görseller
spice girlsspice girls
spice girlsspice girls
belki ilginizi çeker
  1. · hepsi bir
  2. · çocukken söylenen yabancı parçalar
  3. · izlanda
  4. · pepsi reklamında seda sayan ın oynaması
  5. · paul di anno
  6. · spice world
  7. · holler
  8. · generation next
  9. · 90 ların sonunda 2000 lerin başında ergen olmak
  10. · boyband
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · 2012
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · ugg
  5. · colin kazım richards
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · sözlükte yazacak bir şey bulamamak
  9. · gülşen

spice girls  

1. kız topluluklarının en bilinenlerindendi. birbirlerine fazla dayanamayıp dağıldılar ve hepsi solo albüm çıkardı.
    (creepingdeath, 26.04.2004 11:29)
  2. "wanna be" adlı parçalarıyla ortalığı kasıp kavurmalarına rağmen dağılmayı engelleyemeyen grup
    (posforanj, 03.05.2004 13:57)
  3. spice world isimli uyduruk ötesi bir filmde oynadılar
    (greeen, 10.09.2004 12:52)
  4. ilk albümleriyle satış rekorları kırıp,ikinci albümleriyle düşüşe geçip dağılan,beş kızdan oluşan ingiliz pop grubu
    (glorfindel vardamir, 19.03.2006 15:05)
  5. yeniden birleşeceklerine dair dedikodular ayyuka çıkmıştır... evet olsundur...

http://perezhilton.com/...
    (hypnotica girl, 06.10.2006 02:42)
  6. two become one diye ilk slow yabancı şarkıyı ezberlemenin gururunu yaşatmıştır çok eskiden bana.
    topluluk arasında mırıldanıp afilli bir havayı üstüme giyip , bu ufacık karizma çıtasını yükselten anılar dolayısıyla ; hala saygı duyarım bunlara.
    (zefura, 11.07.2007 10:53)
  7. kocaman olmuş grup.

http://images.teamsugar.com/...
    (justfrozen, 11.07.2007 10:56)
  8. şimdi bakıldığında komik bir grup gibi görünselerde, yıllar önce en fazla kazanan ve tanınan gruptu. üstelik yaş sınırlaması olmaksızın dinlenen şarkılarıyla birçok konser verdiler. köşeyi dönüncede sandılarki paranın sonu yok.. ee dünya bu harcadıkça artmıyor tabii, şimdi yine birleşiyorlar. bu sefer neredeyse annelerimize, babalarımıza hitap edecek yaşlardalar.. ama olsun, küçükken çok severdim ben bunları. grup kurardık, dans edip söylerdik şarkılarını sallamasyondan.. okul gösterisi bile düzenlemiştik.. valla bak..

(bkz: unutulmayan ilkokul anıları)
    (madhate, 11.07.2007 14:34)
  9. 90'lı yıllarda ortalığı kasıp kavuran ama sonra dağılan ve şimdi yeniden hortlayan gruptur. yaşı kemale ermiş götlenmiş göbeklenmiş ablalar yine toplanmışlar, ilk konserlerini de kanada'da 15 bin kişiye vermişler. baharat teyzeler piyasaya tuz-biber oldular yine.
    (crafter, 03.12.2007 13:49)
  10. bir dönemin küçük kızları mutlaka bunların taklidi yapmıştır. bir dönemler pepsi reklamlarında da oynamışlardı. ben victoria idim. o zamanlar bundan pek memnun değildim herkes emma olmak için istekliydi. ama sonra viki, beckham'ı götürdü.
    (fb, 08.01.2008 14:33)
  11. "everytime i see the spice girls, it makes me want to try to fly by climbing my roof and strapping bricks to my shoes" - eddie vedder
    (twinkle, 17.02.2008 11:56)
  12. ilkokul yıllarında sınıfta yapmak için şarkılarını ezberleyip dans hazırladığımız girlband. hazırlanmıştık harıl harıl , çok heyecanlıydık.ben mel b olmuştum. okulun son günü gelip çatınca biz kıyafetlerimizle filan hazır çıkmıştık yapıcaktık , elektirikler kesildi ve uzunca bi süre gelmedi . müziksiz kalmıştık . ne üzülmüştük ya. dünya başımıza yıkılmıştı . hey gidi günler. çocukmuşuz cidden .
    (meerjungfrau, 17.02.2008 12:32)
  13. ilk albümlerinin adı spice'dı
    (ichgeheindaskino, 17.05.2008 21:49)
  14. viva forever gibi çok üst düzey bir şarkıları olan grup. herhalde o ayarda başka bir eser çıkaramazlar.
    (retrospect, 17.05.2008 21:53)
  15. 1996 wannabe şarkısıyla patlamışlardır. ingiltere'de kurulmuş girl band gruptur. 1998 yılında grubun lideri geri halliwell' ın ayrılmasıyla 2000 yılına kadar çalışma yapmamışlardır. 2007 yılında tekrar toplanıp bir dünya turnesi yapacaklarını duyurmuşlardır. grubun üyeleri geri halliwell, melanie brown, emma bunton, victoria adams ve melanie chisholm' dur. albümleri ve içlerinde yer alan şarkıları şunları:
    */spice(1996)
    1- wannabe
    2- say you'll be there
    3- 2 become
    4- love thing
    5- last time lover
    6- mama
    7- who do you think you are
    8- something kinda funny
    9- naked
    10-if u can't dance

*/spice world(1997)
    1- spice up your life(matt rowe, spice girls, richard stannard)
    2- stop(spice girls, andy watkins, paul wilson)
    3- too much(spice girls, watkins, wilson)
    4- saturday night divas(rowe, spice girls, stannard)
    5- never give up on the good times(rowe, spice girls, stannard)
    6- move over(clifford lane, spice girls, mary wood)
    7- do it(spice girls, watkins, wilson)
    8- denying(spice girls, watkins, wilson)
    9- viva forever(rowe, spice girls, stannard)
    10-the lady is a vamp(spice girls, watkins, wilson)

*/forever(2000)
    1- holler
    2- tell me why
    3- let love lead the way
    4- right back at ya
    5- get down with me
    6- wasting my time
    7- weekend love
    8- time goes by
    9- if you wanna have some fun
    10-oxygen
    11-goodbye
    (qwe3, 25.09.2009 17:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil