görseller
starforsaken 

belki ilginizi çeker
  1. · hışır
  2. · rurouni kenshin
  3. · 19 nisan 2009 opeth istanbul konseri
  4. · sahte garı
  5. · s4s
  6. · sözlükteki 1987 doğumlular
  7. · horlayan kedi
  8. · chobits
  9. · s4s
  10. · sahte garı
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · aşkın yedi seviyesi
  3. · banu güven
  4. · insanın hayatına sıçan şeyler
  5. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · onur öymen
  8. · yogayı hayat felsefesi olarak benimseyen tipler
  9. · reuptake

starforsaken  

sayfa  / 2
  1. baştaki keman seslerine aldanılmamalıdır,ardından oldukça gaza getiren,klasik in flames tarzında bir şarkıdır.

wipped in the eye by the sand
    malicious have light of day obscured
    the sun has burned my skin
    open wounds are licked by sand

to be punished by this vortex of scorn

wrists and ankles are chained upon this land
    drawn through the desert to be their sacrifice

so this is my golgatha, so this is my grave
    the theives, the liars, the hypocrit scum
    ı'd slay them if ı only could

the endless sand, the blackest land
    a cyclone of spinecrushing anger
    meant for me

the overlords of the desert
    not one was meant to be
    all human force now flee
    rules of anatomy lost
    rage into the extreme
    (fausta, 31.10.2005 14:12)
  2. hoş bi keman melodisiyle başlayan lunar strain albümünün 3. tracki.
    (i am a man who walks alone, 17.08.2007 01:46)
  3. 6.nesil yazardır. lise sıralarından bugünlere kopmadan geldiğim çok sevdiğim arkadaşımdır. farklı biridir, bazen zor bir insandır, zaten onu özel kılan özelliklerinden biridir bu. çok duyarlı hassas biridir birtaneciktir. neyse söylenecek, tanımlayacak çok birşey yok çünkü o anlatılmaz yaşanırdır. kendisine mavi önlükte başarılar beyaz gelinlikte mutluluklar diliyorum buradan.
    (fatbuttrue, 05.01.2009 20:32)
  4. ne yalan söyleyeyim kendisini nick altıma yazdıktan sonra fark etmişimdir. kendisini farkında olmadan güldürüyormuşum ama her seferinde yakalıyormuş beni...

istanbul kültür üniversitesi'nde okuduğunu düşündüğüm, fotoğrafçılıkla ilgili hiçbir yerde bulunamayacak bilgileri sadece sözlük değil internet dünyasına da kazandırmış, şu an bulunduğum şehrin memleketlisi*, açık tenli, sarışın ve evet, oldukça olgun bir yazar. ayrıca seri eksi oy veren ibne adlı kötü karakterin karşısına seri artı oy veren dünya tatlısı abla ismiyle çıkarak 'batman vs joker'vari bir savaş başlatmıştır. (soykırım yapacak ibneye)

metal müzik dinliyor. ama metalci gibi giyinmiyor. marks&spencer'dan giyinen bir metalci o çünkü giyim tarzını dinlediği müziğin etkilemesi gibi bir kısıtlamaya gerek duymuyor. (bkz: özgür birey)

nickini değiştirmek istiyor ama bu, sözlükte pek mümkün görünmüyor.

tarafından takip edildiğimi bilmenin kıvancını duymama neden olmuş yazar kişisidir ayrıca. bu arada bu olgunluk, ablalık konuları yaşını merak etmeme neden olmaktadır ama sormayacağım.

edit: kendisi değil arkadaşı marks&spencer'dan giyiniyormuş. olsun bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim...

gibi...
    (beyazleblebi, 21.01.2009 13:10 ~ 16:18)
  5. (bkz: starscream)
    (cuore sportivo, 21.01.2009 13:38)
  6. yakında eşgali belli olucak yazar, bari rabot resmimi de bulun görsellere koyun...
    (starforsaken, 23.01.2009 18:19 ~ 12.02.2009 15:21)
  7. takip edilesi, taktire şayan eserler yaratan, hoş sohbet ve çokta sevimli olan ayrıca tam bugün iyi ki doğdun kişisi olan yazardır. canı gönülden kutlarım kendisini. nice senelere..
    severek izliyoruz.
    (arcturus b, 02.02.2009 03:18 ~ 03:18)
  8. bugün doğumgünü olan, iyi ki de doğan yazardır. nice mutlu yıllar olsundur. hepi börtdeydir. ayrıca statü yapmışmış şimdik gördüm. o da vatana sözlüğe hayırlı uğurlu olsundur.
    (beyazleblebi, 02.02.2009 12:07)
  9. kırkyedi benden kaçmaz gücüne sahip olan yazardır. nesil ayırımı yapmadan hoşgeldin diyecem. faşist miyiz olm niye nesil ayırıyoruz?! gerçi burda demokrasi de yok değil mi? wondrous ' u biz seçmedik ki biz indirelim.. neyse konumuz o değil zaten. ayrıca nickini çözmem de 8 dakikamı aldı. kendisine burdan may the force be with you diyorum
    (kutsal palamut, 12.02.2009 20:47)
  10. sevgililer günümü kutlarken, bir sevimlilik yapıp sevgililer bayramımı kutlayıp yüzümü güldüren sevimli yazar.
    (sharliey, 14.02.2009 15:21)
  11. çok garip bir tesadüf sonucu tanıştığım, sonucunda tanıştığıma sonuna kadar memnun olduğum dünya tatlısı yazar. bunları yazarken durup düşündüm böyle tesadüf sonucu kimlerle tanıştım. hepsi boktu afedersiniz. zaten kendisiyle konuşurken deja vu da oldum. 40 yıldır tanıyor muyum neyim çözemedim.

ayrıca sabah sabah(gerçekten sabah saat 5.00 civarı) "radyoya gel bak ne çalıyor" diye kafasının etini yediğim. bi siktir git dememiştir. internetten radyo dinlemek ilgili anlattığım şeyleri şıp diye anlayan ve bunu uygulayabilen de birisi. bilgisayar ile ilgili anlatılan hiç bir şeyi beceremeyen karşı cinslerle çok karşılaştığım için biraz garipsedim. böyle de zeki yani. iyi ki gece gece bana o mesajı attın dedirtirtmiştir bana kendi kendime. özellikle de kendi ruh sağlığım için. aha burdan da kendisine söylüyorum.

kendimi anlatmakta sıkıntı çektiğim zamanlarda genelde başvurduğum yöntemi kullanarak kendisine bir şarkı sözü yolluyorum:
    "so dry your tears, and tear up all your fears. i wish we will reborn in a perfect world."

ayrıca kendisi tepesine inek yağasıca değildir. kesinlikle.
    (sharred, 16.02.2009 16:19)
  12. (bkz: rapunzel e bi buçuk)
    (starforsaken, 16.02.2009 16:31)
  13. (bkz: kedi annesi)" onmousedown="return bkc('3235315','+%60kedi+annesi%60')">kedi annesi)
    (the crestfallen, 19.03.2009 23:04)
  14. yıllar önce okul yıllığınada bişeyler karaladığım o zamanlaran bu zamanlara daha birçok şey yaşadığım kadim dostumdur kendisi... en sevdiğim özelliğide olaylara tek taraflı bakmaması ve sıkıntını anlattığında hatalıysan bunu açıkça söyleyebilmesidir ki tabi bu harika özelliği* bazılarının işine gelmez *...her insanın ihtiyaç duyacağı türden gerçekçi, çözüm üretici, açık sözlü bir arkadaştır...
    (bilmemneolsun, 23.03.2009 02:26)
  15. girilere bir anne şefkatiyle yaklaşan.üşüdüklerinde üstlerini örten ,terlediklerinde sırtlarına havlu koyan ..kıyamadığından bir fiske bile vuramayan..nesli tükenmeye yüz tutmuş yazar kişisidir.

(bkz: size anne diyebilir miyim)
    (cyranodebergerac, 26.03.2009 00:21)
  16. zamanında dream theater'ı, in flames'e tercih edip, şimdi utanmadan "in fıleymz türkiye'ye gelsin! böhüee" şeklinde ağlayan yazardır. in flames kalksın buraya gelsin, sen git dt konserine. sonra "in flames gelsin çocuğumu keserim" de. olacak iş değil...
    (ceyyar kermit, 26.03.2009 18:45)
  17. tin tin tinimi, çıtı pıtı, bayan kişi. sağolsun ceyyar kermit vasıtasıyla çıldırt bizi delirt bizi haunted zirvesi ile tanışma fırsatı bulduğum ikinci yazar kişi. beyaz çantası ile the haunted konserinin parlayan ışığı olmuş kişinin, bu yaşta bir teyze olabileceği hiç mi hiç aklıma gelmezdi doğrusu. ah bir de bütün konser boyunca bizi fotoğraflamak ile uğraştı. bizi ancak böyle fotoğraflayabilen bir kişinin kabiliyetinden şüphe duymak söz konusu bile olamaz.
    (calm of desolation, 29.03.2009 01:13 ~ 05:25)
  18. (bkz: steve'nki)
    (bkz: bibişim)
    (ixtab, 08.04.2009 01:53)
  19. @3300961 girisi yüzünden üstüne gidilmiş yazar. oysa söylemek istediği bana gayet mantıklı geldi. kendisi de herkes üstüne gelince hata yaptığını sanma hatasına düşmüş ve başlığı gözünden okumadığını zannetmiştir. yanılgı içindedir. gayet de doğru yerden okumuştur. "insanlar ne kadar salak olduğumu görsün" diyerek editlemiş girisini. oysa insanlar böyle bir şeyi asla göremezler. en yakın zamanda bunu anlamasını umut ediyorum.
    (beyazleblebi, 09.04.2009 12:34)
  20. "çoğul kedisel yaşam" ortak noktasında buluşup tanıştıktan sonra, sıcakkanlılık, samimiyet ve yardımseverliğiyle tanıyıp sevdiğim, güzel insan.
    (feklavye, 10.04.2009 20:23)
  21. ceyyar kermit ten sonra sharred dan önce en çok sevdiğim itü sözlük yazarıdır.bir de en güzel yazan ama kendine söz verdiği için bu aralar hiç bir şey girmeyip kendini özleten yazardır.
    (bilmiyorum sen söyle, 18.04.2009 01:18 ~ 01:19)
  22. artiz yazar. sırf "trend" diye kitlemiş hesabını. reklam kokan hareketler bunlar. kitleyen adam 3 ay kitler. 1 hafta ne lan? bakalım ilerleyen günlerde sözlükteki diğer trendlere de uyacak mı? hele bi dönsün de...
    (ceyyar kermit, 22.04.2009 12:43)
  23. "daha da gelmem" diyerek bırakmaya karar verdiği sözlüğe tekrar dönmesiyle şahsımı sevindirmiş iyi bir yazar; her şeyden önce de iyi bir insandır.

güzel ve kötü zamanlarda varlığını esirgemediği için de teşekkür eder, öperim.

ha bi de; (bkz: zirve gülü). *
    (kopush, 28.04.2009 19:41)
  24. birbimizi," açım ben" diyerek bulduk itü sözlük chatte. ne hikmetse ikimiz de sürekli açtık. sonra o benim starım oldu, öyle seslenmeye başladım ona. birde üzerine aynı memleketin çocukları olduğumuzu öğrendim. boşa çekmedi kan tabi. sözlükle ilgili türlü dedikodular yaptık, bana ince sırlar verdi. kimseye demem lan uğraşmayın boşa. ama canım oldu o benim. beni dinler arada üzgünken, pek bir iyi niyetli bu da benim gibi ya." yok yok değildir canım, sen üzülme " diyor ama ikimizde biliyoruz ki o yoklar aslında var olanlar. birgün beraber zirveye gidip çılgın atcaz onla, yerle yeksan edecez ortalığı. bambaşka bir insan bu deli. ne kadar anlatmaya kalksam da kelimelerim yetmeyecek, hep sınırlı kalacak. birde unutmadan, bir ara o dediğin nicki bana ver lan. * sen özelsin be starım, canımsın. seviyorum seni. bak herkese seviyorum demem ben. dediklerim de haketmez zaten. ama sen hakediyosun hem de sonuna kadar. seni bulmuşken kaybetmeye niyetim yok hiç.
    (coolgirl, 30.04.2009 14:51)
  25. güzelim.

bazen olur öyle. aniden doğar kalbe sevgisel kımıltılar. bir anda "lan ne güzelmiş, hep olsaymış?" dersiniz. bir anda olur bazen. bazen, aylar geçmesine gerek yok.

o, öyle.
    (tatalu, 09.05.2009 04:39)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil