belki ilginizi çeker
  1. · nostaljik çizgi film
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · the twilight saga new moon
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · 2012
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · insan olmak
  9. · sözlükte kek tarifi aramak

spider man and his amazing friends  

1. spider-man and his amazing friends...iceman and firestar...
    işte böyle bir introduction ile başlardı güzelim çizgi dizi. 80'lerden kalma bir diziydi ama tabii biz de ancak 90'larda yer bulabilmişti. iş bu ya bizim spidey, ice ve firestar hep beraber yaşar ve takılırlardı. hatta empire state university'de okurlardı. bu elemanların odasında biblo gibi bi zamazingo ittirildiğinde oda bi anda superhero mekanına dönüşürdü. sonra ver elini macera.
    peter parker - spider-man
    bobby drake - iceman
    angelica jones - firestar (bu ablamızın bi de süs köpeği tarzı tüylü bi hayvanı vardı)
    daha fazla bilgi için http://www.spider-friends.com/ *
    (spyder, 22.03.2004 07:58)
  2. raksotek dublajı bölüm başlarında bir amcamızın "örümcek adam ve şaşırtıcı arkadaşları!" şeklindeki heyecan dolu anonslarıyla süslenmişti. benim de şaşırtıcı arkadaşlarım olsun isterdim. bu yaşıma geldim bir tane de şaşırtıcı arkadaşım olmadı. varsa yoksa sinemaya gidelim kebapçıya gidelim.

bir arkadaşım da, bıraktım teleportu, evden çıkınca arkasında çorap kokusu yerine kükürt kokusu bıraksın*, o arkadaşımın gittiğini oradan anlayayım. olmadı.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 06.08.2006 17:53)
  3. (tarzan, 22.04.2009 22:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil