(bkz: canlı yayına çıkmak)
bir tanesini görmüştüm birkan yurtlarının orda fakülteye yürürken, kız soyunuyordu ve ben şu soruyu sordum sevdiğim yüce varlığa
hell: hayatım ne yapıyor şu kız?
hell'in her şeyi: hmmm...fena değilmiş bak kızın beli karnı ama*... sen bakma ya çevir kafanı sana ne bak edepsize.
eğer yurdunuzun hemen yanında yüksekliği sizin binayla denk başka bir bina yoksa sorun teşkil etmeyecek bir durum. ayrıca öyle olmasa bile o yurtta kalan onlarca insan varken sizi soyunurken gören kişinin sonra sizi hatırlıyo olması düşük bir ihtimali olan falan falan...
karşı evden nidalar yükselir.
-aloo!!!
-aloo!!!
a:müjgan dışarda alo! diye bağıran birimi var? yoksa banamı öyle geldi?
m:ben duymadım ajdan. çorabım kaçtı zaten off!
-alooo!
a: yok yok hakkaten bağıran biri var.
-aloo!
a: aha! karşıdaki erkekler bağırıyor! ne var be! ne bağırıyorsun.
-kaapaaa o camıı kapaaa!
a: ne diyorsun anlamıyorum!
-kaaa o caaam .....
a: of! müjgan bi gelsene.
m: ne var ya! kim bu!?
-a: ne bileyim, kapa mapa bişeyler diyor ama!
-kapayıııııınnnn o camıııııııı!
a:anladım kapayın o camı dedi.
m: neden kapatcam ya! manyak mıdır, nedir? sor bi bakalım neden kapatacakmışız!
a: neeeeeedeeeeeeennnn kapatıyoruzzzzzzzzzzz caaamıııııııııı?
-sizinnnnnnnnn iğrennnnç vücutlarınızı görmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm!
a:, m: !!
a: oha!
m: oha!
a,m: allah belanı versin! şerefsiz!
a: kapatma kız kapatma! allah'ın öküzü. bok çukuruna düşesice...
ya tutarsa diye denemekten bir zarar gelmez. böylece her gün, her gece rahatça izleyebilirsiniz.
sabah9 ya da öğleden sonra 4 civarıysa, vadideyseniz ve oda pencereniz teknokente bakmaktaysa ilköğretim ve lise öğrencilerine striptiz yapmaktasınız demektir. olur da öğle 1-2 gibi olursa öğle arasında hava almaya çıkmış teknokent çalışanlarına şov yapmaktasınızdır. ayrıca soğuk havalarda çarpılma tehlikesi de var tabi...
soyunup giyinme işlemi bittikten sonra ardına kadar açık olan cama bakıp sokağa naklen yayın yapmakta olduğunuz birden dank edince, aman canım kim görecekti zaten, sokaktan geçen biri de yokmuş(yok dimi ya, ulan olsa ne olacak hiç mi görmedi şerefsizler hayatlarında, açsınlar tv izlesinler bol bol)gibi savunma mekanizmalarını maksimum çalıştıracak olay.