koşuşunu izledikten sonra at mı bu insan mı şeklinde duşunmenize yol açacak gençlerbirliği forveti
suleymane youla olarakta bilinen ersun yanal ın sahada çift sürdürüp sırtını semer vurduğu topçu
galatasaraya transfer olmasını temenni ettiğim gençlerbirliği oyuncusu
ankara ekibinin araya çok iyi kaçabilen golcüsü
(jam23, 23.04.2004 02:40)
trabzonspor-gençler maçında bir futbolcuya yapsa dahi kırmızı kart göreceği bir harektle, hakeme arkadan yaptığı hareketle, kırmızı kart gören ve seneye 10 a yakın maçta ceza alabilecek olan futbolcu...
süper ligdeki en kaliteli forvetlerden biridir.
(lethe, 14.08.2004 15:50)
2005-2006 sezonu için bjk'ye büyük umutlarla, "büyük transfer" denerek transfer edilen, oynadığı her maçta ayağına gelen topu öldüren, tabiri yerindeyse sıçan, sonra da kalkıp uefa kupası elemesi malmö maçı sonrası "olmaz böyle, burada taraftar destek vermiyor, gençlerbirliği'nde böyle değildi, atsam da atamasam da destek verilirdi, burada atamazsam yuhalanıyorum, böyle gitmez" diyecek kadar küstah, beşiktaş'ın adına yakışmayan bir futbol sergileyen futbolcu müsveddesi. sezon başından beri iyi bir performans göstermemişsin, sen hem oynama, hem oynatma, kalk ondan sonra türkiye'deki en büyük taraftar "desteği"ne sahip takımlardan birinin taraftarlarına laf et. hadi ordan.
bgn burnuna aldığı darbeyle oyundan çıkan futbolcu.
bjk'ye transferinden önce türkiyedeki en iyi forvetlerden biri olduğunu düşündüğüm, lakin istanbula geldiğinden beri aralıksız sevişmekten midir nedir bilinmez, sahada hayalet gibi gezen, ayağındaki her topu kaptıran, iki adıma bile pas veremeyen, özetle sahada futbolcuya benzemez bi halde takılan, yerine turgay şeren'in oynamasını temenni ettiğim yeni gineli koyu kara tenli, kırmızı saçlı süleyman.
her beşiktaş maçında "ulan bu adam top oynuyor, ben burada oturuyorum." dedirten beşiktaş'ta bu sene görevlendirilmiş olan saç baş yoldurucu.
conakry-gine 1981 doğumlu olduğu söylenen dolayısıyla 24 yaşında zannedilen ama kanaatimce 30 civarında olduğu su götürmez, beşiktaşa yüksek fiyatla itelenen vasat futbolcuların son örneğidir kendisi.
inanılmaz derecede savruk bir koşu stili olan,amatör futbolculara rahmet okutacak kadar heyecanlı , panik ve bir o kadar da kazma bejekeli siyahi futbolcu..
2008-2009 sezonunda
eskişehirspor'da kiralık olarak oynayacak forvet.
geçen hafta ankara maçına hızlı trenle gelen eskişehirspor lu takım arkadaşlarını ve basın mensuplarını yardıran (!)bir espri yapmıştır
-hızlı tren 2 eskişehir ankara yı 2 saatte gidiyor.ben arabamla bir saatte gidiyorum.eue hebele hubele...
(bkz:
gülmekten yarılan türk medyası)
(bkz:
espritüel futbolcular)
(bkz:
hakan şükür)
bursaspor ile anlaştığı haberleri spor medyasında dolaşan futbolcu.
beşiktaş'ta oynadığı dönemde atamadığı gollerle taraftardan büyük tepki gören, sezon sonunda da gönderilen tipik
anadolu takımı golcüsü.
bir keresinde
inönü stadı'nda oynanan bir maçta youla'nın kaçırdığı goller milleti öyle germişti ki önümüzdeki dayı kendini tutamayıp "yulaaaaa! senin ben kabileni sikeyim!!!" şeklindeki küfrüyle alayımızın sinirlerini gevşetmişti.
selçuk yula ile akrabalığı bulunmayan forvet