tutmuş ankara'daki yerel seçimde iddialı partilere "istanbul'da öğrenciyim, oyumu size vermek istiyorum ama ankara'ya gidecek yol param yok, hesap numaram şu..." içerikli mail atıp gelen paralarla 12 şişe 70'lik votka almış yazar.
itü' de kızlara ait bir rekoru eline geçiren öğrenci. sınırda olan devamsızlığından dolayı 4 ay boyunca 9' da başlayan derslere saat 08:30' da sınıfta olarak katılan öğrenci. öğrendim ki, kızlar bile böyle bir devam rekoru yakalayamamış. ayrıca, 63 saatlik devamsızlık hakkının 62 saatini sadece 4 haftada bitiren tek insan olarak da özel bir belge istiyorum ona göre. burda üç buçuk atan benim, bari bir şekilde ödüllendirileyim.
iyi derecede fifa09 oynayan fifa'nın kıymetini bilen değerli yazardır. kendisiyle oynanan maçlar hayli zevk vermektedir. hamachi sohbette geçen konuşmalarda en az fifa kadar hoştur. sürekli kopan bağlantılardan sorumludur kanımca kendisi. her ne kadar abi bilgisayar seni suçluyor , hocam karşı tarafın bağlantısı kopuyor desede bence şuçlu kendisi.*
(bkz: electronic art)