|
|
- ingiliz yapımı bir avcı uçağı
- f-104*ten önce türk hava kuvvetlerinde avcı bombardıman görevini üstlenmiş , ikinci dünya savaşının gidişatını değiştiren uçak.
winston churchillin bu uçakların pilotları için söylediği bir söz vardırki akıllara zarardır; "dünyada şu ana kadar, bu kadar çok insan bu kadar az insana borçlu olmamıştır" (never was so much owed by so many to so few)
- the prodigy'nin son albümü always outnumbered never outgunned'ın giriş şarkısı. başlardaki vokal, sayın bağyan juliette lewis'ın uuzn havalık sesi breathe'i andırıyor hafiften. ayrıca 2 satırlık söz ile 5 dakikalık şarkı yapılabiliyormuş, öğrendik; sözlerini yazayım da tam olsun*
if i was in world war ii they'd call me "spitfire"
'cause you know that i can
- yepyeni yazardır. hoşgelmiştir.
kişisel olarak da hayatımın ışığıdır. mutluluğumun en büyük sebebidir. yaz saçlı sonbahar gözlü mutheşem bir varlıktır.
(bkz: hastasıyız)
- ekşi sözlükten son transferlerimizden.
- beni tamamlayan şey. öteki yarım. zor zamanlarımda silkinip kendime gelmemi sağlayan ilham. düşüncesinin bile ağzımı kulaklarıma yaklaştırmaya yettiği norveçli balıkçı*. ölüyorum ona. bu derece. tabi bide the ultimate cat.
- kollarında erinilesi insan. barfiks de yapıyor artık. o derece.*
- (bkz: spit)
(bkz: fire)
- bana hayatımın en güzel iki senesini yaşatmış insan. nice senelere...
- fena halde iyi ki doğmuş insandır. 22 oldu eşşek sıpası.
(bkz: hastasıyım)
- arkadaştır. tee on sene önce doğumgünümde bir eric clapton kasedi hediye etmişti, "gerçek müzik budur" diyerek. müzik zevkimi geliştirmeyi görev edinmişti muhtemelen. başaramadı ama unutmadık.
- (bkz: grejuva)
- havacılık tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir.yüksek harekat ve manevra kabiliyetinden dolayı bir zamanlar envanterinde yeraldığı tüm hava kuvvetleri organızasyonlarına onemli başarılar kazandırmıştır
(diego, 05.06.2006 23:18)
- (bkz: tribe sokan şarkılar)
- ıı. dünya savaşı'nın efsanevi makinelerinden. alman avcı uçakları messerschmidt ve stuka gökyüzünde cirit atarlarken bir anda almanlar'ın gökyüzü hakimiyetine darbeyi indirmiştir. kankaları amerikan yapımı p-51 mustang ve rus yapımı mig-3 tür.
(deanneise, 24.08.2007 01:38 ~ 15.09.2007 15:27)
- (bkz: sevişirken dinlenecek şarkılar)
|