görseller
stifler s mother 

belki ilginizi çeker
  1. · stifler ın annesi
  2. · münevver karabulut
  3. · yılmaz büyükerşen
  4. · stifler
  5. · milf
  6. · yaran duyurular
  7. · her şeyi ayar sanan özgüvensiz yazar
gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · ugg
  3. · aşk
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · denizli mehmet akif ersoy lisesi
  9. · live 8

stifler s mother  

1. american pie serisinde filmin sonunda gelen karakter.

stifler ın annesi

ayrıca altıncı nesil yazar.
    (nedensiz, 14.05.2009 19:15)
  2. (bkz: sapık)
    (upupup, 19.06.2009 23:14)
  3. nazım hikmet hakkındaki girisini görünce beni kahkahalara boğan yazar. kendisine erol mütercimler'in komplo teorileri adlıkitabını sabah akşam yemeklerden sonra okumasını tavsiye ederim. ayrıca bunun yanında da kazım koyuncu dinleyip öğrenirse hazımsızlık yapmaz diyorum.
    (bkz: sıradaki hasta gelsin)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 22.06.2009 00:38)
  4. kendi çapında ayar vermeye çalışan yazar. başkalarının düşüncelerini savunduğumu söylemekte. solcu ayaklarını bırakıp kendi fikirlerimi söylememi, sokağa çıkıp başkalarının fikirlerini bildiri halinde dağıttığımı düşünmekte. o zaman kendisine şunu söylemek isterim. solculuk bildiri dağıtmak değildir. buradan nasıl böyle bir şey çıkardı merak etmekteyim. halbuki kendi düşüncemi savunmuştum.
    (bkz: otur bi soluklan yeğenim)
    madem şarkı gönderiyoruz birbirimize. sana da kenan doğulu'dan gelsin. hangi şarkı olduğunu anlarsın sen.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 22.06.2009 00:53)
  5. yılmaz büyükerşen hakkındaki süpersonik yorumuyla insanı dumur deryalarına sürükleyen yazar. "mantık ya hu!" diyoruz, acil şifalar diliyoruz derken, bir de münevver karabulut yorumu geldi, ki edeb ya hu bile denir buna.
    (zahidem gurbanımov, 05.08.2009 13:26 ~ 13:26)
  6. doğrusu "stifler's hot mom"dır.
    (kahnesty, 05.08.2009 13:29)
  7. sözlükte formata uygun giri giren ama ahlaki değerlere uygun giri girmeyen yazar.
    (v for vendetta, 05.08.2009 13:31)
  8. nickini stifler's mother diye değil de stifler diye alsaydı da stiflerin(!) annesi bize kalsaydı.
    (montana, 05.08.2009 13:33 ~ 13:38)
  9. şakacı yazar. aksi mümkün olamaz ama ya mümkünse diye, dua ile beddua ile hiç işi olmayan bir insan olarak diyorum ki, en sevdiğin yakının
    bir çöp kutusunda parçalanmış olarak bulunur inşallah. başka da bişeycikler demem.

(bkz: münevver karabulut)
    (arapbebek, 05.08.2009 13:36 ~ 13:36)
  10. (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 05.08.2009 13:48)
  11. nickini stifler'ın en yakın arkadaşı tarafından düzülen annesinden alan, kısacası nicki bile düzüşme kokan ama her şekil ayar ve ahlak dersi vermeye çalışan yazar. izmir ve münevver hakkındaki girilerini okuduktan sonra finch tarafından fena halde düzüldüğü ve bilincinin yerinde olmadığı aşikardır. cinayete kurban giden masum bir kız hakkında böyle bir yorum yapanın göt kılımdan öte değeri yoktur.
    (karate schnitzel, 05.08.2009 14:35)
  12. amerikan pastası izleyerek günaha girmiş olan yazar. ayrıca en az cübbeli ahmet hoca kadar komik olan yazar.
    (alameti farika, 05.08.2009 14:50 ~ 14:51)
  13. çakma troll. sözlükte daha iyileri var. bunlar her sonbaharda tekrar tekrar dirildiğinde sözlük ahalisi her seferinde neden şaşırıyor, acayip tepkiler veriyor anlamak mümkün değil. haydililli lan.

"mature woman riding big cock"
    (horny meydan, 05.08.2009 14:53)
  14. yeni nesil beyni yıkanmış gençliğin son harikası. su sadece abdest için lazım sanıyor galiba. temizlik falan filan hikaye, abdest aldın mı tamam. cenabetlikten kurtulmak için duş alır sadece diye tahmin ediyorum. zina da yapmadığına göre mastürbasyon da son ana kadar günah zaten, dayanamayınca farz (ahmet hoca öyle dedi dün) bu durumda çok nadir duş aldığı da öngörülebilir.

hepsi tamam da annesini karıştırmasaymış keşke.
    (o gece bu sene, 05.08.2009 14:55)
  15. troll dediğinin bile bir üslubu olur ama bu bildiğimiz direkt hakaret eden kişilerden. çoğu izmirli yazar için dolaylı yoldan piç demiştir. şimdi küfredip kendisinin seviyesine inmeye gerek yok. gelsin ben ona dedesini gösteririm belki de anneannesini getirsin o tanır dedemi.
    (guenhwyvar, 05.08.2009 15:16)
  16. (n0sferatu, 05.08.2009 15:25 ~ 15:26)
  17. sözlük ahalisinin hazmedememek gibi bir problemi olduğunu zannetmiyorum kendisi konusunda. hazmedemiyor olsaydık ''atın bunu sözlükten , bunun ne işi var burada '' tarzı sözlerle gelirdi insanlar .

bu sebepten birilerinin ''hazmedememek'' tarzı sözlerle gelip nickaltında demokrasi bakınızı vermesi ilginç. ben şahsen 17-18 yıldır demokrasinin olduğu bir ülkede yaşıyorum. fakat bu arkadaşın söylediklerini sokakta söylersen o demokrasi ülkesinde yaşayan arkadaşlar kendisini hoşaf eder. bilmem anlatabildim mi ?

kendisinin nickaltına 1-2 şey yazma özgürlüğümüz de olsun bari. ne de olsa formata uygun yazıyoruz. bir problem yok sanırsam.

ayrıca münevver karabulut hakkında yazdıklarını çok çirkin bulduğum yazar. bu da zorunlu tanım olsa gerek.

burada daha tüyü bitmemiş bir genç kızdan bahsediyoruz.

ayrıca birileri ''format format huaheauheauhe'' tarzı şeylerle karşımıza çıkıyor fakat o formatın içerisinde yer alan ''hukuken sakıncalı'' hedesini pek kavrayamamış anlaşılan.

rusları sevmem. ayrıca soru edatı olan '' mısınız'' dan sonra soru işareti konur.
    (jimmy, 05.08.2009 15:26 ~ 15:27)
  18. (bkz: bullshit)
    (hübsches baby, 05.08.2009 16:32)
  19. (kişisel olmayan ileti, 05.08.2009 16:35)
  20. (ya arkadaşım bi dinle önce, 05.08.2009 16:38)
  21. amacına ulaşmış;dikkat çekmiş yazar. ancak şimdi amaçsız kaldı ne olacak lan?
    (lady viola, 05.08.2009 16:38)
  22. kendini bilinçsizce muhalefetliğe adamış yazar diyecektim ki böyle bir yazar yok deniyor..

kendisine at gözlüklerini çıkarıp bahşedilen beynini kullanmasını öneririm. böylelikle daha temiz ve insancıl düşünme yetisini kullanabilir.
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 05.08.2009 16:39)
  23. (bkz: milf)
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 05.08.2009 17:14)
  24. güya ayar veren yazarımsı.
    (bkz: gavur izmire kurban ol sen)
    (sleeping with ghosts, 05.08.2009 17:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil