saha kenarında oturuken pek bir sessiz sedasız görünen, benimde içimden ''ehehehe bunu veririz karşı takımın kaleye sonra ver allah ver gelsin goller ooohhh'' dediğim ama daha ilk ataktan itibaren ulen ne biçim adam bu yoksa palanthaserin bana kurduğu adi bir tuzağamı düşürüldüm diye düşündüğüm neredeyse her atağımızın ellerinde söndüğü başarılı kaleci.
sabaha kadar sabahlarım bu adamla, msn massde araya birilerini alsak da sabah 7ye kadar ikimiz kalırız nedense. oyuna sokulan taze kan kendisi, bundan iyisi şamda yasser arafat pardon kayısı.
-edited edition-
uykusuzluğunu itü sözlük bekçiliği yaparak, ve bilgisayar ekranından ayrılmayarak körüklediğini düşündüğüm yazar.iyi bir dinleyici.bana verdiği not iyi herhalde.çan eğrisinin civarlarındayımdır muhtemelen.
toplumsal maskesini kendi iç dünyasıyla keskin hatlarla ayırmış kişi. bu yüzdendir ki sanırım insanlar onu tanımaya çalışırken ikilemlere düşmektedirler. benim dışarıdan gördüğüm kadarıyla; "uygun"* insanlara kendi açmak istemediği sürece o maskenin altına bakılmaya kalkışılırsa daha da soru işareti sahip olduracak bir kişi. ucu görünen buz dağı örneğini versem yeterlidir sanırım kendisi için. iyi midir? çok dikkatli izlediğim şekliyle çok güvenilirdir bence...* az ve öz iyidir...
sözlük moderatörlüğünü gösterdiği üstün çabalar sayesinde kapan insan evladı. diğer moderatörlerden farklı olarak yüz yüze görüşmüşlüğümüz hala bulunmamıştır ama bu adamla badakizm'den daha adını sayamayacağım olgulara kadar bir sürü şeyi konuşmuşluğumuz, tartışmışlığımız vardır. bu anlamda yüzünü görsem de görmesem de bir şey değişmeyecektir. bilgisayar başında ömür çürütmekten toplumsal maske falan da kalmamış kafası monitöre dönüşmüştür bu şahs-ı muhteremin.
sözlükteki en önemli çalışmaları başlık standardizasyonu (ki moderatör olmadan önce bu çabasıyla dikkatimi çekmişti) ve benim bile hiç görmediğim şu an byte mezarlığında yerini bulmuş girilerin screenshotlarına sahip olmasıdır. müze yapacağız onlarla...
aşkböceği ile birlikte ankara'ya gelcez diyip bir türlü gelemeyen insan. hayır şüphesi varsa konaklama konusunda korkmasına gerek yok.. en kral köprüleri ayarladık kendilerine. ısınmak için kartonları, gazete kağıtları bile hazır. yeterki gelsin en kral şekilde ağırlıycaz kendisini.
sözlüğe uğrayamadığım zaman zarfında girilerimi silen moderatör, sanırım çalışan tek moderatör çünkü benimkilerin hepsini o silmiş... moderatördur ne yapsa yeridir *
konuş,bik bik bik..
hakpış hakpış? ee ama zzzzz?
olmadı be sıpaydır.
(son dakika bombası; sattı gitti şerefsiz. jordanlı nba maçına. dırımdırırırırırımmmmmmmmmmm dırımmmmmm)