görseller
spazmol 

belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük gerilim filmi olsa olabilecekler
  2. · adalarda talim var bahriyeli yarim var zirvesi
  3. · sultanahmet te iftiharla iftar zirvesi
  4. · itü sözlük karikatür
  5. · altın arı ödülü
  6. · lucas scott vs nathan scott zirvesi
  7. · kobe mi lebron mu bi bulamadık lan zirvesi
  8. · yaran duyurular
  9. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · ezel
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · sözlük yazarlarının hayalleri
  7. · uludağ sözlük
  8. · gmailın salaklığı
  9. · yalın

spazmol  

1. karın bölgesine çok iyi gelen ve eğer bağırsaklarınızda sorun varsa size çok iyi arkadaş olabilecek bir ilacın adı. ayrıca hiç bitirilememiş ve hiçbirzaman da bitirilemeyecek bir hikayenin baş kahramanı.

zorunlu edit: ayrıca "ikiz yatak lazım mı" ya da "bu akşam sevişelim mi" diye mesaj atan arılardan bunalmış "erkek". bakın erkek diyorum kardeşim kız değilim yahu tamam bi regl ilacını nick diye seçtik ama ben onu bağırsaklara iyi geliyo diye kullandım napim. neyse kızmıyorum canlar atın istediğiniz kadar sevişiriz ama kıllıyım biraz. sevgiler*
    (spazmol, 29.04.2007 23:17 ~ 07.09.2007 10:01)
  2. yek bkz.'dan ibaret giri girmeyi pek tercih etmeyen dördüncü nesil yazar...

hoşgelmişsin diyorum kendisine...
    (van den budenmayer, 05.06.2007 06:18)
  3. reglağrısını en çabuk geçiren kutsal ilaç.koyu sarı renklidir.türdeşleri gibi bağırsaklarda çözündüğü için hemen etki eder.aç karna almayınız.
    (odium generis humani, 23.06.2007 16:36)
  4. kobe mi lebron mu zirvesine gelirim ayağı yapıp gelmeyen,nihayetinde lucas scott vs nathan scott zirvesinde tanıştığım yazar.adam işten çıktığı gibi gelmiş.nasıl bir basketbol aşkı.iyi oynuyor.zeki hem.beni 5 dakikada çözüp,oyun sırasında pek yanıma yaklaşmadı.haliyle yeni gelenlere sunduğumuz naçizane yaralanma ve berelenmelerden alnının akıyla kurtuldu.zirve sonrası lucas(çakma falan ama olsun),dadundan yinmazz,o ve ben takıldık beşiktaş'ta.ingilizcesi de bayağı iyi arkadaşın.şu an kpds'ye girsin en az 70 alır sanıyorum.
    (defanstaki son adam, 15.08.2009 01:01 ~ 01:01)
  5. bizim gözümüzü boyamak için mi yoksam cidden merakından mı bilemedim lakin, adamda bir ton eğitim cdsi arşivi varmış onu keşfettik data wars the pirate menace zirvesi nde. neler yok ki deyip merakta bırakıyorum herkesi lakin akla gelebilecek her şey var. basketten de hatırlarım sürprizlerle doluydu efenim kendisi. istemez miydim ben de onu mustang'imle gezdirmeyi, isterdim, bir dahaki data wars zirvesine kısmetse...
    (dadundan yinmazz, 23.08.2009 22:22 ~ 22:23)
  6. kalıplara sığmayan bir yazar bünye... belirtmekte fayda var ki hoşsohbet aynı zamanda. ve yerine göre yoldaş olma vazifesini layığı ile yerine getirebilenlerden kendisi. misal sultanahmet'ten, aksaray metro istasyonu'na kadar adımlanabilir bir potansiyele sahip... yakın bir gelecekte yeniden görüşmek, konuşmak, yürüşmek(bu ne lan) dileklerimle... (bkz: yirim)
    (poisonx, 12.09.2009 20:04)
  7. yüzmeye meraklı yazar. yeni öğrendim. belli günler mayosuyla itü maslak kampüsünde arz-ı endam ediyormuş. vadililer sakin olun, kendi nickaltına girdiği uyarı girisini okuyun önce bir*. basketbolu zirve açacak kadar seviyor, taksim'den bö gelmiş kendisine.. çok sevimli bir bilim insanı...
    (defanstaki son adam, 28.09.2009 11:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil