belki ilginizi çeker
  1. · asosyal ile antisosyal arasındaki fark
  2. · yaran yazarlar
  3. · üstteki yazar sevgilin olsun mu
  4. · sözlük nicklerinden hikayeler yapmak
  5. · hiss i batın
  6. · hayko cepkin
  7. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  8. · somut
  9. · nineteen eighty four
  10. · mücerret
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · ezel
  3. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  4. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · düşmez kalkmaz bir allah
  9. · tzameti

soyut  

1. (bkz: soyut matematik)
    hatta direk
    (bkz: matematik)
    (comatose, 08.12.2004 20:39)
  2. giriş; her türlü durumdan kurtulma çabası…

gelişme; bir dünya hayal edilir ve olaylar gelişir. o dünya sizin, siz ne derseniz o olur.

sonuç; kurduğumuz ve bizim sözümüzün geçtiği o yeri biz soyut diye tanımlıyoruz.
    (bambuk, 01.05.2006 21:52)
  3. tutsan tutulmaz,görsen görülmez,satsan satılmaz.
    (nectar, 25.06.2006 20:00)
  4. sözlüğe bugün katılmış beşinci nesil yeni bir yazar.
    (bkz: hayırlara vesile olsun yarabbim)
    (delicaponcadı, 25.04.2008 18:43)
  5. yola çıktıktan 1 ay ve 22 gün sonra elime ulaşan, belki de çin diyarının önemli bir kısmını gezmiş görmüş, muhtemelen bir miktar çince bile öğrenmiş bir kartpostalın göndericisi, hiç kuşkusuz her iki milletten posta teşkilatı çalışanlarını da uyuz ederekten "imeyl diye mesıncır diye bişey var olm" türküsü eşliğinde kılıç kalkan oynatmış, tuhaf ve antika insan. ama benim elime su dökemez.
    (fantaghiro, 28.05.2008 19:53 ~ 19:57)
  6. (bkz: mücerret)
    (minik kus, 19.06.2008 02:07)
  7. dadaistimsi uyarlama şiiriyle 39 derece ateşle yatarken sırıtmama neden olmuş çakma şair. bana birşey olursa çince kitaplarımı kendisine bırakıyorum. biraz da o kafayı yesin.
    (fantaghiro, 21.07.2008 17:04 ~ 17:08)
  8. peygamberde kimmiş inanmıyorum ayrıca size hiç saygım yok ve araştırdım biliyorum muhammed kadınların cinsel organlarını aklında çıkaramıyor. haticeyle evlenebilmek için onla öyle bir gerdek oyunu yapmıştır ki gibi biz müslümanların bilmediği şeyleri bilen, bunları nerden biliyorsun diye soracak olsam muhtemelen bokunun çıktığı yeri gösterecek olan dini değerlere saldırmaktan zevk alan bir başka yazar. çok zevkli değil mi?
    (bkz: @2831802 )
    şimdi bu giriyi siler miler ; gül esasında kadın cinsel organının simgesidir. muhammed in kendisine böyle bir simge seçmesi ilginç. belkide en çok değer verdiğini göstermesi açısından şaşırtıcı değil.
    (kopekbaliginingozundekibugu, 19.11.2008 16:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil