görseller
splendid 

belki ilginizi çeker
  1. · korpus luteum
  2. · incredible
  3. · tremendous
  4. · selenosistein
  5. · ilk görüşte burç tahmin edip tutturan insan modeli
  6. · olursa nasiptir olmazsa hassiktir
  7. · gece yatmadan önce düşünülenler
  8. · zinkafnun
  9. · splendid
  10. · nefes bar
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · 2012
  3. · ugg
  4. · ezel
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · üniversite birinci sınıf öğrencileri
  9. · tyler durden

splendid  

sayfa  / 3
  1. (bkz: tremendous)
    (bkz: brilliant)
    (bkz: excellent)
    (bkz: superb)
    (bkz: outstanding)
    (bkz: marvellous)
    (bkz: breath taking)
    (bkz: thrilling)
    (bkz: incredible)
    (lefteyenine, 27.09.2006 03:43)
  2. sözlüğün taze kanı,beşinci nesil yazar hoş gelmiş.
    (denizbalinası, 26.06.2008 16:03)
  3. have a splendid evening şeklinde cümle içinde vuku bulan, teleffuz etmesi en keyifli ingilizce sıfatlardan biri.
    (splendid, 27.07.2008 04:04)
  4. saçlarına bittiğim misafir ruhlu yazar.* jassmine ile sohbetinden pek vakit bulup bizimle konuşamadı ama neyse bir daha ki zirveye görüşürüz umarım.
    (lierre, 18.08.2008 19:03)
  5. büyükadada bulunan görkemli ahşap otel. bir dönem hatırla sevgili ekibindeniz diyip kalınabilen ekstralarınızı ödeyip gecelemeyi ödemeden kaçabileceğiniz otel.
    (akılfikirdükkanı, 18.08.2008 19:54)
  6. kendisiyle konuşurken, hayata karşı benimsediğimi hissettiğim edilgen, tepkisiz ve umursamaz tavırdan utandığım yazardır.

bir de; hayatının hangi düzlemde yönleneceğini, yeni zirvelerde ve sohbetlerde görerek, duyarak, öğrenerek gururlanacağımı hissediyorum. öyle hisli bir insanım.*
    (zinkafnun, 26.08.2008 10:23)
  7. bir kez karşı karşıya geldiğim güzel yazar. şanslıydım ki ankarada olduğu bir dönemde zirve vardı ve o da gelmişti. bir içim su saçları, ömre değer gülümsemesi, düşüncelerini ortaya koyuşundaki mantığı nedeniyle sohbetine doyamadım. umarım yolumuz daha çok kesişir.
    (jassmine, 30.08.2008 02:27)
  8. hani sizinle aynı kaderi paylaşan birini, ya da yaşadıklarınızı anlayabilecek diyeyim, tanıyınca mutlu olur ya insan. bana bu mutluluğu yaşatmış yazardır kendisi. aynı zamanlarda aynı mekanlardaymışız da haberimiz yokmuş. olsaymış keşke.
    (bulsaraa, 03.09.2008 02:36)
  9. çok güzel gülümser.
    (berkcel, 22.09.2008 12:25)
  10. derinliklerin kızı.
    bazen anlamaya gücümün yetmediği hüzün küpü, bazen gülüşüne gülünen neşe kutusu..
    değişik bir şey.
    öğreneceğiz zamanla umarım...
    (selenosistein, 24.09.2008 03:36 ~ 03:42)
  11. özgürlüğünü kanatlarında taşıyan beyaz güvercinim. yüreğimin gonca gülü. iyi ki tanıdığım. her konuştuğumuzda daha da çok sevdiğim. kısaca ömre bedel olandır.
    (lierre, 25.09.2008 21:24)
  12. ömrümün 8 senesini çürütmüş kişidir. bazen kaybolur bazen belirir ama o böyle güzeldir böyle sevilir tarafımdan, özgür ruhu ve vejeteryanımsı tavırlarıyla kalbimde yer etmiş, şimdilik hayatımın ileride dünyanın en çok tanınan ama ne yaptığı belli olmayan aktivistleri arasına birlikte girecğimize inandığım yeni nesil yoko ono dur kendileri. iyiki varsın iyiki hayatımdasın ki bütün dengesizliklerimizi bir dengeye oturtabiliyoruz, şimdi bir düşünüyorumda çok fazla anıya imza attığımız ve daha çok daha fazlalarına imza atacağımız diğer yarım olan sözlük yazarı.

p.s. we can change the world
    (tekgitar, 19.10.2008 18:14)
  13. bu sözlükte tanıdığım en iyi, en orjinal insanlar top5 listesine rahatlıkla girebilecek olan bazen hümanist, sevgi kelebeği bazen sadece düşünüp kendini kapatan ama yine de kesin çok farklı düşündüğünü hissettiren* güzel insan.konuşmanın 30. dakikasında konuşmaktan sıkan insanlarla dolu olan çağımızda nadir bulunanlardan. insanlık namına sibirya'ya falan gitmeye çalışmazsa, daha çok zirve yapacağız, hem de daha çok konuşçak şeyimiz var. gitme lan! * *
    (power of the right, 21.10.2008 22:37)
  14. benim gibi kel alaka nickli bir yazarın makus talihini değiştiren ve bana da "giri nick uyumu" başlığında ilk defa bir yer bulan yazardır. yaşasındır.
    (albastropos, 02.11.2008 22:17)
  15. eşsiz muhabbetiyle birlikte yudumlanan bir fincan çay gecelerin anlamı olmaya başladı artık.
    (berkcel, 02.11.2008 22:48)
  16. asus lap topların üzerinde yer alan yazı. "splendid video intelligence technology"
    (faaip de oiad, 02.11.2008 23:11)
  17. insan görünümüne bürünmüş kedi. bildiğiniz kedi yahu. hani özellikle süt döktükten sonraki takıntıkları bakış* yok mudur yavru kedilerin, işte öyle ürkek ve sevgi açlığı ile bakıyor ki gözlerinize, içinizi eritip yüreğinizin ve kucağınızın orta yerine yerleşiveriyor.
    (jassmine, 03.11.2008 00:26)
  18. (bkz: my life, take it)

anlamımın anlamı kişi...
    (tekgitar, 05.11.2008 21:48)
  19. oturup tanışmışlığımız yoktur,ama girilerini takip ettiğim,severek okuduğum bir yazardır.

her duyurum sonrasında mutlaka yardımını gördüğüm,yeri geldiğinde ekonomik açıdan ufkumu genişleten yeri geldiğinde uzaklardan gelen kahreden müziklerle müzik arşivimi genişleten yazar aynı zamanda.bir konuşmamızda yaptığım tespitlerle kendisini sıktığımı düşünmekteyim.

gitmediğimiz,görmediğimiz savaşların ve hep saçlar kadar uzun olmasını dilediğimiz barışların bizim olmadığını düşünmektedir sanırım ve bu yüzdendir gitmekten korkmamaktadır uzaklara.*
    (senzahmetetmebenalırım, 06.11.2008 23:57 ~ 23:58)
  20. tam dadoktor olası, hattacerrah olası bir arkadaşmış ama işte hayat yan çizmiş.
    kurban bayramı zamanlarında yeteneğini ortaya koyuyormuş.
    cerrah olamayan psikopat olur diyenler de var ama.*

not:espriden, tersinden name.tarihe geçemeyecek ama.
    (biyolojiksaat, 10.12.2008 21:51 ~ 11.12.2008 10:15)
  21. eğer kabul ederse yeni kurulacak küp şeker fabrikasında kalite kontrolden sorumlu kişi... öyle gerçeği kadar olmasa da bir charlie'nin çikolata fabrikası disiplini var içimde

iki tokayı da atlamamalı...

bir de adaları ıssız bırakmayan yazar...**
    (senzahmetetmebenalırım, 11.12.2008 23:54)
  22. gecenin şu saatinde yarım fincan soğuk çayıma, anne yardım ve yataklığıyla çorduğum tek dal baba sigarasına umarsızca ortak etmek istediğim, halden anlayan, güzel insan. oturur dertleşirdik karşılıklı. fena mı olurdu ha sözlük? ne güzel de anlaşıyoruz. ankara ankara... seni görmek ister her bahtı kara... öyle miydi o? üç nokta falan da koydum sonuna ama. şehir nerde bitiyor biz nerde başlıyoruz ki hem. zor işler bunlar. hay mk. öyle tabi... saygılar, sevgiler...
    (damdanakan, 12.12.2008 00:01)
  23. uzaylı olmasından şüphelendiğim yazar.* korkuyorum hatta acayip tırsıyorum kendisinden. gözlerinizin içine öyle bir bakıyor ki içinizden geçirip dile getiremediğiniz tüm duyguları bir bir yüzünüze haykırıyor.
    (jassmine, 12.12.2008 00:48)
  24. güzel kadın.
    çok...
    (selenosistein, 20.12.2008 00:37)
  25. kısa cevaplarıma karşı siteme bulanık bir şeyler beyan etti.çok açık sözlü yahu.bir iki dakika afalladım ama sonra toparladım.şimdi iyiyim. uzun cümleler sunmaya çalışıyorum. bu sefer kafamı kırar herhalde.sert biri gibi geliyor bana; meraklı komşu için istekleri beni bir tırstırdı.*
    aynı sorunu yaşıyor olmak tanışmama vesile olmuştu onunla;s.o.sçığlığıma cevap vermişti.o çığlık oluyordu dimi?!
    ha bir de çok renkli biri. bir bakıyorsun en uç konuda yazıyor, bir bakıyorsun sıradanlığa cümle kuruyor.
    hep burcunun işgüzarlığı bunlar.bir gel bir git.en azından bana hep gitmeleri rastgeliyor veya çaktırmıyor.karşımda içinden geldiği gibi konuşan biri var gibi geliyor.ben hislerimin yalancısıyım.**
    (biyolojiksaat, 02.01.2009 22:44 ~ 22:47)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil