spastik düşünce biçimi  

adana çık aradan

1. tıpkı skolastik düşünce gibi avrupada 21. yüzyılın sonlarında oluşmuş düşüncedir. hadi avrupayı siktir et sikeyim avrupayı diyecem ama türk gençliği de payını hemen aldı bu düşünce biçiminden. türkiye'yi de siktir etmek isterdim ama ,lanet olsun kongo'da yaşamıyoruz sonuçta! buradakilerle bi bağ kurma, iletişime girme ihtiyacı duyuyor insan. genç nesil kapılmış gidiyor. eskisi gibi değil şu an düşünce yapısı. herkes aklı sıra kendi özgürlüğünü yaşıyor. gençlere göre 15 yaşında nargile içmek, avrat hoplatmak özgürlüğün özü. nah özü .mına koyim. bunlar egonuzu yenmek için sıçtığınız boktan başka bişey değil. o nargileyi içtikten sonra havanı atmazsan nası tatmin edecen egonu? karı kıza hava atmadıktan sonra,onlarla gezmedikten sonra koyayım yaşamaya değil mi genç adam? sikeyim seni genç adam. sen böyle özgür kabul ediyorsan senirte ye havale ediyorum genç adam.

bu düşünce biçimi en çok da demokratik orta yaş neslini sardı. aysun kayacı çıkıp "benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi" dediğinde sırf anadolu kesiminin hayır duasını almak için "tabi ki eşit sen de insansın o da" çıkışını yapan adam işte. ne beklersin. ulan hayvanoğlu hayvan. ben o kadar kitabı boşuna mı okuyorum. o dirseği babamın hayrına mı çürüttüm lan ben? evde yedi yirmidört göt büyüten kokanayla benim oyum niye bir? üstünüm ondan. iddia ediyorum. hadi yarıştırın onla beni. benim oyum 3 ise onunki 1 olacak. demokrasi budur. bi tek ezilene mi işliyor siktiğimin demokrasisi?

insanlar çıkıp hepimiz ermeniyiz dediğinde sinirden götü başı kızaran ahmaklar. adamların canı ermeni olmak istemiş ve ermeniyiz demişler. insan öldürenler hain olmuyor da. bir gün türk olup bi gün ermeni olan mı hain oluyor lan?. sen işine bak ekmeğini kovala. illa fakir edebiyatı yapacan de mi? yapmassan nası pohpohlayacak seni çevrendeki kıç yalayıcılar? nası tatmin edecen oğlum egonu. saldıracan tasmanı kopardığın gibi ona buna ki sen büyük olasın. de mi? en büyük...

yerel seçim mitinglerine giden gerzekler. siz yönetilmeye mahkum insanlarsınız. itaat edeceksiniz. ilk başlarda tayyip tayyip diye bağırıp sonra intizar etmek sizin kaderiniz. onlar sizin iyiliğiniz için yüz milyarlar harcıyor. sırf sizin gibi güzide insanları yönetmek için onca çaba. hiç bir çıkarı yok o insanların. kendini memleketine adamış, bu yola baş koymuş insanlar de mi onlar? nah... nah öyleler...
    (omurilik sogani, 26.02.2009 18:42)