belki ilginizi çeker
  1. · mesleğe göre soyadı kullanmak
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · babaların garip huyları
  8. · başkalarının fotoğraflarında görünmek
  9. · 180le giderken mıcıra girmek

soyadına göre meslek seçmek  

1. mesela ilhan mimaroğlu'nu ele alacak olursak kendisi bu yönde bir davranış sergilemeyip müziğe adanmış bir şahsiyettir.zira duygu asena da mhp kadın kolları başkanı olmamıştır hiç bugüne kadar.fakat buna rağmen lokman soyisimli bir kişi doktorluk mesleğini tercih edebilir pekala.emlakçılık yapan bir mustafa işbilir vardır herhalde memleket üzerinde,ya da neden bir fuat elidüzgün olmasın ki basketbol oynayan.halihazırda soyadı çalışkan olan ben ne yöne çeksen gelirim,vaktin yaz olduğu ve şu an maket yapmak yerine sözlüğe yazdığım düşünülürse sanırım ben de soyadına göre meslek seçmeyenlerdenim.
    (martin hayda gel, 04.07.2005 01:48 ~ 01:49)
  2. sanırım 97-98 yıllarıydı. bir tv kanalında yoğun bir şekilde veli göçer arsa ofisinin reklamları yapılıyordu. biz gençtik tabi o zamanlar ama hissetmiştim. o yüzden bu adamın yaptığı evde oturulur mu lan demişliğimin üzerinden bir iki sene sonra adamı günah keçisi yaptılar.

duyumlarıma göre bu adamın babası da mütahitmiş ve istanbulda villa satışı yapıyormuş zamanı evvelde
    (gomünüst, 21.08.2007 15:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil