan

1. hedefindeki kızlara türlü oyunlarla yaklaşan, olmadık sistemler deneyen sinsi varlıklar için kullanılan ifade. nefret edilesi varlıklardır bunlar. dikkat et insan, hayvan demiyorum, sadece canlı bunlar. kıpraşan et yumağı sadece. karşıdaki insan arkadaş, dost olabilir; ancak güzel veya yakışıklıysa potansiyel sevgilidir onlar için.
    (aqua, 26.06.2005 14:13)

2. genelde 4-4-2 yi tercih ederler, kanatlardan getirdikleri ataklarla sonuca ulaşmaya çalışırlar. 90 dakika mücadeleyi elden bırakmazlar.
    (assassin, 26.06.2005 14:21)
  3. genellikle hitler vari bir şekilde aynı anda bir çok yere saldırı yaparlar. ne gibi mi aha şöle .
    kobayımızın adı hüseyin olsun.

hüseyin :
    slm canım naber bugün seni çok özledim cicim benim

$ugar kız:
    saol da niye özledin ki be abi. paso kafamı sikion zaten msn den.

hüseyin :
    yaw canım sana yavşamıyorum ki ben arkadaş bik bik.

$ugar kız : neyse anladım ben. kuğular da çok güzel hayvanlar değil mi ?

-operation $ugar kız is failed-

aynı anda bir başka msn penceresinde de şunlar geçer.

hüseyin :

cool kız :
    niye ?

hüseyin :
    yaw güzelim çok seviom ben seni. bak ne dicem akşam işin yoksa içmeye gidelim. bak yanlış anlama sakın lan yazılmıyorum ehehehe :)

cool kız :
    niye seviyosun ki . neyse sana kolay gelsin iyi içmeler.

-operation cool kız is failed-

(hüseyin artık zor zamanlar için sakladığı gizli silahına doğru bir slm asl çeker)

hüseyin :

hoşsohbet kız :
    hihihihi niye ki :))

hüseyin :
    (iç ses : hay sikicem niyelerinizi artık) ya niyesi var mı ancak seninle konuşabiliyorum belgeselleri felan ondan çok iyi anlaşıyoz di mi ?

hoşsohbet kız :
    evet sen çok iyi bir arkadaşsın hüseyin.

hüseyin :
    ee osman napio bu arada (osman kızın manitası)

hoşsohbet kız :
    osmanla barıştık ya :) neyse iyiyiz artık

hüseyin :
    (iç ses: hay amına koim sikicem osmanı da) ha iyi olmuş ya sevindim. başka başka iyisindir umarım...
    -operation hoşsohbet kız is suspended-

hüseyin :
    karı kaldırma operasyonu geçici olarak durduruldu abi

mücahit :
    noldu lan ekmek çıkmadı mı? neyse siktret ben bi mail-group buldum ona saldırıyorum şu an. sen de takıl.
    -gider bu-
    (radiance, 26.06.2005 16:05)
  4. çıktığından beri age of serisi oyunlar oynayan ve bu sebeple asosyal hsle gelmiş abazandır kendisi. hayat onun için multiplayer bir oyundur, süvariler önden gider, okçular biraz geride durur her ihtimale karşı. her zaman yeni ataklar için kaynak toplayıp yeni saldırı şekilleri öğrenir. saldıracak birimlerini upgrade eder. işte böyle bir insandır. bi ihtimal başarıya ulaşabilir belki.
    (lightblue, 26.06.2005 16:25)
  5. saat 22.05
    -lan mücahit, olm bi başlık açacam var ya, mına koycam resmen, bomba olcak. ondan sonra bak bakalım nasıl hatun düşüyo 5m/s hızla yeminlen hehehe.
    -harbi mi lan dur ben de yazayım bişeyler. ee başlık noolcak ?
    -yaw aşklı seksli bişeyler olur işte iki rekat sempatiklik de yaparız kral olur. ne dion olma mı?
    -açtım başlığı hadi yaz sen de bişeyler...
    -tmm lan yrk yazıyom az bekle. karizma bişeyler geldi aklıma.
    ....

saat 22.15
    -lan mücahit, şş bak bi mk .
    -he ne var lan ? kimse yazmadı bişey şimdilik onu diyosan.
    -görüoz olm işte, lan müco bi iki bişey daha mı yazsak lan entel mentel takılalım belki öyle bi ekmek düşer?
    -osman kardeşim. adresi biliyosun ybsg allasen...
    ....

saat 22.20
    -lağğn müco olm sözlüe bak la. klima nick'li bi hatun bişeyler yazmış ahanda tikktat çektik işte hehehe. lağn hemen bana bi nick altı yap. çabuk ol mınısikiim, şöle çok karizmatik şekilli 3gen vücutlu fln yaz lan. ehehe hadi olm hadi. karı bi görsün sonra mesajı çakarım ok mi lan?
    -of osman mk senin. bah yazıyom ama sonra sen de bana yazcan annadın mı. yamuk yaparsan fotonu nete koyarım nick altına da link veririm acımam.
    -tmm mınıskym yaz sen valla olm hadi. düşürdük düşürdük vakit az. iyi yaz lan !

saat 22.21
    -müco çaktım mesajı abi hehehe.
    -ne dedin lan ?
    -"hey yazdığın giriyi okudum ve analizler yaptım, çok hoşuma gitti tespitlerin. bi ara uzun uzun konuşmak isterim, suşi yiyelim mi?
    -ee mınıskym ne cvp verdi lan ?
    -du daha okumadı, gelir şimdi.

saat 22.30
    -lan osman nabion mk. geldi mi cevap nooldu?
    şş kime diom alo.
    ....

saat 22.32
    -alo lan cvp versene it noldu geldi mi msg?
    ...
    -erkek çıktı amına koim .

-daha gider-
    (radiance, 19.10.2005 12:35 ~ 12:44)
  6. 2000 li yılların her yönden ilerleme devri olduğunu idda eden bilim adamları götünden sıkmamış. 2000 li yıllar abazanlar için de yepisyeni kapıların açılması ve fantastik stratejilerin gelişimine sahne oluyor. bir tanesine göz atalım.

karakterlerimizden erkek olanın adı bu sefer alfonzo, hatun olanın adı da niki olsun.

alfonzo :
    -slm bebek naber, yau bişey diyeceğim kuzum, geçen gün rikardoların partisinde sana alıcı gözüyle baktım, eline koluna, göğüslerine, bacaklarına baktım, daş gibi olduğuna kanaat getirdim...

niki:
    -ne diyosun abi manyak mısın lan ?

alfonzo:
    - dur bebeğim sözümü kesme, tamamen kardeşçil olarak söylüyorum, götüne başına falan baktım, arkadaşım olmasaydın feci yazılırdım sana ehiehie. söylemek istedim sadece çok açık sözlüyümdür. gralım

niki:
    -abi ayıp ediyosun gerçekten, söylemesen daha iyiydi..

alfonzo:
    -pöff seninle de hiç geyik yapılmıyo yaaaa :)) , neyse bak ne anlatıcam...
    geçenlerde paso seviştiğimiz bi hatun var, çıktı geldi.. ben de dedim heralde yine sevişmeye geldi, meğer manita yapmış yau. neyse bu şey anlatmıştı bana. benden önce hiç orgazm olmamış bu. ama benimleyken bir saatte 5 kere orgazm olmuş. arkadaşlarına falan tavsiye etmiş. mail box'ım doldu taştı yahu. beni sik beni sik alfonzo diyen hatunların yakarışları yüzünden uyuyamıyorum.
    öyle bir anım dı nakledeyim dedim... yalnız var ya seninle başka şekilde tanışmış olsaydık kesin yazılırdım. yanlış anlama yazılmıyorum sana ehehehe.

niki:
    -alfonzo senin uykun gelmiş kuzum saçmalıyorsun. git uyu, rüya falan gör. hadi bye.

(bkz: based on a true story)
    (radiance, 23.04.2006 23:08)
  7. red alert deki favori birimi tanya olan kişi veya hayvanlara verilen isim.
    (zaknafein, 07.06.2006 13:49)
  8. her geçen gün bilim bunların yeni versiyonlarını günışığına çıkarıyor. laboratuvarlarda incelenen bu elemanların davranış karakteristikleri zaman zaman gerçekten çılgın düzeylerde oha falan olmalara sebep olabiliyor. ara türler falan da var, stratejik am ağızlı falan da denir bunlara. neyse inceleyelim acık.

bu gösteri için bir kaç seyirciye ihtiyacımız var.
    1- osman : kızın manitası, ex manitası bişeysi. bir ilişki neyin var.
    2-mücahit: dış kapının mandalı, osman ve karı rolündeki pakize ile muhabbeti var. am ağızlı rolünde oynuyor.
    3-pakize : karı rolünde oynuyor.

canlandırma :

mücahit says: hiş pakize napıyon, ya bu arada osman ne iş? nası durumlar falan.

pakize says: bi olay yok.

mücahit says: ya abi osmanı siktret, o orospu çocuğunun bayrakla koşanı, flama taşıyıcısıdır. sen çok cici bir insansın. o kaka pis ıyk.

pakize says: niye abi?

mücahit: pijdir bi de pij. sen bilmiyon ama o ayşe, fatma, şeyma, canan, candan, sevil gibi kişilerle beraber, bir yandan hüseyinle de ilişkisi varmış diye duydum ama bilemiyorum. sen çok cicisin yani ondan böyle diyorum anlıyo musun ?

pakize says: :o
    (radiance, 11.10.2006 00:45 ~ 00:46)
  9. sevgili itü sözlük;

her sabah uyanır uyanmaz onlarca kaliteli girimi sözlüğe döşüyorum;lakin bir kez olsun kimse bana özel mesaj yollayıp 'tebrik ederim,gerçekten harika yazmışsınız,ahan da bu msn adresim , burası kasıyor msn var mı ekieki' tarzında bir mesaj yollamadı.üstüne üstlük 'süper yazmışsınız,sizi daha yakından tanımak isterim,tşk bye' tarzındaki özel mesajlarım da yanıtsız kalıyor. canım çok sıkkın! değerim neden anşılmadı,günlerdir bunu düşünüp duruyorum,acaba nerede hata yaptım.hele hele saatlerce didinip yazdığım o aşk ve romantizm temalı girilerimin artı oy yağmuruna tutulmaması beni gerçekten kahretti.odamdan dışarı çıkmıyorum günlerdir.ailemle de her gün tartışıyorum,onlar da beni anlamıyor.beni kimse anlamıyor zaten.bazen o kadar sinirleniyorum ki klavyeyi yerinden söküp balkondan atmak,monitöre uçan tekme atıp paramparça etmek istiyorum lakin bilgisayarı abimle ortak aldığımız için stratejik takılıyorum,götüm yemiyor açıkça.

neyse lafı fazla uzatmanın bir manası yok.artık itü sözlük'teki yazarlık serüvenime son vermek istiyorum.şimdi bazıları tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış tarzında kendilerince progressive ayarlar vermeye çalışacaklar bana.zerre umurumda değil,çünkü çok kırgınım. evet küstüm belki de;ama şuna eminim ki değerimi ve kıymetimi ben gittikten sonra anlayacaklar,hep böyle olmuyor mu zaten sevgili sözlük?
    (peaceramon, 07.02.2007 20:25 ~ 20:26)
  10. (bkz: yonja'da tanışmak için atılan ilk mesaj/@1566753)
    (zeus, 13.06.2007 23:42)
  11. (bkz: barney stinson)
    (tanrimbenibastanyarat, 13.06.2007 23:47)
  12. webcam karşısında, görünen kısımda bol jöleli saçları ve yeni alınmış diesel tişörtleri, buz dağının görünmeyen kısmında ise boxerları ve parmak arası terlikleri ile arzı endam eden yiğitlerdir bunlar. bir de şu var belki alakalıdır:

(bkz: üstten seviye pls yazıp klavye altından sıvazlamak)
    (ronn, 14.06.2007 00:01)
  13. asıldıkları kıza mesajın akabinde kontör yollayan abazan türüdür.
    (bohemian, 26.09.2007 21:01)
  14. +hesabın yok mu facebookta
    -hikmet özverir işte olm ahahah
    +varsa zaten silicem kendi hesabımı o kadar amele bi de sen
    +mal mısın evladım niye öyle hesap alıyon
    +kimi ekliyon arkadaş listene ahahah
    -gerçek ismimi mi vericem lan bi de
    -hiçkimseyi
    +ahaha mal mısın ne sikime açıyon o zaman
    -mail adresinden ekleyenler oldu onları ekledim bi
    -olm login olmadan giremiyorsun ya içeri
    -kız fotolarına bakamıyorum
    -onun için aldım bi hesap
    +asdkljasdlşkasjdşlkas
    +stratejik abazan
    -aynen olm

budur.

düzeltme: stratejik abazanımızın yoğun ısrarları üzerine kullandığı ismi "hikmet özverir" ismiyle değiştirdim. stratejisini bozuyormuş da.
    (sageeth, 25.05.2008 20:43 ~ 22:11)