"ailenizin kahramanı spiderman'dan sevgilerle" türünde mesajlar bırakarak daha da sempatik olan,en iyi stand-up yıldızlarına bile taş çıkartıcak çizgi roman kahramanı.
bir belgeselde stan lee, superman'den farklı olsun diye spider ve man arasına tire koyduğunu söyledi. tire konmadan birleşik yazıldığında stan "the man" lee bozuluyormuş bu duruma. (bkz. spider-man)
etkisinde kaldıktan sonra şeytanın şöyle dediği film: git bul bi örümcek soksun parmağını ne lens derdi kalsın ne yürüme derdi, ne de hırlısından hırsızından kampüsteki köpeğinden korkma derdi. zekan da artar alırsın aaları**
sam raimi'ya ait filmi gayet başarılı bir çizgi roman uyarlamasıdır, oluşumundan, anlama sürecine, kavgalarına kadar iyi değinilmiş, efektleriyle de hayranlarını memnun bırakmıştır
canım benim en çok sevdiğim süper kahraman. esprili, canayakın, utangaç. en son bıraktığımda fox kids aynı bölümleri yayınlıyordu. mary jane' e n'oldu öğrenemedim buharlaşmıştı ama zaten gerçek mary jane diildi. gerçeği, bilinmeyen bi boyutta kaybolmuştu.
bu isimde bir stil yapmıştım aylar önce, hakikaten rezaletti. 5 kişilik süper geniş kullanıcı kitlesinden belliydi. canım sıkıldı bugün, oturdum bir el atayım dedim. şurası şöyle, burası böyle olsun diye oynarken baktım ilk haliyle alakası kalmamış. eski css kodlarını da bir kenara kaydetmediğimden ilk hali artık mevcut değil ve geri dönmeyecek. bundan dolayı o 5 kişi ağıt yakabilir. hatta yarın öbür gün birkaç detayı halledilip başka bir isimle piyasaya sunulabilir.