görseller
soundwavesoundwave

belki ilginizi çeker
  1. · duygu özçelik
  2. · ravage
  3. · rumble
  4. · perfect strangers
  5. · türkü turan
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · beşiktaş
  3. · ezel
  4. · yetenek sizsiniz türkiye
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · seversen sikilirsin sikersen sevilirsin
  9. · telefon faturası

soundwave  

1. fazlasıyla sunucu değiştirmiş,erkek sunucu emreninse sabitlenmiş olduğu programdır.gösterilen videolar itibariyle izlenebilir olsa da sunucularda buram buram acemilik kokmaktadır.
    (cellmania, 22.07.2006 19:15)
  2. 21.11.2006 salı günkü programda sağ üst köşede''canlı'' yazdığını farkettiğimde allah allah dedim.emre denen vj yakında meydana gelecek olan bir meteor yağmurundan sözetmeye başladı.kendisininde izlemeyi düşündüğünü söyledikten sonra program partneri bayan(adını bilmiyorum,silik zaten)''tam tarih ve saat versene emre''dedi.o da 19.11.2006 da dedi.ben yine allah allah dedim.bu program canlıysa,bugün de 21.11.2006 ise nasıl oluyo da oluyo dedim.hatta ''salı programımız var ya zaten,ben izlenimlerimi canlı yayında anlatırım'' da dedi.ya bende mi bir gariplik var,yoksa seyrettiğim tarihte mi? yoksa herşey banttan mıydı? niçin kandırılıyoruz ya.hayır madem kandırıyorsun,tarih verme.biraz dikkat ama ya.
    (fitnefücur, 22.11.2006 00:38)
  3. transformers evreninden bir decepticon.

diğer karakterlere göre oldukça farklı olan mekanik sesi, gerektiğinde göğsünden çıkarttığı "kaset decepticon"larıyla transformers severler rahatlıkla hatırlayacaklardır onu. bu çıkarttığı minik decepticonları ajanlık işlerinde kullanır, onların kayıtlarını megatron'a iletirdi. bir diğer özelliği de beyin okuma fonksiyonu mevcuttu.

kısacası önemli bir karakterdir soundwave, yetenekli çocuk sonuçta.
    (sycrone one, 24.05.2009 21:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil