görseller
sony ericsson w800i 

belki ilginizi çeker
  1. · walkman
  2. · w800i
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  3. · aşk ı memnu
  4. · google wave
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · ezel
  7. · okan bayülgen
  8. · zeynep
  9. · ankara

sony ericsson w800i  

1. sony walkman teknolojisi ile birleştirilmiş yeni telefonlardan.
    2 mp kamerası ile piyasadaki -2005 itibariyle- telefonlardaki en iyi kamera kalitesine sahiptir.
    içinde 512 mb memory stick pro duo gelir.

birkaç fotograf için :
    http://www.flickr.com/...

edit : ayrıca ekranı çok narindir, onun yüzünden 1,5 ay telefondan uzak kaldım çünkü.

(bkz: ben yaptım ordan biliyorum)
    (sükun, 29.12.2005 14:43 ~ 04.03.2006 12:03)
  2. çarpıcı özelliklerinden biri de dahili ışığı sayesinde flash veya karanlıkta video çekimi imkanı sunması. diğer telefonlardan farklı olarak yanında gelen kulaklığın iki parça olması sayesinde telefon araç amfisine veya herhangi bir ses sistemine rahatlıkla bağlanabilmektedir. 262 k ekranını söylemeye bile gerek yok.

(bkz: bende de var)
    (dlord, 04.03.2006 12:23)
  3. narin bir telefondur. öyle çok düşürecek kişiler kesinlikle almamalıdır. yoksa yok analog stick'im çıktı yok kapağı çizildi, yok pili yerinde durmuyor kağıt koymak lazım diye sızlanır dururlar.
    başlarda bazıları turuncu telefonlu olmuşsun olum diye dalga geçebileceği gibi zamanla herkesi mutlu edecek telefondur. içinde gelen memory yetmeyip sonrada alan ve telefonu ipod igbi kullanan insanlarda vardı (
    ayrıca elektrik olmadığında flaşıyla gayet rahat balık bile yiyebilirsiniz.

((bkz: ben de yaşadım))
    (the killer, 01.03.2007 18:00)
  4. üretimden neden kaldırıldığını anlayamadığım sony ericsson ürünü.ilginç olan da k750inin hala üretimde olması.zamanında k750i almamın tek nedeni kendisinin yokluğudur.
    -içimde ukte kaldın w800i!
    (falasquil, 07.02.2008 17:12 ~ 17:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil