görseller
sqnysqny

belki ilginizi çeker
  1. · orjinal sqny
  2. · aksqny
  3. · sonq
  4. · teknolocik
  5. · kulaklık
  6. · çakma wondrous
  7. · taklit marka isimleri
  8. · sony
  9. · le cola gençlik festivali
  10. · buna sen mi karar veriyosun kodumun evladı
gündem
  1. · babaların garip huyları
  2. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · ugg
  5. · beşiktaş
  6. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · iskambil kartları
  9. · cam

sqny  

1. taklit sony...pazarların değişmez markası..
    (zeus, 07.03.2004 23:10)
  2. (bkz: aksqny)
    (okang, 21.08.2005 11:56)
  3. belki yanlışlıkla q'yu o diye okuyup sony zannederler de alırlar düşüncesiyle üretilen uyduruk marka. radyosu falan var.
    (çılgın veyfik, 16.08.2007 19:27 ~ 19:27)
  4. ne alırsan 1 milyon pazarlarından birime sony kulaklık çarptı.bende alelacele kulaklık arıyordum,hemen atladım ne güzel diye.meğersem sqny'miş

bunu anlamam ise şu kadar zaman aldı:

snow patrol solistinin * sesi alişan gibi çıkıyordu.hemen kutuya baktım.meğersem sqny'miş.

bilmiyorum belki biraz daha olayı düzeltirlerse piyasada bir nipe gibi yer bulabilirler.

ve de buradan tek bir ders çıkardım.ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

dipnot: nipe: zamanında nipal 99 isimli total 90 ayakkabısının taklidini piyasaya süren kuruluş,limited,anonim.
    (seperated ways, 16.08.2007 20:05)
  5. (bkz: kamosonic)
    (flasher, 16.08.2007 20:08)
  6. ilk çıktığı zamanlarda (orta okuldaydım sanırım) sony olmadığını, orijinal olmadığını anlatana kadar göbeğimi çatlatan taklit çin malı radyo, walkman üreten dandik marka. bunu alan arkadaşım baya bi diretti orijinal diye. q harfinin varlığından da haberi yoktu sanırım. anlaması için sözlüklere sarılmam gerekti, zor ikna ettim. kazıklandığını anlayınca üzülmüştü ve teselli etmek de yine bana düştü... ("abi mis gibi çalışıyo işte. ne gerek var bir yığın para vermeye hem..." gibi bişeyler gevelemiştim.)

ulan dandik bir çin malından ne anı yapmışım be!...
    (emrahman, 16.08.2007 20:15 ~ 20:15)
  7. kimsenin özellikle bir işyerinden istediğini düşünmediğim markadır. bu yüzden girdik sorduk efendim. kaliteli olduğundan değil, verilecek cevabı duymaktır amacımız. diyalog aynen şu şekildedir.
    (s=satıcı b=biz)

b-abi skuni radyo varmı?
    s-hayır ama orjinal sony var kardeş. çok "üskek" sesi var. (gösterilir bu arada, sahtenin önde gidenidir. sony nin işi gücü yok üstünde mercedes amblemi olan asker tipi radyo üretecek.)
    b-hmm biz skuni arıyoduk.
    s-bak açayım dinle sesini çok iyidir. sony kardeşim japon malı. (açılır. cazz, cuzz sesler gelir ama frekans yoktur. anteni çekilir ama yine yoktur.) burada çekmiyor kapalı alan. (sanki biz bayırda dinleyecez. tövbe tövbee..)
    b-ne zaman gelir skuni.
    s-orjinal skuni bulamazsın piyasada. sen bunu al bence. (bkz: orjinal sqny) (bkz: oha)
    b-kolay gelsin.
    s-eyvallah gozum.
    (bahtsizdevevekutupayisi, 04.05.2008 15:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil