belki ilginizi çeker
  1. · magic cake
  2. · joint
  3. · spacecake
  4. · magic cake
  5. · kek
  6. · paralel evrende olup bitenler
  7. · cake
  8. · magic mushroom
  9. · haşhaşlı börek
  10. · altın gününde esrar kullanmak
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · google wave
  3. · domuz gribi
  4. · apertura 2009
  5. · uludağ sözlük
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · öğretmenler günü
  8. · antakya
  9. · kenan evren

space cake  

1. hollanda ekmeği.
    (atc, 21.01.2007 13:36)
  2. ahanda şöyle bir şeydir bu meret;

http://img363.imageshack.us/...
    (o s c a r, 04.08.2007 00:04)
  3. kahveyle muhteşem bir uyum içerisinde olduğunu söylüyorlar. bilmiyorum ben hiç denemedim. valla.
    (drummy, 22.04.2008 18:15)
  4. (bkz: magic cake)
    (closer, 28.04.2008 16:24)
  5. aç karna, "bişey olmaz lan bu dankek gibi bişey" diyenlerin gazına gelmeden, akabinde hemen votka redbull içmeden, "ulan bişey olmadı ki" diye heyecanı bir de cila birası ile desteklemeden, adam akıllı rahat ve kesinlikle <caps> yavaş </caps> yenmesi gereken bir yiyecek..bildiğiniz kek ama işte tdk'ya hak vermeme neden oluyor..çok güzel bulmuş "uyuşturucu" kelimesini bu tarz olaylar için..ayağın tabanından başlayan uyuşukluk hissi tüm vücudunuzu kaplıyor ve en az bir gün boyunca devam ediyor..bad trip, good trip yalan sırf o elektrik veriyorlarmış hissi bitiriyor insanı*..
    (zeus, 30.06.2008 13:05 ~ 13:24)
  6. brownie şeklinde de üretilen şahane olay. bir dilimini yedikten yaklaşık 1 saat kadar sonra kana nüfuz ederek insanı bulutların üzerinde dolaştırır. kanımca joint içmekten çok daha güzel bir sarhoşluğu vardır ve dumansız kokusuz temiz bir yöntemdir. fakat 1 saat sonrasını hesaplayıp yanınızda eş dost bulundurmanızda fayda var.
    unutmadan, yanında alkol veya herhangi başka bir demlenme maddesiyle tüketilmemesi tavsiye edilir. kendisi tek başına gayet etkili zaten.
    (togisama, 01.05.2009 21:54 ~ 21:57)
  7. paketin üzerinde yazan "önce yarısını yiyin bi bekleyin" uyarısı dikkate alınması gereken kek çeşidi. "aaaa bana niye bi şey olmuyo ki" demeden ve paketi bitirmeden önce bir 40 dk beklemek lazım.
    (meyzen, 14.10.2009 23:00)
  8. aşağı yukarı yarım gram ot ihtiva eden kek türü. boru değildir.
    (meyzen, 07.11.2009 16:57)
  9. denenesi kek. ya şöyle anne kapıdan girse bak sana ne yaptım oğluum tarifini internetten buldum bak bakalım beğenecek misin dese ya veya alenen uzay keki yapan anneler olsa ya. bizde tatsak.
    (luckfortune, 07.11.2009 18:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil