1 geleneksel itüsözlük halı saha turnuvasına dışarıdan dahil olup takımımızın kalesini koruyan adam.maçın ilk bölümündeki rakip atakların çoğunu ellerinde söndürmesiyle maçtan kopmamızı engellemiş "toldo"can.
saha kenarında oturuken pek bir sessiz sedasız görünen, benimde içimden ''ehehehe bunu veririz karşı takımın kaleye sonra ver allah ver gelsin goller ooohhh'' dediğim ama daha ilk ataktan itibaren ulen ne biçim adam bu yoksa palanthaserin bana kurduğu adi bir tuzağamı düşürüldüm diye düşündüğüm neredeyse her atağımızın ellerinde söndüğü başarılı kaleci.
sözlükte yazılarını ve ayarlarını takip etmekten en çok haz aldığım sözlük yazarı.ayrıyetten sevimli ve iyi kişi.itü gözlükçü.
edit: az önce moderatör olduğunu öğrendim,umarım sözlükteki dertlerde boğulup bizi güzel girilerden mahrum bırakmaz.
son dönemde kendini korku filminde hissettiren tesadüflerle karşılaşan böcük moderatör.korkulcak bişi yok hepimiz kardeşiz * gelecekte çok zengin olacağa benzer, iyi geçinmek hatta ortak olmak lazım kendisine
sözlüğün yarasalarının başında gelir.sabah gün ağırır, biz normal insanlar uyanırken kendisi daha yeni uykuya niyetlenir. geceleri etraf sessizleştikten, arılar kaçıştıktan sonra görev mahaline gelir. sürekli bir şeylerle uğraşır, bulduklarını başklarına gösterir, bilgilerini biz cahillerle paylaşır, fikirlerimizi sorar. bu kadar faydalı işinin yanında, sözlüğün daha keşfedilmemiş olan iki yazarıyla birlikte, gizli kalmış bir yerde gününü gün eder, eğlencenin tavanına vurur.
sözlükte beni korkutabilen tek kişidir. sürekli ama sürekli aynı şeyleri düşünüp birer saniye arayla yazarız. bazen kendisinin doğum esnasında kaybolan ikiz kardeşim olduğunu düşünürüm. bir de ilginç bir şekilde insanların en fazla ne kadar sinirlenebileceğini test etmek gibi bir huyu vardır. o kadar ağır testlerden geçirir ki insanları, peygamber sabrı bile yetmez. sonunda en sessiz sakin, kendi halinde insanı bile çığlık atacak kadar sinirlendirebilir.
sabaha kadar sabahlarım bu adamla, msn massde araya birilerini alsak da sabah 7ye kadar ikimiz kalırız nedense. oyuna sokulan taze kan kendisi, bundan iyisi şamda yasser arafat pardon kayısı.
-edited edition-
her gün hakkındaki fikirlere bir yenisi eklenen yazar, tanımak çok zor sanırım kendisini. tanıyan varsa kapsamlı bir destanla kendisini tanıtmalı. iyi polis mi kötü polis mi, dalga mı geçiyor ciddi mi hiç anlaşılmaz.
uykusuzluğunu itü sözlük bekçiliği yaparak, ve bilgisayar ekranından ayrılmayarak körüklediğini düşündüğüm yazar.iyi bir dinleyici.bana verdiği not iyi herhalde.çan eğrisinin civarlarındayımdır muhtemelen.
toplumsal maskesini kendi iç dünyasıyla keskin hatlarla ayırmış kişi. bu yüzdendir ki sanırım insanlar onu tanımaya çalışırken ikilemlere düşmektedirler. benim dışarıdan gördüğüm kadarıyla; "uygun"* insanlara kendi açmak istemediği sürece o maskenin altına bakılmaya kalkışılırsa daha da soru işareti sahip olduracak bir kişi. ucu görünen buz dağı örneğini versem yeterlidir sanırım kendisi için. iyi midir? çok dikkatli izlediğim şekliyle çok güvenilirdir bence...* az ve öz iyidir...
sözlük moderatörlüğünü gösterdiği üstün çabalar sayesinde kapan insan evladı. diğer moderatörlerden farklı olarak yüz yüze görüşmüşlüğümüz hala bulunmamıştır ama bu adamla badakizm'den daha adını sayamayacağım olgulara kadar bir sürü şeyi konuşmuşluğumuz, tartışmışlığımız vardır. bu anlamda yüzünü görsem de görmesem de bir şey değişmeyecektir. bilgisayar başında ömür çürütmekten toplumsal maske falan da kalmamış kafası monitöre dönüşmüştür bu şahs-ı muhteremin.
sözlükteki en önemli çalışmaları başlık standardizasyonu (ki moderatör olmadan önce bu çabasıyla dikkatimi çekmişti) ve benim bile hiç görmediğim şu an byte mezarlığında yerini bulmuş girilerin screenshotlarına sahip olmasıdır. müze yapacağız onlarla...
aşkböceği ile birlikte ankara'ya gelcez diyip bir türlü gelemeyen insan. hayır şüphesi varsa konaklama konusunda korkmasına gerek yok.. en kral köprüleri ayarladık kendilerine. ısınmak için kartonları, gazete kağıtları bile hazır. yeterki gelsin en kral şekilde ağırlıycaz kendisini.