belki ilginizi çeker
  1. · şirret olmayan görümce
  2. · sözlük yazarlarından şiirler
  3. · kerkinenkele
  4. · sözlük terimleri
  5. · futbola ilgi duymayan erkek
  6. · kullanıcı adlarının kökeni
  7. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · zongul ducks
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · aylin aslım
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · enteresan öğretmen hakaretleri
  9. · 23 nisan

srkny  

1. 6. nesil yazardır, çok kafadır. hoşgelmiş*
    (zomig, 10.03.2009 23:51)
  2. kendisi benim bitanecik,dengesiz ve manyak olan sevgilimdir.
    (harpoon, 26.04.2009 19:20 ~ 19:22)
  3. benim deyimimle adı sıkarni kalmış yazar.tamam lan abartmayın işte*
    (şirret olmayan görümce, 08.06.2009 02:10)
  4. dna'larımızın aynı olduğu,alice cooper hastası insan.yatacağım deyip 2 saat oturan,abi özlemimi gideren kişi.sevgilisini çok çok seven gönül insanı ehehe. burdan ona alice cooper'dan it's me yi hediye ediyorum. afiyetle dinlesin.
    (death, 01.07.2009 03:15)
  5. anladığım kadarıyla alice cooper manyağı,fanatiği,hastası olan insan.*
    (wither, 09.07.2009 22:45)
  6. aslında çok bekledi bu nickaltı.
    ama hemen yazıp da uyduruk bişeyler olsun istemedim. çünkü şu sözlük ortamında tanıdığım en çok değer verdiğim kişilerden biri skarni abi. herşeyi açıkça anlattığım, beni anlayan, yol gösteren öğütler veren biri. sınavlarımın olduğu şu dönemde ders çalışayım diye benimle küsen, hukuk konusunda tam bir ümitsiz vaka olduğum halde bana biliyorum sen çok iyi bir avukat olucaksın diye destek veren uzaklardaki abimin yerine koyduğum, zaten yaşıt da oldukları için öyle pek zorlanmadığım abim...
    (şirret olmayan görümce, 14.07.2009 15:05 ~ 15:07)
  7. (bkz: sikarni)*
    (amele mektebi, 29.08.2009 00:29)
  8. bugün doğum günü olan yazar abimizmiş. seviyoruz kendisini.

-iyi ki doğdun serkan y. afsdafsdfas. *

ayrıca bana bir gün olsun ısbanaklıbınarbastası demezse, kendimi eksik hissediyorum efendim.
    (ıspanaklıpasta, 10.09.2009 00:07)
  9. an itibariyle doğumgünü olan insan. sana insan demek hakaret olur ama sen benim her şeyimsin. aşkım doğumgünün kutlu olsun nice yıllara.
    (harpoon, 10.09.2009 10:49 ~ 17.11.2009 08:33)
  10. bugün doğum günü bu adamın. kutlamak için yalnızca 19 dk.nız kaldı. bende şimdi kutluyorum. tamam!
    (amele mektebi, 10.09.2009 23:38)
  11. son 15 dk. kala doğumgününü kutladığım yazar. 37 yaşına basmış bir rivayete göre, başka bir rivayete göre de her sene 2 sene birden yaşlanıyormuş. 37 tek sayı olduğu için iki rivayetten biri yanlış, belki de ikisi birden yanlış orasını bilemeyeceğim.
    doğum günün kutlu olsn sıkarni, nice 67'lere.

edit: 14 oldu.
    edit 2 : oha 13.
    (lorenzen, 10.09.2009 23:46 ~ 23:47)
  12. yoğun staj tempomda kendisinin dünkü doğum gününü unutarak çok büyük bir eşşeklik yaptığımı beyan eder burdan kendisinin affına sığınırım...

iyi ki doğdun sıkarni abi...
    (şirret olmayan görümce, 11.09.2009 23:10)
  13. gözümüzün önünde uyudu. *

ayıp lan! o kadar mı sıkıcıyız, o kadar mı kötü muhabbetimiz? iki dakika boş bırakmaya gelmiyor. bir döndük, "öyle değil mi srkny abi?" diye, adam horluyor bildiğin. aboo...

(bkz: neden böyle yaptı anlamadık)
    (usako, 28.09.2009 02:52)
  14. bin bir çekingenlikle katıldığım ilk zirvede kendimi rahat hissetmemi sağlayan bütünün yarısı. diğer yarısını sevgilisi oluşturuyordu ki oda kendisi kadar tatlı bir insan olan harpoondur. ve evet ikisi bir bütünü oluşturmuş. ayrıyken de kendi hallerinde bütünler ama birlikteyken bir başka bütünler.(bu ne biçim böyle hikaye)
    neyse işte zirveye ilk gittim öyle masum masum oturuyorum, bazılar gelmiş ki eski zirve kankalar böyle muhabbetler koyu, tam dedim "aha oğlum kalabalıktaki yalnızlığı oynayacaksın" ki o sırada srkny ile ilk zirve ortaklığının farkına varıp zirve güruhundan kısmen sıyrılıp kendi muhabbetimize girişitik. hayır yani o da olmasa "gel oğlum muhakkak bak" diyen usako onion head i zirveye saatlerce geç kaldığından iyice yalnız kalacak muhtemelen 1 saat içinde de " aaaa işim varmış benim ki" deyip ayrılacaktım.
    iyi ki zirveye gitmişim dememin temel sebeplerindendir, 4 saat boyunca bol bol güldük, hocalarla yaşanan arbedelerden bahsettik, bir uyuzluk eseri olan naruto spoilleri ile dolduruldum,son olarak bir ara yazık uykusundan da uyandırdık.
    beni harpoon ile otobüs sırası kuyruğunda yalnız bırakmayı eşlik eden pek saygı değer abimdir aynı zamanda.
    (lost knight, 28.09.2009 23:01 ~ 23:03)
  15. kendini hurdalıkta motoru sökülüp atılmış , sol arka kapısı kemirilmiş , sağ ön kapısı çalınmış , ankara ostim'de yıldız sanayi sitesi'ndeki türkiye çapındaki ünlü kaporta ustalarının bile yollara geri döndüremeyeceği , ömür boyu paslanmazlık garantisinden bihaber hurda yığını olarak tanımlayan yazardır.

dedim o kadar sanayinin yüksek yerlerinde tanıdık kaportacılar , motorcular , pasta & cilacılar var iki ayda otobanda ikinci viteste 120 km/h hız yapar hale gelirsin. yok olmaz ; ömrümün son demlerini hurdalıkta yazın son sıcağını , kışın ayazını yemekle geçirmek istiyorum dedi. ne yapalım. hayat bir bize zor zaten! *
    (ch, 28.09.2009 23:41)
  16. sevglisine yaptığı sürprizle ben benden almış, yuh çüş oha dedirtmiş sevgili abim.
    vay anasını sayın seyirciler diyor ve girimi noktalıyorum...

hakkaten oha yaa...
    (şirret olmayan görümce, 03.11.2009 19:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil