belki ilginizi çeker
  1. · sevgili staj defteri
  2. · naylon staj
  3. · bu bir ihbardır
  4. · beykent üniversitesi
  5. · yalanın bini bin para
  6. · yasaklanması gereken şeyler
  7. · yaratıcılığın had safhaya vardığı anlar
  8. · stajda yapılabilecek şeyler
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · the twilight saga new moon
  6. · yetenek sizsiniz türkiye
  7. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  8. · spastic ink
  9. · balık beyin sendromu

staj defteri doldurmak  

1. staj süresince boşboş oturmamdan, ne yazacağım hakkında hiç bir fikir olmadığından, gerçekleştiremeyeceğim eylem
    (universalmind, 17.07.2006 14:56 ~ 14:56)
  2. naylon staj yapmanın ezikliğini unutturan eylemlerin başlangıcı..bir de defteri gerekli kişilere imzalatıp,sahtekarlığını onaylatma gereksinimi var ki..o daha beter.
    (tutkuyakar, 17.07.2006 15:44)
  3. günahtır. birkaç saat içinde insanın hayatı boyunca söylediği yalan sayısını üçe beşe katlıyor. amerikan filmlerindeki basketbol maçlarında skor farkının açılmasının gösterildiği hızlandırılmış tabela görüntüsü gibi, takır takır artıyor hanedeki günah sayısı.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 18.08.2006 19:33 ~ 27.09.2007 05:37)
  4. niye vaktinde yapmıyorum da son anda 3buçuk ata ata yazmaya çalışıyorum dedirten defter.
    akılda da kalmadı bişey kardeşim. salla sallayabildiğin kadar.
    ve çok gereksiz işlevsiz bişeydir bu staj olayı
    (emru17, 04.10.2006 15:50)
  5. yazılanların hepsi yalandır. yazmaya başlamadan önce rüyaya yatılır o da olmazsa ilham gelmesi beklenir. daha sonra bir seneryo oluşturulur kafalarda. en kolay kısmıdır artık bu yalanları kağıda aktarmak.
    (scully, 05.10.2006 16:03)
  6. beykent üniversitesi'nde okuyorsanız yapmanıza gerek yoktur çünkü staj belgeniz incelenmez sadece bir deftere attığınız imzaya bakılır. illa dolduracaksanız da netten indirin defteri..
    (ben bilmem beyim bilir, 05.10.2006 16:05 ~ 16:06)
  7. eğer okul staj esnasında görülenlere ek olarak literatür araştırması da istiyorsa kitaplar ve notlar eşliğinde kafayı yedirten eylem.yazma işinden sonra uygulamada üretilen parçaların teknik resimlerinin deftere çizilmesi hadisesi vardır ki ona değinmek bile istemiyorum.
    (a day in the life, 05.08.2007 14:49)
  8. (noluyoruz yahu, 05.08.2007 15:01)
  9. stajı tastamam da yapsanız, yalan katmadan dolması hayli zor olan defter. çünkü stajerler işyerlerinde çoğu zaman meb'in veya yök'ün öngördüğü düzeyde bir eğitim almaz. nerdeyse bütün stajı çay servisi yaparak geçirmek durumunda kalanlar olduğu gibi işi bilmediğiniz farz olunduğundan, bilseniz de en az ilk 2 - 3 ay (ticaret lisesi stajları tüm seneyi kapsar; iki aylık bir stajsa stajın nerdeyse tamamı) angarya işleri yapmakla geçer. yalan yazmayacaksın da ne olacak? bir de işin staj notu verme/alma kısmı vardır ki şimdi ne desem yalan olur.
    (aksamustune dogru kis vakti, 05.08.2007 15:24)
  10. tamamen kişinin hayalgücüyle doğru orantılı bir durumdur.
    (cursedsw, 05.08.2007 15:32)
  11. staj defteri "sıkma" işlemini son birkaç güne bırakanlardansanız –ki öyle olmayan azdır- altınızı şuanda temizleyip yeni bir bez bağlayınız! zira, hal-i hazırda sıçmış durumdasınız ve teslim tarihine kadar oturduğunuz sandalyeden kalkacak zaman bulamayacaksınız.
    (63, 05.08.2007 15:43)
  12. önce staj süresine göre kaç sayfa ne hakkında kaç sayfa ne hakkında bilgi yazayım diye bi plan yapılır.direk bodozloma yazmaya başlanılırsa son bi kaç güne yazacak bişey bulamayabilirsiniz onun için önce bi ayar verin şöyle kaba taslak ne yazacağım diye.
    sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten. internetten veya ders kitaplarından hötür hötür yardırırsınız tüm bilgileri.
    (brayton, 05.08.2007 15:51)
  13. naylon staj dosyasının, en az normal staj dosyasının doldurulması kadar sıkıntılı geçmesi muhtemeldir.çünkü dosyanın geri gelme ihtimali vardır. ister istemez kişiyi strese sokar.
    (beyaz araba sola cek, 05.08.2007 15:58)
  14. stajdayken müdürü kafalayıp boş sayfa imzalatmamız sonucu okul açılana kadar çok var nasıl olsa yazarım diye geçiştirdiğim iş bu arada okul açıldı millet defterlerini teslim etti hatta edeli baya oldu dersler vizeler derken final haftasına gelindi ondan sonra ancak işin vahametini anlayıp staj defterini yine olması gerektiği gibi son anda kıçımı yırtıp yazdım vermesi de zaten ayrı bir zorluk oldu o kadar geç kalınınca hocanın kabul etmem git bir daha staj yap demesi üzerine binbir yalanla yalvar yakarla kabul ettirmiştim.

olabilecek en rahat durumda bu iş olanüstü bir şekilde zor olmabilmeyi başarmaktadır.

ikinci staj defterimi yazarken ise gayet düzenli bir şekilde staj sırasında son 3-4 günde yazmıştım.

normalde olan o kadar da zor değilmiş staj defterinin doğaüstü güçleri var sanırım,işin kolayına kaçılmaması daha iyi olur bu işi yaparken.
    (monteburns, 05.08.2007 16:15)
  15. bu sıcak yaz günlerinde aydınger üzerinde rapido eşliğinde makina çizimleri yapmak zorunda kalacağım için bünyemi yavaş yavaş stresin basmasına sebep olan aktivite.
    (poisontendre, 05.08.2007 16:38)
  16. 30 günlük stajımı 1 günde deftere kaydederek(!) gerçekleştirdiğim eylem.
    allahtan hazır staj defteri varmış ve mümkün olduğunca büyük yazarak kafadan doldurmaya çalıştım...

(bkz: bu bir ihbardır)
    (rhododendronluteum, 05.08.2007 16:57)
  17. kesinlikle stajı yapmaktan daha zor gerçekleştirilen bir eylemdir.bir de ilk stajınızsa eğer ve stajın gerektirdiği bazı ufak incelikleri bilmiyorsanız (büyük yazmak,madde madde yazmak,istenilen şekilleri büyük çizmek vs.) gibi teslim etmeniz gecikir.o zaman ne yapacaksınız ufak incelikleri öğreneceksiniz önce, bodoslama günlük tutar gibi yazmayacaksınız..
    (cubuk kraker, 05.08.2007 17:09)
  18. her sayfaya 3 5 satır yazıp, sayfada kalan yeri fotoğrafla doldurmak suretiyle gayet rahat yapılabilecek iş.
    (kskaan, 30.07.2008 20:02)
  19. sayısal loto oynamak gibi bir şey. kalemi al eline sonra salla babam salla.
    (retrospect, 05.08.2008 17:39)
  20. (heidi, 05.08.2008 17:40)
  21. staj defteri açılır ilk sayfanın arkasına karbon kağıdı konur.daha sonra bugün işe gittim.sonra döndüm demeniz yeterlidir.he bide imza şettirin köşesine.
    (coreytaylor, 14.11.2008 21:28)
  22. tamamen işkencedir. tamamen bilgisayar çağına geçtiğimiz günlerde bunu elle doldurma zorunluluğu barbarlıktır. zaten naylon yapacak adamlar bunun doldurma işlemini de bir kaynaktan kopya çekmekteler. ha kopyala yapıştır yapmış, he elle kopyalamış. ama normal staj yapan bireyler için zulümdür.
    (sipidiksipidikyuzenbalik, 06.09.2009 22:31)
  23. genelde çoğu iş yerinde bir örnek mevcuttur, kopyala yapıştırdır gerisi.
    (dadundan yinmazz, 06.09.2009 22:36)
  24. son stajım itibariyle tekrar gerçekleştirmeyeceğim eylem. stajın hepsine gittiysem de iki satır dolduramadım. yapıcak birşey olmadığını anladıktan sonra da internetten hazır bulduğum defterler yetişti imdadıma. onları da amele gibi tekrar farklı yere geçirmekte cabası. fotokopi makinesi gibi hissettim kendimi ne yazık ki.
    (kafamda bir hoşluk var nasıl anlatsam, 25.09.2009 05:13)
  25. morado'nun yapması gereken yegane şey.görüyorum ki kendisi hala sözlük sınırları içinde.ayıp bence...*
    (balefulwhisper, 27.09.2009 17:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil