sonsuza dek 

adana çık aradan

1. her çaldığında işi gücü bırakıp dinlediğim, insanı alıp götüren, ayrıca hayatımda çok özel bir yeri olan müthiş şarkı.
    (jayjay, 18.04.2005 21:41)
  2. doğan cankunun muhteşem şarkısı.. sözlerini karısı yazmıştır..
    (amy, 17.10.2005 23:10)
  3. pırlanta reklam sloganı
    (bkz: de beers)
    (nepenthe, 25.03.2006 03:50)
  4. türk pop müziğinin en önemli şarkılarından...sözlerini, doğan canku'nun edebiyat öğretmeni eşi ayşegül canku yazmıştır....ve benim en sevdiğim şarkıdır...

sokaklar geçiyorum sızım hüznüm gölgem benim
    caddeler aşıyorum gözyaşlarım en sessiz dilim
    asılsız çarelerle yürüyorum işte böyle
    zamanı geriye çeviririm diye...
    acılar yaşıyorum kavuşmak bedeliyle
    bekliyor biliyorum az ötemde sessizce
    adımlarım yaklaştı görüyorum orda işte
    kayboluverdi yine sokaklar arasında...
    elbet birgün yollar çaresizce son bulacak
    zaman işte yeniden başlamış olacak
    inanırım, kalbim onunla sonsuza dek yaşayacak..
    kaybolup gidecek maziyle birlikte.....
    (amphitrite, 25.03.2006 04:09 ~ 04:10)
  5. bence ilk dinlediğinizde hakkında yorum yapmamanız gereken bir şarkı sonsuza dek. ben şarkıyı ilk defa bu başlık sayesinde duydum mesela. serde ağlamaklı bir hal hüküm sürmekteydi o zamanlar neymiş acaba insanlara bu kadar dokunduran bu şarkı diye merak ettim ve indirdim. ilk dinlediğimde hiç haz almadım, bu arada leş bir emo şarkı daha indirirdim diye hayıfandım kendi kendime, tam şarkıyı silecekken bilgisayarımdan dur dedim, hadi kalsın bakalım bir süre daha. sonra tekrar dinlediğimde kulağıma daha güzel geldi, sonra daha da güzel. sonra ağlamaklı halime de daha iyi geldi, hüzünü arttırdı, sonra dedim ki kendi kendime iyi ki bu başlığı açmışım, iyi ki bu şarkıya ikinci bir şans daha vermişim.
    (troke, 14.12.2006 22:42)
  6. (bkz: ayşegül canku)
    (manha de carnival, 23.03.2007 14:27)
  7. gücün bittiği yerde kendini kandırma palavrasıdır.
    (demesterizasyon, 27.10.2007 13:55)
  8. doğan canku 'nun unutulmaz güzellikteki şarkısı.tam sekiz sene önce de aynı şarkıyı dinleyip hisleniyordum.dün yine dinledim.yine aynı hisler..tamam doğan canku yıllar geçse de eskimeyecek ve dinlenilecek güzellikte bir şarkı yapmış ama duruma bir de kendi açımdan baktım.bir insan koskoca sekiz sene boyunca hayatında hiç mi birşeyi değiştiremez be?
    (dünya koca bir yalandı gördüm, 10.01.2008 11:48)
  9. (bkz: sonsuza dek sevildiğini bil yeter)
    (excalibur, 10.01.2008 11:52)