belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · erkekte ses tonu
  3. · domuz gribi
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · google wave
  6. · okan bayülgen
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · pisuvar
  9. · cd yi okuyamayan windows un kitlenmesi

stedimare  

1. efendim bu insan evladı sözlüğün bir yazarıdır. kendini buralarda heba etmektedir. tiz zamanda ben ayarlıycam sana bana yazmaktan vazgeçicek kendine yazıcak, ilerdede çoluğumuz çocuğumuz okuycak biz mesud olucaz efendim.
    (monochrome, 06.02.2009 04:46 ~ 11.11.2009 20:13)
  2. her daim odasının kapısı sizi dinlemek için açık bir "kızıl" dost. yakında içtiği yeşil çaylardan ötürü fotosentez yapmaya başlayacak ayrıca korkmaktayız. kesinlikle protein almayı reddediyor kendisi. burnundan filiz verecek yakında aha buraya yazıyorum. (cidden yazmış bulundum tüh)
    yurdumuzun bitki çayı stoğu, kampüsün hava tahmincisi, fizik101in belalısı, pek bir duygusal, yalovalı şair. (gitar çaldığını iddia ediyor ayrıca ama o zavallı gitarı bir kez bile akortlu görmedim ben)(ehe)

ayrıca yurt arkadaşına doğumgününde "türkiye siyası haritası"* alacak kadar da yüce gönüllü, kalender ve cimridir. (ikinci el almış nalçak)

* (bkz: doğum gününde unutulmak/@2974439)
    (kumral ada, 20.02.2009 00:00)
  3. özlediğim yurttaşım. okul açılsa da elinden bir yeşil çay içsek. (lütfen artık yeşil çay içmeyi bırakmış ol, kola içelim bu dönem)
    ayrıca yatağı ve fakültesi arasında 30 metre mesafe var bu insanın. ayakucundan hesap edersek 32 metre oluyor.

sözlüğe yazdıkları da, asıl yazdıklarının onda biri falan. bir defteri vardır bu şahsiyetin, adeta bir garip orhan veli. okudukça deniz kokusu geliyor burnunuza. yazdıklarını halkı ile paylaşmasını talep ediyorum.
    (kumral ada, 21.09.2009 11:06)
  4. (monochrome, 24.11.2009 23:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil