belki ilginizi çeker
  1. · pink floyd tribute albümleri
  2. · fragile
  3. · without you
  4. · one step closer
  5. · cutting ıt fine
  6. · here comes the feeling
  7. · yes
  8. · bill bruford
  9. · alpha
  10. · dream theater
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · the twilight saga new moon
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  7. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  8. · melik gökçek in hatasını kabul etmesi
  9. · moda

steve howe  

1. altmışların sonundan bugüne, en sağlam ''progressive'' gruplardan biri olan yes'in, inanılmaz bir gitar koleksiyonuna sahip, süper gitaristidir. ''yes acoustic unplugged'' daki performansı ilerlemiş yaşına rağmen çok iyidir... çok da sevimlidir bu dayı!
    (catpower, 07.01.2007 01:08)
  2. tanrı bu amcayı yarattıktan sonra "olum sen git gitar çal da millet fıtık olsun" demiştir. asıl adı stephen james howe olup 1947 doğumlu gitar tanrısı arkadaş 63 de syndicats topluluğunda r&b kavırlar yaparmış. 70 de yes topluluğuna girmiş. hakkında daha fazla bilgiyi stevehowe.com adresine girenler bulur. ben kendisini yes de tanıdım ve ziyadesiyle memnun oldum. yes e takılırsanız mood for a day ve sound chaser adlı parçaları dinlemenizi özellikle tavsiye ederim.
    (dekomostra, 13.07.2007 11:09)
  3. yes'in müzik dehası. (bkz: mood for a day)
    (minstrel, 13.07.2007 14:19)
  4. flamenko hastalığı yes'in şarkılarında (ki şarkılar demeye vicdanım el vermiyor, sanat eserleri daha uygun) çok belli olan abartılı gitarist. kendime idol olarak bellemişimdir. her bir elemanı kendi enstrümanlarında virtüöz seviyesinde olan yes'in canavarıdır.
    (albiceleste, 14.07.2007 02:06 ~ 12.09.2008 02:39)
  5. bu adamla bilinmeyen bir gerçek de nota bilgisinin olmamasıdır. ona rağmen virtüözdür. ayrık dişlerine gurban olunasıdır.
    (uzayi kurtaran dunyali, 26.11.2009 16:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil