|
|
- o ne taş bi hatundur ya!!
beni nicole'den vazgeçirdi valla
- bu kadar düzgün fizik, o akdar güzel gözler, çırtlak olmayan bir ses, bir de akıllı ise daha ne isterim ki dedirten hatun kişi. *
- massety ferguson un küçük torunu.
- clarissa'nın kız kardeşi.
(bkz: olmadı bu entry)
(bkz: haydi arkadaşlar sözlüğü sikelim zirvesi)
- çok tatlı fakat makyajsız halini görmekten korktuğum hatun
- karın kası yapmış(yakışmış) dişi.bu yönüyle pink ablamızla yarışır.josh duhamel ile birliktedir.taş kız + taş adam
- anladığım kadarıyla josh duhamel ile "las vegas" dizisinin çekimlerinde tanışmış olan hatun...dizinin bir bölümünde black eyed peas çocuklara özel olarak verilen bir partide sahne alıyordu...
- sesi yalanasıca, cinsel tercihimi değiştirebilecek taşlıkta hatun kişi.
http://www.strangecosmos.com/...
- abartıldığı gibi dört dörtlük güzelliğe sahip olmayan makyajsız hali akıllara zarar,klip güzeli.
(dkzcn, 30.05.2006 08:31 ~ 29.12.2006 20:25)
- poseidon macerası'nın yeni çekiminde de rol alan güzel hatun...
- (bkz: massey ferguson)
- toyota farları gibi kaşlara sahip olan hatun.
sabit hale gelmiş, zenci erkek etrafında dört dönen hatunların olduğu rnb, rap, hip-hop kliplerinin aksine, zenciler bu hatunun etrafında uydu olmaktadır.(venom, 17.11.2006 12:11)
- biseksüel olduğunu açıkça söyleyen, cameron diaz ile bir yakınlık yaşamışlığı olan şimdilerde ise las vegas dizisindeki çok babolla karakter danny mccoy'u canlandıran josh duhamel ile nişan yapmış kişi.
- bu başlık sayesinde tanıdığım ve ilk izlenimlerim sonucu herhangi bir kadınsı duruşa-görünüşe rastlamadığım kadın, kadınımsı... hani massey ferguson'un amcası, alex ferguson'un halası gibi...
- izci kıyafeti ile insana "gel beraber çadır kuralım" dedirten şarkıcı.
(reino, 14.12.2006 23:49)
- black eyed peas adlı müzik grubunun sarışın solisti.
(tayln, 01.01.2007 22:55)
- keşke rüyalarıma girse ve hiç çıkmasa dediğim hatun kişi.
- london bridge şarkısında dudaklarına hasta olunan, vücüt ölçüleri türk erkeğinin gözdesi olan, izledikçe yaşanılan evrenin matrix olduğunu düşündüren dişi.
- geçenlerde koşu yaparken bacaklarının objektiflere şu şekilde yakalandığı kadın: (görsel: stacy ferguson/14963)
tabi magazin dünyası bu, photoshopu var falan, gıcık olup bu şekilde de lanse etmiş olabilirler, doğru olup rezil etmek istemiş de olabilirler. bilemem.
edit: kadına iftira atıyormuş gibi oldum lan, aha da haberin linki: http://www.haberturk.com/...(ness, 17.06.2008 19:48 ~ 19:49)
- şahane sesi olan şarkıcı.fakat güzelliği makyaj,photoshop mucizesidir.doğal hali tam anlamıyla hezimettir.gece seviştikten sonra sabah makyajsız haliyle adamın çükünü düşürür diye düşünmekteyim.blumik olduğu söylenmektedir.
- çıplak ayaklı halini gördüm az önce, kocman ayakları var lan. soğudum resmen. daha da bakmam.
|