|
|
- sürekli megatron tarafından hacemat edilse de sevdiğim bir transformers karakteri. geçen gün izlediğim transformers armada bölümünde gene megatron'a çıkıştı da aldı aşaği megatron. güzelcene bir jet'e dönüşür.
- decepticonların elemanlarındandır. transformers g1 de sürekli megatronun yerine geçmek ister. megatron ne zaman bi hastalansa kaybolsa sakatlansa, " ben decepticonların yeni lideriyim" diyip yönetimi ele almaya kalkar. her defasında da megatron geri gelir garibim göt olur. pek çok decepticon gibi starscream de savaş jeti olur. g1 de gri kırmızı mavi renklerdeydi.
- dikkat!!! transformers filmi hakkında spoiler içerebilir:
muhtemelen çekilecek ikinci filmde*, ölen megatron'un yerine decepticonları bir süre idare edecek, ya da etmeye çalışacaktır. konunun gidişatını tam olarak kestirememekle birlikte filmin ilerleyen bölümlerinde canlanan megatronla bir kapışmaları olabilir. transformers filminin sonunda hayatta kalması bu düşünceye yol açan en büyük etkendir.
- dördüncü nesil yazarımız.*
- transformers çizgi film ve filminde bulununa en karizmatik kötülerden biri. ayrıca dördüncü nesil adının hakkını veren transformers hastası yazar.
@1760791 nolu girisinde dediği doğrudur gözlerimle gördüm hayran hayran izliyordur filmi.gözlerinde ilkokul bire yeni başlamış bir çocuğun heyacanı vardı resmen.(yako, 10.09.2007 22:29 ~ 22:29)
- yeni film için yapılan oyuncak modelleri çıkmadan önce üreticilerin gereken önemi vermeyi unuttukları , genelde efsanevi görünümüyle bir f-15 olarak tanıdığımız karizmatik robot.malesef , 1997 yılında üreticiler kendisi için yeni bir model kasmayı gereksiz görmüş , "skyquake" (preadtor sınıfı mükemmel bir decepticon) modelinin rengi farklı bir versiyonunu utanmadan starscream yapmışlardır.ben ise bir skyquake sahibi olduğumdan , starscream modeline duyduğum özlemi yitirmiş , penceremi açıp bir kartal misali tek ayak üzerinde hüzne boğulmuştum.
|