belki ilginizi çeker
  1. · soulseek kuşu
  2. · slsk
  3. · mrtzcmp3 net
  4. · soulseek kuşu
  5. · emule
  6. · remotely queued
  7. · kazaa
  8. · port forwarding
  9. · amon amarth
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · galatasaray
  2. · call of duty modern warfare 2
  3. · yaran diyaloglar
  4. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · domuz gribi
  7. · geniş aile
  8. · limon
  9. · leman

soulseek  

1. oldukça başarılı bir paylaşım programı, aradığınız albümü olduğu gibi bir klasör içine indirme özelliğiyle düzenli bir arşiv yapmanıza yardım ediyor...
    (tyrael, 16.03.2004 05:06)
  2. sol sik diye okunan paylaşım programı..
    (savager, 22.03.2004 04:44)
  3. türkçe kullanıcı sayısı az olmasına rağmen denenmeyi hak eden program. ne emule'deki uzun beklemeler, ne de kazaa'daki kullanıcı seviyesi olayı olmayan güzide alet. kurunuz ve deneyiniz.
    (invisibleruh, 05.07.2004 23:05)
  4. zaman zaman olması gereken download hızının yakalanabildiği program. mesele doğru zamanda doğru tıklamalar yapmakta belki de.* bunun yanında istenilen türkçe şarkıların bulunması konusunda bahsettiğimiz şans faktörü geçerli değildir. istersen otur parmaklarını aşındır.

http://www.slsknet.org/
    (wolfshade, 15.07.2005 00:40)
  5. mp3 çeşitliliği ve hız bakımından kanımca en başarılı p2p programı.
    (drenchrome, 28.08.2005 02:39)
  6. tesadüfen ya da enginliğinizden dolayı haberdar olduğunuz zor bilinir- kıyak bir kişinin ya da grubun dosyalarını birinde bulduğunuzda bakalım bu adamda daha neler varmış derseniz dosyalarına göz atabiliyorsunuz.(browse files) bilmediğiniz daha neler çıkıyor, heyecanlanıyorsunuz.
    (fangiri, 18.10.2005 11:00)
  7. hızlı kullanıcılara rastlanıldığında kısa sürede birçok albüm indirilebilen bir paylaşım programı.
    (vikartindur, 04.08.2006 00:07)
  8. listeye sağlam kullanıcılar eklenebilirse, çılgın arşivler yapılabilecek, paylaşım programıdır.
    (marla singer, 27.08.2006 15:11)
  9. sabah çektiğim dosyaları akşam geri çeken şuursuz kullanıcılara sahip bir program. bir iki sallamadım da kaç oldu artık.
    (eolys, 16.06.2007 23:13)
  10. turk kanalında -büyük harflerle- türk kullanıcıları bulabilirsiniz (bkz: hadi ya)

ayrıca anormal bir tesadüf üzeri anarchopunk kanalında çok iyi dostlar edindiğim, en underground müzikleri rahatça bulabileceğiniz, kuşu kalkıp-inen program. seviyorum kısaca.
    (ortamcı, 17.06.2007 18:02)
  11. o olmasa ninja tune gibi bir plak şirketinin adını dahi duyamayacaktım. günlük hayatımda en çok kullandığım, müzik için hayat damarlarından bitanesi.
    (nitin oldfield, 03.08.2007 23:34)
  12. elektronik müzik (ve tabiiki alt dalları da) adına herşeyi bulabileceğiniz tek program. hiç duyulmamış şarkıcıların full albümlerini bile indirebilirsiniz.

ha git satın al deseniz, o albümler zaten türkiye'ye bile gelmiyor.
    (conquistador, 09.12.2007 19:31)
  13. 800 kb gibi basit bir setup kurulumunun ardından yabancı albümde sınır tanımayacağınız program. aradığınız eski yabancı albümleri, film müziklerini rahatlıkla bulabileceğiniz gibi arkadaşlarınızla aranızda hızlı veri transferide yapabilirsiniz.
    (bachelet, 06.07.2008 13:05)
  14. beğendiğiniz bir sanatçının şarkılarını diskografi halinde indirmenize yarayan nadide program.
    (malibumsu, 22.02.2009 12:40)
  15. kullanıcıların dosyalarını doğrudan gösteririm ama indirmeden ellettirmem diyen, bazen yoğunluktan saç baş yolduran paylaşım şeysidir. altın yumurtlayan tavuğumdur .
    (noluyoruz yahu, 07.03.2009 23:38)
  16. görsel bakımdan daha iyi olan diğer p2p programlarına inat inanılmaz işler başarabilen bir p2p paylaşım programı. upnp ile port yönlendirme sorunu halledilebiliyor. kısacası soulseek ve diğerleri.

ayrıca:
    (bkz: önemli olan boyutu değil işlevi)
    (bkz: ne programlar kullandım zaten yoktular)
    (temproral flux, 24.05.2009 04:07 ~ 04:09)
  17. özellikle rock, metal, folk ve klasik müzik için bütün p2p programları arasında en iyisi. odaları ve kullanıcıları iyi takip eder ve aranızı iyi tutarsanız erişemeyeceğiniz grup yok.

ayrıca birisi dosya indirmeye başladığında indiren kişinin dosyalarını paylaşıma açıp açmadığına bakan ve paylaşmıyorsa gönderimi iptal eden bir kitleye (ben de dahilim) sahip oluşum. bu şekilde saf sömürücülerden kurtulmak kolay oluyor.

"things i like seçeneğinden sevdiğiniz/sevmediğiniz grupları tanımladıktan sonra "get recommendations"'a basınca özellikle "un-recommendations" bölümünde yaran öneriler veren program.

(bkz: soulseek kuşu)
    (yubermis, 06.07.2009 02:26)
  18. bir gelenek olarak kullanıcılar, dosya paylaşmayanların "download" yapmasına izin vermiyor. eğer dosya paylaşmıyorsanız indirmeye başladıktan 5dk sonra banlanacağınız kesin. şimdi ilk bakışta güzel bir özellik. ancak benim gibi yeni arşivleme eylemeni geçen biri için zor. ne yapsam? windows klasörümü mü paylaşsam, bilemedim.
    (piqolet, 04.11.2009 11:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil