|
|
- yazılanların sonucunda hala bir statünüzün olmadığını görür kahrolursunuz . acaba benim yazdıklarım bi skime benzemiyormu . ne biçim yazılar yazdımki lan ben kimse okuyupta takdire şayan bir esermiş dememiş , noluyo lan bana yazarlık yetilerimi kaybediyormuyum ne kankam da yok zaten , hasstir lan bocalıyorum duruyorum kahr , bela ne yapacağım ben bi
statüm bile yok hem acaba olsa ne olacak statüm , adam sende eksi bi statü olacağına olmasın daha iyimi ne , ne olacak bu statüsüzlük nereye kadar gidecek , vasıfsız amele gibi dolanıyorum ortalıkta , zaten askerde de erbaştım bi onbaşı veya çavuş bile olamadım offf , of sözlük kimseyi statüsüz bırakmasın .
- başdönmesi, mide bulantısı, yüksek ateş, ishal, kusma... hissedilenlerden yalnızca birkaçıdır.
- iyiyim, yarınki son finalimle beraber resmen tatile başlıyorum. neon genesis evangelion u bitirmenin verdiği o boşluk var işte. uyku da tatlı bi şekilde kollarını boynuma doluyor.biraz rüzgar esti de odam serin. dream theater dinliyorum arka planda. aklıma geliyor, what a wonderful world diye.
bir statüsüz yazar olarak bunları hissediyorum
- tıpkı statülü(o neyse) yazarlar gibi bir bok hissetmezler aslında. dandik ve kaba birtakım genellemelerle söylenebilecek şeylerden biri sanırım bu. bir diğeri de, hissettiklerini abuk başlıklara değil de günlük gibi kişiye özel birtakım yerlere not düşmediklerinden mütevellit belki birazcık da pişmanlık hissedebilecekleri sanırım.
(bkz: boktan başlık açma sanatı)(bulanti, 27.05.2008 00:29 ~ 00:30)
- statü sahibi yazarın hissettiklerinden daha iyi olmalıdır. bırakın statünüz olmasın, siz yazın yeter, kankanız yok mu? siktir et o da olmasın.
statü sahibi yazarın statü puanı gitgide düşer, siniriniz bozulur. aha bu an da hissiniz adam öldürme olur. küfür eder,asabınızı bozarsınız.
statü sahibi yazarlara özeniliyor, ''ulan benim niye yok'' deniliyor. ama işte olunca da keşke olmasaydı diyorsunuz. statünüz ''göt lalesi'' olunca diğer yazarların aklına hemen şu gelir: ulan bu adam yazmayı bilmiyor.
takmayalım bu konuyu, güzel günler bizi bekliyor. haydin
- içinde merak olan,bildiğini paylaşmakta hırslı olandır.bize de bilen çekiç demişler,demirel gibi şapkamız olmasa da...hayırlısı olsundur.
- (bkz: statücüm, geldiysen 3 kere tıklat anacım)
- statüm olsun çamurdan olsun be anam.kendimi yalı kazığı gibi hissetmeme neden oluyor.
hey sen artı vermeyeceksen eksi ver.hadi korkma
şaka yaptım be editi:hiç bir dediğimizi yapmazsınız.bi bunu yaptınız be.helal *(mk, 31.08.2008 00:36 ~ 00:40)
|