spinoza 

adana çık aradan

1. ne zaman odaya girsem masasının üstünde yarım bir kahve fincanı bulunan, f-1 delisi *, her seferinde üzerimi değiştirirken kıçımı montoyaya dönmeme sebep olan oda arkadaşım. final zamanı bilgisayarını paketleyip eve göndermesine rağmen yan odadaki bilgisayarlara dadanıp sanal alemden kendini bir türlü alamayan, izmir körfezine karşı serin bir eylül akşamı nargile tüttürüp soğumuş çaylarımızı yudumlarken ne olacak bizim halimiz diyerek birlikte ince mevzulara dalıp gittiğimiz gönül adamı. odamızın en teknolocik insanı da diyebiliriz ona. ayrıca bilgisayarının yatay kasadan dikey kasaya evrimleşme sürecini izlemek güzeldi. e ne de olsa teknolocik kendileri *
    (giberling, 04.05.2004 12:32)
  2. şu sıralar datçada yan gelip yatan sözlük yazarı. datçaya geçerken benim odaya uğramamış olması kofi annan tarafından büyük bir talihsizlik olarak yorumlandı.
    (giberling, 23.08.2004 11:49)
  3. efes extra içerekten ders çalışan insan modeli. hayır anlamadım amacı sarhoş olmak mı ders çalışmak mı? ikisi birlikte pek olmuyor da..
    (giberling, 11.10.2004 22:09)
  4. yamulmuyorsam (son zamanlarda nick benzerliklerinden dolayı; karıştırarak tanımadığım birsürü insana, tanıdığım yakın arkadaşım muammelesi yapıyorum) baya hoşsohbet, iyi bir insan..nitekim kendisi ile hiç de nezih olmayan bir ortamdan tanışıp (deniz yıldırım'ın verdiği muhtaşem elektrik makinaları dersi), kaynaştım ama yine beraber olduğumuz zamanlarda güzel diyaloglara ve kahkaha dolu muhabbetlere yelken açıyoruz..
    (zeus, 18.01.2005 17:29 ~ 17:29)
  5. (bkz: baruch spinoza)
    (wondrous, 11.01.2007 11:22)
  6. (bkz: ispinoz)
    (chixculub, 11.01.2007 11:35)
  7. kendisini çok özledim..umarım en yakın zamanda görüşebiliriz..
    (zeus, 17.05.2007 22:23)
  8. bitmek bilmeyen elektrik makinaları sorularımdan sonra nöral sinir ağları sorularımla da kafasını şişirdiğim adamdır kendileri. ama bulduğum süper kontrol sistemine hayır diyememiştir o ayrı
    (hobbitt, 17.05.2007 22:47)