gündem
  1. · ugg
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · okan bayülgen
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · beşiktaş
  6. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  7. · mutluluk veren küçük şeyler
  8. · iarwain ben adar
  9. · stratejik abazan

steven spielberg gets a hilarious prank phone call  

1. limewire da arattığınız her türlü müzik dosyası için çıkan sonuçlarda zirveye oynayan dosya. nedir bu ne işe yarar. olayı nedir bilinmez, hoyratça ve nefret edilerek öeeğh yinemi sen lan diyerek tiksinerek diğer aramalara yelken açılır.

(bkz: tiksindim senden sitivın)
    (jkfl, 11.03.2007 11:09)
  2. şahsıma, limewire kelimesiyle spielberg kelimesini özdeşleştirtmiş fake dosyanın adı.
    (luminaire, 11.03.2007 11:11)
  3. muhtemel worm falan olduğu için kimsenin cesaret edip indirmediği, indirse bile açmadığı dosya.

halbuki ben indirdim süper bi şarkı.
    (gxix, 11.03.2007 11:14)
  4. "şıpilbergi fena işletmişler olm dinle bak süper lan" anlamına gelen bir dosya ismine sahip tiksinç şey. hele hele aradığınız bir dosya hiç bulunamayacak türden bir şeyse uzun bir ama sonucunda bu bok çıkıyor ve siniriniz bin kat çarpı 2 oluyor. evet
    (iddqd, 11.03.2007 11:29)
  5. limewire'da gördüğümde "hilarious prank" bölümünü "hilary swank" olarak anlayıp "yuh len spielberg'le swank'in gizli çekimi mi çıkmış?" şeklinde tepki verdiğim ancak daha sonra yanlış okuduğumu görünce olayın aydınlandığı ancak dosyanın akıbetinin anlaşılamadığı mevzu.
    (phoarbix, 13.04.2008 21:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil