gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  5. · apertura 2009
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · sözlükle ilgili istekler
  9. · gereğinden fazla önem vermek

soyunurken annenin kabini açması  

1. başlık derdini yeterince anlatmadıysa uzatayım: alışverişte kıyafet denerken annenin "nasıl oldu yavrum?" diye soyunma kabinini hızla açması. gibi birşey olacaktı, olamadı, olamadığı da iyi olmuş başlık zaten herşeyi özetlerdi, olsaydı zaten ben burda bu şekilde zırvalamazdım. falan filan.

hala annenle mi alışveriş yapıyorsun demeyin. yıllardır değişmeyen bir drammış, ben bugün bunu gördüm.

aslında herşey masum başlamıştı. annemle ufak tefek işler için çıktığımız alışverişte kıyafet denemek gibi bir düşüncem hiç bir zaman olmamıştı, olamazdı. ergenliğin asi dönemlerinde inatla kabini açıp: "nasıl oldu yavrum" diyen, demesi problem değil her defasında beni soyunurken yakalayan, soyunurken yakalaması da problem değil, sadece annenin değil tüm mağazanın beni o şekilde görmesi facialarından sonra annemle bir daha asla alışverişe çıkmadım.

taa ki bugüne dek..

hadi ergenlikte de problem değil de koskoca kız oldum, adamın gözü değse tüm vücudumun röntgeni çıkar kafasında. ısrarla perdenin açık kalan kısmını kendisinin kapattığını düşünüp hiç oralı olmayan anne de cabası...

siz siz olun anneyle asla kıyafet denemeyin a dostlar. ben bunu bilir bunu söyler, gözlerinizden de öperim.
    (fenomen, 09.09.2009 14:48)
  2. bunun bir de sevgili versiyonu var!

hayır bak, bak da herkes bilmesin donumun ne renk olduğunu aslında bilmiş olduğunu. tavsiye etmiyorum hayır!

sevgili erkek arkadaş burada madur duruma düşen kız oluyor, çünkü bu memleket elinden gelse kızları kara çarşafa bürüyecek. o nedenle azıcık düşünceli ol da sevgilin perdeyi açıp "aşkım olmuş mu?" diye sorsun.

her şey gönlünüzce olsun sevgi pıtırcıkları...
    (yazar ne yazar ne yazamaz, 09.09.2009 14:49 ~ 14:52)
  3. (mgun, 09.09.2009 14:50)
  4. tek kelimeyle berbat bi duygudur.sürekli yaşayan insanlardan biriyimdir...
    anne,abla,sevgili mutlaka bunu yapar...biride kapıyı tıklatıp beğendin mi dese,o anki mutluluk düzeyinden ölebilirim kanımca...
    amma velakin daha kıl olan durum,o kabin acıldığında bi şekilde orda çalışan güzel kızın sizi o halde görmesi mutlaktır...
    o şekilde gördüğü an,donunuzdaki rengi yüzünüzde görebilirsiniz...ya bembeyaz,yada simsiyah kesilmişsinizdir..
    (sonbahardaacanciceginustunebasanadam, 09.09.2009 14:57)
  5. soyunurken annenin kalbini açması şeklinde okuyup düzensiz düşünce akışlarına kapılmama neden olan cümle.

önce dedim ki "ne psikopat anneler var, çocuğuna kalbini gösteriyo" yani nası bi mantıkla o an kan revan içinde bi beden ve kalbini gösteren anne düşündüm bilmiyorum ama en azından kısa bir süre sonra kendime geldim de bu akışa "dur!" diyebildim.

hemen akabinde kalp (hala kalp olarak okuyorum) kelimesi yerine duygu kelimesini yerleştirdim ve olay biraz daha anlamlı hale geldi. tabi bu esnada başlığa tıklayıp okumak hiç aklıma gelmiyo nedense. son anda onu da akıl ettim tıkladım; alışveriş, soyunmak kelimelerini görünüce olay iyice karmaşık hale geldi ve f5 yapma gereği duydum...

bu arada bi boşluk var.

çünkü giriyi yazarken yukarda bahsigeçen f5'i yazmak yerine f5 tuşuna bastım ve sayfa yenilendi, yazdıklarım gitti.

yani başlığı açan arkadaşa mı sitem edeyim, kendime mi terapi yapayım bilemedim.

nihayetinde bi başlık yani...
    (yazının tura hali, 09.09.2009 15:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil