futbolu bilen ve henüz hakettiği kadar takdir görmemiş üçüncü nesil yazar. hani öldükten sonra takdir edilecekse ben de takdir etmeyeyim. temayüle uyayım derim.
eternal sunshine of the spotless mind filminin reklamını milyonlarca kez yapan bu yüzden acaba para mı alıyor diye insan kişilerinde soru işaretleri bırakan,film sever,rez sever,hafif müzik sever,futbol sever iyi niyetli hoş,temiz,ak pak takdire şayan arkadaş
düşüncelerini açıkça ifade etmekten korkmayan ve mantıklı eleştirileri kabul edebilen bir yapıya sahip olduğundan ötürü takdir ettiğim yazar. düşüncelerimiz, fikirlerimiz, sorunlar hakkındaki çözüm önerilerimiz farklı olsa da kendisiyle tartışmaktan zevk aldığımı söylemeliyim. beşiktaşlı olmasına rağmen hâla inönü stadı'nın havasını solumamış olması ise ayrı bir esef konusudur; bu konuya en kısa zamanda çözüm bulunacaktır.*
dedi ki o ;
"ağlamak malubiyet değildir ya da pes etmek de değildir..o yüreği güzel insanların,hayata anlattıklarıdır..o damlalar;sözcüklerdir,cümlelerdir.."
başka türlü bu kadar güzel anlatılamazdı..çok sağol..
eternal sunshine of the spotless mind ,wish you were here ,sinek ,tanjant ,unintended ,gitar ,ankara ,tallulah... daha bir sürü şey onunla hatırladığım. istanbul da trabzon da bıdı bıdı başının etini yediğim pejam.
nefes almayı unutuyor arada ama...
kimi zaman hüzünlenen,kimi zaman düşüncelere boğulan duygusal canım arkadaşım.pejajığım..
şu sıralar hayata,kendisine,olaylara pek anlam veremese de en kısa zamanda herşeyin iyi olacağına inanıyorum..böyle bi yüreğin fazla üzülebileceğine inanmıyorum ben..
"aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan
sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an.."
anneler korur ya evlatlarını.."sen bi tanesin olum hem karakter olarak hem şu yakışıklılığa bak.." işte bu insan da öyle benim için..bişeyler paylaştığımda,derdimi anlattığımda,derdini anladığımda huzur bulduğum;yanımda her zaman varlığını hissettiğim biri.
eminim ki tüm güzel şeyler bi gün onun olacak,olmalı..hissediyorum da söylüyorum pijamalı artiz*
yakında ruhsal davasındaki sanık koltuğundan beraat kararıyla kalkacak insandır. sormak iyidir evladım. daha çok sor kendine, dediğim kişidir bi de. bi de cicidir.*
benim son zamanlarda ortaya çıkan 'msn antipatim' yüzünden şu sıralar pek fazla konuşamasak da, tanışıklığımız nerdeyse 1 yıla dayanır. zamanında osman baydemir başlığı altına girdiği bir giriye ayar vermiştim. hala da duruyordur o giri. (ama geçenlerde baktım kendisininkini silmiş*) akabinde attığı asabi bir mesajla ilk diyaloğumuz başladı. "sen kendini ne zannediyorsun lan!?" tarzı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.* daha sonra msn'ler alındı. orada da birbimizi gırtlaklayacak düzeyde bir muhabbet bir süre devam etti. sonra ne olduysa oldu, birbirimizi anlamaya, dinlemeye başladık. kendisinin önyargılardan arınmış bir bünyeye sahip olmasının da bunda etkisi var diye düşünüyorum. bazı konularda taban tabana zıt görüşlere sahip olsak da, ilk başlarda birbirimizi boğazlamaya yeltensek de, daha sonra sözlük üzerinden tanıştığım ve en çok konuştuğum insanlardan biri oldu kendisi.
geçen haftanın en beğenilen girileri listesine soktuğu iki giriyle de, zaman ayırabildiği zaman iyi işler çıkartabileceğini sözlük ahalisine göstermiştir. şiddetle takip ediniz, soğuk içiniz.