|
|
- watchtower gitaristi ron jarzombek'in kardeşi bobby jarzombek ile beraber kurduğu progresif metal grubu..liquid tension experiment'i kendi dalında tek görenlere tavsiye edilecek derecede güzel bir grup(özellikle son abümleri)..özellikle davulun attığı harikulade ritimler insanı hemen moda sokabilecek nitelikte..
albümleri;
(bkz: ink complete)
(bkz: ink compatible)
- (bkz: ink jet)
- rahatsız insan ron jarzombek ile genetik olarak aynı rahatsızlık derecesine sahip kardeşi bobby jarzombek in beraber takılıp bizi delirttikleri progresif grubu.. basları da pete perez adında bir amca çalıyor ki onun da bu ikisinden aşağı kalır yanı yok...
- ink complete albümleriyle beni benden alan, hiç bir grupla karşılaştırılmaması gereken, ron ve bobby jarzombek kardeşler tarafından kurulmuş mükemmel, aşmış, hastalıklı progressive metal grubu. her albümde kullandıkları kadro ve altyapı ile insanı kendilerine hayran bırakma etkileri vardır. uzun süre dinlendikten sonra, geçici şuur kaybı oluşturmaktadırlar insanda.
(bkz: pepper)
(bkz: multi masking)
(bkz: a morning with squekie)
- extreme metal gruplarının progresif gruplarla dalga geçtiğini düşünenlerin, eline veren grup.
yakın zamanda ankara menşeli bir dergide şöyle bir cümle okuşumuştum; ''extreme metal grupları progresif gruplarla dalga geçiyor'' diye. belli ki progresif müziğin özünü kavrayamamış bu cümleyi sarf eden arkadaşımız, bu müziğin amacını sidik yarışı olarak görmüş. o arkadaş eminim ki bir çok progresif grupla da tanışmamış henüz. arkadaşım bu yazıyı okuyorsan belli ki spastic ink'e merak salmışsın. dinle bakalım şaheseri. ortada dalga geçilcek bir durum varsa kim kiminle dalga geçmiş, görmen dileğiyle. hadi aslanım benim.
not : tombaladan spastic ink çıktı, hani başka örnek isterse bu deryada tombala çekmek hiç sorun oluşturmaz. öpüldün.
- beyninizi karmaşık bi armoni ve aksak tartımlara odaklamayı en iyi şekilde başaran nadir güzide gruplardan..dinleyin dinletin
(aranjor, 04.01.2008 19:22 ~ 19:23)
|