belki ilginizi çeker
  1. · mihrimah
  2. · south park
  3. · kumbaracı yokuşu
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · prison brake
  3. · öğretmenler günü
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · okan bayülgen
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · en güzel aşk zor olandır
  9. · sil baştan

south park cafe  

1. taksim de bir cafe. tünelin o taraflarda mihrimah ın yanında bulunur. hoş bir mekan tasarımı vardır.
    (scarlet, 01.05.2005 14:11)
  2. ferah bir terasa sahip olan mekan. menüdeki isimlendirmeler ilginçtir. en büyük eksisi çaldıkları müziklerdir. o derece tarz bir mekan için çok alakasız müzikler tercih edilmektedir. terasının manzarası da nefistir bu arada.
    (marla singer, 19.06.2005 13:13)
  3. (bkz: tarz mekan)
    (easy company, 19.06.2005 13:16)
  4. istiklal caddesi kumbaracı yokuşunda yer alan, gayet güzel bir mekan olan, lakin istiklal ortalamasının üstünde fiyatlara sahip olan mekandır.

http://www.itusozluk.net/...
    buradan daha iyi ve güzel bir açıklamaya ulaşabilmektesiniz.

bir de dünyada san franciscoda bu kafeden bulunmakta
    http://www.posthoc.com/...
    olur da san franciscoya yolunuz düşerse uğrayın görün, sonra gerekli açıklamaları sözlüğe yapın.
    (lord andurien, 27.12.2005 22:14)
  5. tünel'e giderken kumbaracı yokuşu'nda mihrimah sultan'a gelmeden önce sağda yer alan, konsepti ilginç olan mekan..içeriye girmeden önce mekanın adından dolayı dedim herhalde içerde bir sürü cartman'lar, kenny'ler falan var bunları kullanarak değişik birşeyler mi oluşturdular acaba dedim, ama yok çok şükür öyle birşey, daha güzel böyle rahatlatıcı bir dekorasyon oluşturmuşlar, terası da var çok güzel, manzarası da çok güzel az biraz olsada..çalışanların atikliği dikkat çekici, çokta komiklermiş ben bunu gördüm neyse bu fiyatlara yansımamış tabiki, biraz pahalı ama böyle bi on kişi gidilesi eğlenilesi mekan.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 08.06.2008 08:56 ~ 08:59)
  6. ismine bakılıp aldanılmaması gereken bir mekan. içine bakmadan 15-18 yaş kitlesine hitap eden, zirzop bir yer bekliyorsunuz ama içeri adım atıp etrafa bakındıktan sonra bu görüşünüz 180 derece değişiyor.

temiz, rahat, güzel bir mekan. boş zamanında giderseniz giriş kattaki siyah deri koltuklara yayılıp keyif yapabilirsiniz. ama fiyatları çok çok çok tuzlu. kendilerini bu konu hakkında uyarmak istiyorum. malum kriz falan. öğrenci milletinin de gözüne girmek her zaman iyidir derim.
    (sycrone one, 08.03.2009 23:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil