|
|
- bir sürü kulübe üye olup her türlü kulüp faaliyetine katılan, bunun yanında sözlük veya benzeri oluşumların zirvelerini kaçırmayan, dağa çıkan, skuba dalan, tiyatroya gidip çıkışta münazara kulübünda tartışma maçlarına çıkan* öğrenci modeli.
/*--- mutfakta çayın altı açık kalmış,burda kısa bir ara az sonra tekrar birlikteyiz---*/
evet ne diyorduk, her çeşit sosyal aktivitede baş rol üstlenen ilginç kişiliklerdir bunlar. birkaç kulüp başkanlığı yürütenlerini gördüm. okuduğu üniversitenin haricinde bir üniversitede kulüp üyesi olan hatta orada başkan olanını gördüm.
genelde bu arkadaşlar 7 senede falan bitirirler okulu. ama hayvan gibi ortamları, çevreleri olur. bazıları bitiremez bile.
bir de bunlardan daha hayvani durumlarda olan şahs-ı zat-ı muhterem ve de muhteremeler var ki bu insanlar bu kadar aktivitenin yanısıra, okudukları bölümlerini de aksatmazlar hatta ve hatta ortalama falan yaparlar ki işte en gıcık olduğum durum da budur. ulan sen yedinci istanbul rock festivali süresince çimlerde hatunlarla mıncıklaş, sonra gel borg sınavında 80+ çek. sevmiyorum efendim ve hatta bütün yazıyı onlara atfederek noktayı koyuyorum.
-fhüüüpp. iyi. olmuş bu çay.(ephendy, 14.03.2006 01:42 ~ 01:44)
- (bkz: ortamlara akmak)
- -ben üniversite hayatımı sosyal geçirmek istiyorum. her hafta beyaza,okana gitmek istiyorum. böyle ot gibi yaşayamam yaa...
üniversitede ilk yılımda bir arkadaşımın aynen sarfettiği laf öbeği.
- yıllardır aradığı ortamlara bir türlü girememiş , sonunda üniversiteye gelmiş ve ''ne varsa yapıcam , onlarca arkadaşım olucak , telefonum hiç susmayacak'' diye düşünen profildir.
(pudding, 14.03.2006 10:14 ~ 10:14)
|