görseller
sprite tan acımasız gerçeklersprite tan acımasız gerçekler
sprite tan acımasız gerçeklersprite tan acımasız gerçekler
belki ilginizi çeker
  1. · arkadaşın seninle birlikte olmak istiyor
  2. · doğru söyle canımı ye
  3. · aşık olduğu kızla dost olan erkek
  4. · kadınlarla kanka olan erkekler
  5. · 15 eylül 2009 beşiktaş manchester united maçı
  6. · erkeklerden bayanlara tavsiyeler
  7. · 5 kilogramlık nutella
  8. · arkadaşın seninle birlikte olmak istiyor
  9. · kızların motor gibi siken erkeklere aşık olması
  10. · yeni türkiye cumhuriyeti
gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · beşiktaş
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  6. · demokratik sol halk partisi
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · yassine lakhnech
  9. · 24 ekim 2007 beyonce istanbul konseri

sprite tan acımasız gerçekler  

1. (bkz: @1554144)
    (plectrum, 12.06.2007 09:02)
  2. son reklamıyla aslında beni düşündürmüş reklam temasının ismidir. acımasız gerçek ne demek? görmek istemediğimiz ama var olan şeyler değil mi?

evet. e yani aslında kötü olan gerçeklerdir.

ne yapmış sprite gazlı içeceği?

türklerin yaşamında olan şeyleri çok büyük bir tespit yapmış edasınca, alay eder gibi acımasız gerçek olarak nitelendirmiş.

e peki bu adamlara türklerin yaşayışlarıyla ilgili alay etme hakkını kim veriyor?

televizyon üstüne konulan dantellerle yaşamak zorundaymışız da, göçebeliğimizin değişmemesi çok kötüymüş de, gökdelene nazar boncuğu asmak, camı gazeteyle silmek de acımasız gerçekmiş de. uçağın penceresinden bizim ev görünüyor mu diye bakan bir milletizmiş de.

ulan ben de mi var bişey yoksa bu adamlar harbi bizle alay mı ediyolar aleni?

bu zamana kadar zaten bu halk böyle aşağılana aşağılana kendi kültürünü oluşturmaktan korktu. paso sprite gibi ne üdüğü belirsiz bir sermayenin dayattıklarıyla yaşamaya çalıştı.

bunların bence türkleri bıyıklı,cahil,hiç bir zaman medeni olmayacak hatta barbar gösteren zihniyetten bir farkları yoktur.

(bkz: http://www.youtube.com/...)

edit: imla hataları
    (beşincicemre, 05.11.2007 01:47 ~ 06.11.2007 22:00)
  3. sayesinde sprite aldığım reklamlar sinsilesi.

(bkz: doğru söyle canımı ye)
    (ouzbal, 05.11.2007 02:09 ~ 02:10)
  4. sprite'ı ülker mi aldı acaba diye sormama neden olan reklam.

coca-cola, hakkari'den istanbul'a uzanan bir iftar sofrası kurduğunda, anlarım az çok da, bu hadise daha farklı sanki. empati'nin allah'ı diyeceğim de kafama sprite düşer diye korkuyorum.
    (şiirbaz, 05.11.2007 02:58)
  5. çok ilginç ve güzel tespitler yapan sprite reklamların sloganı..
    (bkz: arkadaşın seninle birlikte olmak istiyor)
    (bkz: susuzluk)
    (zephyr, 12.01.2008 13:58 ~ 14:02)
  6. (heroine, 12.01.2008 14:05)
  7. sprite ın yaptığı güzel ama çok saçma olay. vodoo bebeğine ayrıldınız sevgiliniz falan fotoğrafını koyuyorsunuz. orda da bir sürü seçenek var. seçiyorsunuz sizin yerinize yamyam kıllı öküz adam yapıyor. ulan şimdi orda yala seçeneği var. ben onu seçsem benim yerime o adam yalayacak. yat diye bi seçenek var. onu seçsem benim yerime ordaki öküz adam yatacak. ee sikerim böyle işi. ben bişey yapamıyorum. benim yerime kıllı öküz yamyam adam yapıyor. olmaz ki lan. yapmam öyle şey.

o değilde kendi fotoğrafımla denedim. tiksindim. öğğff. bilmiyordum ki böyle bir şey olduğunu. yapmayın gençler. ne kendi fotoğrafınızla, ne sevdiceğinizin fotoğrafıyla. tekrar öğğf.

edit: ekleme
    (arcturus b, 02.04.2009 00:32 ~ 00:38)
  8. itü vadi kantinini süsleyen afiş:

sprite'tan acımasız gerçekler

itü'de 120 erkeğe 1 kız düşüyor.

itirazı olan?

inanmayanlar için (bkz: http://www.itusozluk.com/...)

ama böylesi de varmış: (bkz: @3298610)
    (falcon, 07.04.2009 02:08 ~ 22:09)
  9. aklın sevgilinde olsa da paşa paşa ders çalışacaksın.
    (aloe vera, 14.04.2009 18:18)
  10. (üşengenç, 28.04.2009 02:26 ~ 02:34)
  11. (üşengenç, 04.05.2009 13:11)
  12. tam sarıkayalık bir reklam kampanyası şöyleki;
    "lisede bi icraat olmadı üniversite'ye girince çok başka olacak, hatunun biri kucağımdan kalkacak öbürü oturcak artık" diyenler, sizden yıllarca bu gerçeği sakladık, malesef öyle bir şey yok, sıvaza devam.
    (nitin oldfield, 01.07.2009 01:30)
  13. ya, ahah, mimar sinan güzel sanatlar ünv. fen-edebiyat fakültesi kantininde vardı bir ara bu kampanyanın reklamı. kantin zaten küçüktür, iki yere asılmış. yani kantinde nereye oturursan otur görüyorsun. yazan da şu:

"üniversiteye geldin diye hemen sevgili bulacağını sanma."

bi ara ne espri konusu olmuştu o reklamlar. acaba özellikle onu mu seçtiler diyoduk artık asmak için. "- yok o değil de şu acımasız gerçek olsun. bilsin başlarına geleceği ipneler"
    (hilde, 28.07.2009 00:36)
  14. (bkz: @3764121)
    (biztemetersiz, 29.07.2009 20:53)
  15. ebesinin amı gibi abartılan reklam
    (testesteron adam, 10.08.2009 02:41)
  16. tam kelimesi kelimesine değil aklımda kalan kadarı ile:erkeklerde bi sürü hormon var,her an senin ona yakın davranman için zaman kolluyor(mesela kız gazoz içip erkeğe veriyor gazozu ve çocuk naptığını görmesin diye kıza sırtını dönüp o diline şişe ağzına bi kaç tur attırıyor*)...diyerek iğrençliğin doruklarında gezen bir acımasız gerçek klasiği.

reklamı izledikten sonra kafamda oluşan sorular:
    kızlarda yok mu bu hormonlar?
    erkeklerin hepsi bu kadar iğrenç mi?
    (dikkat hız kesici var, 10.08.2009 11:40)
  17. bilkent üniversitesinde cafe in'de şöylesi mevcut:

üniversiteye geçtin diye hemen sevgili bulacağını sanma.

haklı mı? evet.
    (zeynepp, 22.08.2009 15:05 ~ 15:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil