-abi sıkıldım ben
-bende abi
-herifte tık yok ya
-abi ben bi lavaboya kadar gidiim be
-ii git abi...
....
-nereye gitti lan bu?
...
-herkes nerde??
...
-uleeeeeen!
-öldür beni ya rabbim!
(futbol topunun testislere çarpması)
-...
aslında bunlar the highlander filminden hartırlayacağımız gibi türkçe olarak iskoçyalı sayılırlar.sonuç olarak kalan bir tanesi dişiyi hamile bırakacaktır.istisna durumlar olur orasını karıştırmazsak son kalana kadar kendi aralarında mücadele ederler.iskoçyalı efsanesinden yola çıkarsak tek bir kalan olmalıdır ve şanslı sperm hedefi bulur.
mücadele eden son iki sperm arasındaki muhtemel diyalog
-lam siktir git lam en başta ben gircem
-yok ya ben olucam
-bittin lam sen
yolda ilerleyen son iki sperm birbirileri ile kavgaya devam edeler.
-bak seni varya çıktın yere sokarım
-zaten oraya gidiyoruz
-önüne bak
-yedim bende(önüne bakar)noluyor hönk dan!
-ya böyle çarpar işte kıyıya köşeye yok olursun artık tek kaldım nihahahaha
-abi bağcığın çözülmüş..
+bağcık değil o öküz!kamçı..
-hadi be,bağcık işte.....anaaa benimki de çözülmüş!
+lan kamçı diyorum laaan!..
-şşştt..yarış başlamadan bağlıyım dur ben şunu..
+haydaa..birinci olursan sıçtık olum!..
-hah!bağladım..
+ya da bana ne mna koyim!kadın düşünsün..
- abi ikimizden biri ölecek.
+ sus lan öyle konuşma belki iki yumurta vardır, hatta tek yumurta ikizi falan.
- abi şimdi sen grup mu yapalım demek istiyorsun.
+ ne güzel işte lan kardeş oluruz.
- senlen kardeş falan olmam sapıksın oğlum sen.
artık çözmenin boynumun borcu olduğu diyaloglar bütünü.
son zamanlarda pek çok okur "abi allasen senin şu spermler aralarında ne konuşuyorlar merak ediyoruz" diye mesaj yağmuruna tuttular beni. bu istekleri gözardı edemezdim.
kalktım cerrahpaşa'ya gittim. orada doktor bir arkadaşım var. öteden beri derinden derine "bu benim sevgilim olsun" dediğim, pek şirin, pek güzel, pek akıllı bir hatundur kendisi. kendisine "benim taşakları dinleyeceksin" dedim. butür hayvanlıklarıma alışkın biri olarak "sen kendin dinle it herif" dedi bana. "öyle değil" dedim; "spermlerim ne konuşuyor o lâzım bana" dedim. "haaa" dedi; "o zaman sana bir steteskop vereyim. evde dinlersin" dedi.
steteskopu alıp evin yolunu tuttum. eve varmadan önce de kuruyemişçiye uğrayıp cezerye, lokum, şeker, çikolata, kayısı suyu** ve bilumum sperm üretimine katkısı olacak emtiayı aldım. evde bunları bir güzel mideye indirdim.
bir saat sonra steteskopu kulaklarıma takıp evvela doğru çalıştığını anlayıp anlamamak için kalbime tuttum. kalbim, okurlarının merakını gidermeyi kendine görev edinmiş bir yazara yakışır biçimde küt küt atıyordu. "tamam" dedim. "çalışıyor". sonra steteskopu sağ testisime yasladım (kendisi soldakine göre biraz daha büyük; öyle yani). duyduklarım şunlar:
-abi bizim atalar hep kenef deliğine gidiyormuş. boşa salvo yani (ulan itoğlu it; vardı da biz mi dolu sallamadık)
-valla ben böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum. eki eki...
-abi eylem yapalım bu sefer çıkmayalım.(sanki iki el darbesine bakmıyor varlığınız; hayvan oğlu hayvanlar)
-vallahi ben varım.
-ama abi o kadar cezerye kayısı suyu falan** -ulan birlik olduk mu kimse bize bir şey yapamaz!
-tamam mı olum?
-tamam...
-tamam...(çarpı 300 milyon)
duyduklarım karşısında tüylerim diken diken oldu. benim vücudumun nadide parçaları bana ihanet etmeye, kazan kaldırmaya hazırlanıyorlardı. derhal onları cezalandırmalıydım.
hemen tuvaletin yolunu tuttum. elizabeth'in de yardımlarıyla bütün bu şerefsiz hücreler kenef deliğiyle buluştu.
işte böyle. aralaında pek hayırlı şeyler konuşmuyorlar. ben isyanı bu seferlik bastırabildim sayın okurlar. darısı başınıza. ama unutmayın ki; en uzağa giden sperm, ele bulaşan spermdir. "bu ne be!" diyerek eli bir sallarsınız; tavana yapışırlar.
türlerin kökeni.
+ lan.
- lan oha.
+ lan nereye düştük.
- lan şu öndeki uzun boylu nasıl bu kadar hızlı gidebiliyor.
+ lan nereden buldun bu kadar atp'yi. * - lan ben size açıklayacam demedim ki.
+ lan bir şiir okusana bize.
- lan süngülü olanı mı?
o sırada ortamdaki zararsız bakteriler de kendi aralarında konuşmaktadırlar. lan onlara da kulak verelim.
+ lan bunlar niye hep lan'lı konuşuyorlar.
- lan bunların babası bekarken eşeklerle irtibat halindeymiş.
2 saat sonra...
+ lan kardeşlerinin atp'si bitti, ölüyorlar.
- lan çalışın benim gibi yolsuzluk yapmayın. (spermler virgülün ne olduğunu henüz bilmemektedirler)
+ lan anamız ağlıyor, ölüyoruz atp'sizlikten.
- lan ananı da al git buradan.
+ ...