|
|
- sarhoş ejderha ve azureel de bu şekilde itü sözlükte takılmıştır bir süre. değişik bir versiyonu da işyerinden sözlüğe girmek'tir. cyberboy da aynı şekilde oturduğu yerden staj yapmakta, sözlüğe de arada uğramaktadır.
3 sene sonra gelen edit: bu yazıyı niye yazdığım hakkında en ufak bir fikrim yok ahaha. neyse silmiyim, ibret olsun benjamin'e. aptal herif.(azureel, 16.07.2004 11:14 ~ 03.07.2007 16:36)
- her gün tekrarladığım ama şükürler olsunki bugün son olarak yaptığım eylem
- (bkz. savaş zamanı itü sözlükte takılmak)
(mavio, 16.07.2004 17:04)
- şu an yaptığım eylem ve de ağustosta staj yapmak başlığından sonra giri yapılacak en anlamlı başlık.zaten ele geçen tek şey pc olduğundan yapılacak en anlamlı iş de sözlüğe takılmak..
- sözlüğe takılmaktan arta kalan zamanlarda bişeyler öğrenilir
- bir daha aynı yerde staj yapamamama neden olacak hadise
- canı sıkılan kişilik elinin altında bilgisayar varsa açar bilgisayarı takılmaya başlar. daha sonra "dur lan uzun zamandır girmiyodum, bi giriim" diyerek adres çubuğuna www.itusozluk.com yazar ve maceraya atılır. derken fark eder ki sözlükte sadece 12 yazar bulunmaktadır. üzülür tabii, ama sonradan anlar neden az kişi olduğunu: çünkü hala yazdır. ama kendisi daha tatile gidememiştir ve içini bir hüzün kaplar, gözleri dolar kişinin. daha sonra hüzünlü kişiliğiyle ve dolu gözleriyle başbaşa kalır ve girmeye devam eder girilerini
- ne yalan söyleyeyim staj süresince sözlüğün değerini daha iyi anlıyor insan. kafasına ancak dank ediyor da diyebiliriz. malum gidip geldiğiniz iş yerinde doğru düzgün hiçbir siteye giremiyorsunuz. izin verilmiyor. mp3 türevi şeyleri download edemiyorsunuz. msn yok, telefon yok, derken bir ampul parıldıyor beyninizde. "e sözlüğe gireyim ben de madem" diyorsunuz. böylece sıkıntınızı üstünüzden hemen atıveriyorsunuz. misal şu anda ben bunu yapıyorum.
- staj sırasında msn'e giren, limewire kullanan, kulaklıkla müzik dinleyen, bir taraftan da çizim yapan bünyenin, akabinde sözlüğe sadık kalarak gerçekleştirdiği olaydır.
- yaptığım 60 telefon görüşmesinden okudugum 45 mailden çektiğim 20 faxtan ve fotokopi makinasının başında geçirdiğim saatlerden sonra iyi gelen nefes almamı sağlayan kaçamak
- (bkz: naylon staj)
- ben sorumlu değilim valla bu durumdan, ben işim bitti dedim, yeni iş verin dedim, vermediler benden günah gitti bir daha da istemem kendileri verene kadar yani yeni iş gelene kadar stajımı itüsözlükte yapıyorum.
|