|
|
- 4üncü nesil yazar hoşgelmiştir.
ayrıca kız erkek ilişkilerine bakışı ve kızlar hakkında yaptığı başarılı tespitlerle takdirimi kazanmış yazardır(@1632300, @1626876, @1333445 örneklerinde görüldüğü gibi). kızları fazlasıyla iyi tanıyor sanırım.(sedürt, 15.09.2007 18:12 ~ 18:12)
- (bkz: spiritualized)
- güzel ve harbi yazan bir yazar. spain ve industrial'dan güzel bir karışım elde edilmiş.
- tanımam etmem.
şu giriyi yazan adamı takip ederim bundan sonra. (bkz: @2191810)
- 480 küsür giri girene kadar neden farketmedim diye hayıflanmama sebebiyet veren yazar. bir kaç on dakikadır yazılarını araklamaktayım ve bana göre sözlüğün en iyi yazan yazarıdır.
- sözlükle ilgili bir çok şeyi yalayıp yutmuş yazar. bir başlık altında başlayan birlikteliğimiz her geçen gün değişik bir hal alıyor, sanırım buna bir dur deme vakti geldi. kendisine nick altında böyle bir şey yapmak istemezdim, mesaj yoluyla da halledebilirdim ama "cibiliyetsiz" ilan edildiğim için tek yol bu sanırım. biraz özele girebilir başka türlü anlatamıyorum kendisine bunları.
yazdığım bir giriye çok alınmasıyla, sırf benim için benimle alakası olmayan bir başlığa cevap yazınca mesajlaşmaya başladık. buraya kadar her şey normal. her mesajının sonunda kendine iyi bak, iyi yazarlıklar diyerek beni umutlandırsa da ne yazık ki dayanamayarak geri döndü. tam yine bitti dediğim mesajlaşmalardan baya bi vakit sonra upuzun bir mesaj aldım kendisinden "anlatacağım ama yine anlamayacaksın, bil istiyorum" temalı. sanki fizik-matematik teoremlerini anlatıyor da ben anlamıyorum, neyse. mesajda "girin en sevilmeyenlerine girmiş yanlış giden bir şeyler var sanırım düzelt ya da sil istersen" gibi komik ifadeler olduğundan cevap vermemem imkansız yani. olaylar durulduktan sonra attığı mesajla herşeyi tekrar başlatan yazar, kafamı ütüleme tamam mı, sen haksızsın işte cibiliyetsizlere ekliyorum seni şeklinde bir cevap yazdı attığım mesaja. gerçekten çok şaşırdım. sanki sürekli mesaj atıp, kendisini rahatsız eden bir insanım. hatta inanın buraya kadar da sorun yok. neyse napalım bu da böyle bir insanmış diyip geçtim. önce oylama sistemiyle haklı olduğunu düşünen biri şimdi de cibiliyetsizlere ekleyerek haklı olduğunu sanıyor heralde dedim. daha sonra beni kafa ütülemekle suçlayan bu şahıs sürekli uzun uzun mesajlar yollamaya başladı. hala "biliyorum anlamayacaksın ama ben yine de bil istiyorum" filan yazıyor. "anlasam" nasıl belli edecem cevap yazamıyorum ki, kendi çalıp kendi oynuyor. neyse son sözleridir heralde atmaz başka dedim ama bitmedi tabi. bu sefer de sözlükle ilgili derin bilgilerini aktarmaya başladı. sevilmeyenin olmuş ters giden şeyler var sanırım cendere cendere tarzı lafına, sen ve iki arkadaşın dahi eksilese( ki öyledir demiyorum olabilir diyorum)o giri oraya girer lafıma karşılık"şimdi sen ben ve arkadaşlarım eksiledi sanıyorsun ama bir girinin en sevilmeyen olması için en az 10 eksi alması gerekiyor tamam mı öğren bunları" gibi sözlük alemine damgasını vuracak bilgiler verdi. kim kaybedecek 10 eksiyi de onca yazar bulacak demedim, diyemedim. axhahxahxa şeklinde gülemedim bile. cibiliyetsizdim çünkü. bitti sanmayın sakın, bitmedi. her gün bir şeyle karşıma çıkıyor ya bugün de çıkmasa şaşırırdım. statü dediğin nedir be spa'm bilsem daha çok giri girerdim. yaptığım da ayıp hani. 15 dakikada bitti işin hemen. oylama yüzü görmemiş girilerim en sevilmeyenlerime girince, oha yoksa 10 kişiler mi demedim değil ahxahxhahxa. bir 5-6 günde bu giri içini kemirsin tamam mı canım. cibiliyetli spa'm. kendine iyi bak bu arada. iyi yazarlıklar. elveda...
tanım2: çok kindar bir yazar. uuu nasıl hem de. dikkat edin. burda bir de giri bakınızı vermiştim. dolaylı yoldan beni hedef alan gariban bir giri. sanırım sahibi en sevilmeyen eserlerini silen yazarlar konfederasyonuna filan katıldı. yok oluvermiş, sağlık olsun..
- elveda dedim kendisine ama dayanamadı. bu da kendisine son sözlerim olsun. artık kafasını duvarlara da vursa tek kelime çıkmayacak kendisiyle ilgili benden. "sözlükte offlineken yazmak kolay, neden arkadan vuruyorsun" demek güzel de cibiliyetsizlere eklediğin kişinin seni hiç bir zaman online göremeyeceğini de bi öğrenebilsen keşke. ne iyi olur değil mi. işte bi cengaverlikle ekliyorsun ama ne olduğunu bile bilmiyorsun. böyle heytt arkamdan vurma hüleyn lafların komik olmuş yani. en sevilmeyen girilerini silen yazarlar konfederasyonu lafım çok üzmüş olacak ki sen de siliyosun ama ironii ironii der olmuşsun. keşke onların yerinde durduğunu oylamalarla tekrar çıktığını bilebilsen. ben de diyorum neden ekledi beni. meğer işte cibiliyetsizlere de ekledik ama yine de durmuyor demek içinmiş. hiç ben bu adamı ekledim ama mesaj atıp duruyorum, dayanamıyorum demek yok. bir de utanmadan başkaları yapmış vallahi ben eksilemedim lafları. bir daha sıradan eksilerken daha önceden eksilediğin malum giriye de bir şeyler yap tamam mı akıllım. böyle çok belli oluyor çünkü onu şahsımda göremeyince. ama mühim değil eksilemek hakkındır yeter ki onursuz olmasın aşk. editteki eksiliyorlar bak hala eksiliyorlar lafının hangi amaçla yazıldığını da anlayamamışsın üzücü. seni hedef almış olmamak için silmiştim editi de. kalsaymış keşke.
22.01.2008 16:37 >"bu kadar şeyi anlattıktan sonra birşey yapmamış gibi hala bana birşey diyebiliyorsun ya.öyleyse yolun açık olsun."
demişsin ne güzel de. bundan sonra neden 4 mesaj daha attın be spa. ben sadece 1 tane atmışken üstelik. bunları yazmak bile acı buraya ama mesaj atamıyorum napıyım. içimde mi kalsın.
bu giriye de cevap yazacaksan sadece kendi başlığınla benimkine yazma tamam mı? sözlükle ilgili isteklere, boylumlaya filan da yaz. olay butonunu da yakabilsek girin için ne güzel olur değil mi?
- birinin duygu sömürüsü ile ikna edermiş gibi bir yalanına; yaklaşık 15 paragraf izah edildiği halde(bakalım:(bkz: @2199024)) hala cevaplamalar alan yazar.anlaşılan köşeye sıkışınca birşeyler bulayım diyenlerle yüzleşiyor.başkalarınca kendi kendine veda hikayeleri kurmak da, işin cabası.
kötüledin kötüledin deyip sonra da onlar yerinde duruyor demek şaşırtıcı. acaba seri artı mı verdirtti birine diye düşünmeden edemiyorum. ve hala ne zaman kötülemişim, kötülemiş miyim onu da bilmiyorum,çeşitli komplolara konuluyorum. giri ayıklıyormuşum mesela. ha birde online olayı. şaşırtıcı. ifitra atarken herşeyden şüphelenen arkadaşımız, yazı yazarken beni görememiş veya okurken online olup olmadığını farkedememiş. biliyorum deyip de bunlara dikkat etmemek ilginç tabi.mesajlarda sen dedin diye kafa vurduğumu zannediyorsun diyen arkadaşımız herkesi kendi gibi sanmış galiba. tabi bir de yolun açık olsunlar. ee, 4 mesajda 4 kez birşey anlatıldığı halde, 4 yanıtta da hala birşey anlamayana ne diyelim?engelleriz, ama yardım ederiz,suç olur. sanırım spa derken birileri kendinden feyz alıyor.
anlaşılan hala birilerinin hayal dünyasında yaşıyorum.
23.01.2008 04:38> bir bilgi vereyim sözlüğe dair, bil istiyorum.
"göz gezdirirken an itibariyle gördüm, bana laf atan arkadaşın da sevilmeyenden nasip almış. şimdi ben ve 2 arkadaşım eksiledi diye hayal kuruyorsundur belki."
ve hala defalarca anlatıldığı halde,yakamdan düşmeyen insanlarla uğraşıyorum.iftira atılırken kendisince seri eksilenip 30 puan düşüyorum,yetmiyor başlığımda iki giriyle kötülenmeye çalışıyorum mesela. sonra edebi metinlerle süslü yazılarla örtbas edilip ben masum o suçlu durumuna geliyor. olabilir elbet.
edit: kız başlığı olunca başlığını kirletme diye mesaj çekenler burada heyt höyt diyerek iftiralarla fütursuzca yazabiliyor. ahlak kavramı, değişken tabi.birinin; koruyorum ayağına yatıp yazdığı millete yalvaran editi korktuğundan silmek gibi. olsun. herşey ortadayken birşeyler bulup daha ne kadar uydurup laf atacaksın. sanırım sana yakışır.
|