|
|
- kanal d ana haber bülteni sunucusu sevimli mi sevimli kısa boylu nisa.
- artık kanal d ana haber bülteni sunucusu değil, ntv ana haber bülteni sunucusudur. ufuk yıldırım ile evlidir.
- 1.50'lik güzel yüzlü sunucu.
(böcek, 17.11.2005 15:56)
- çok sevimli bi yüze sahip sevimli haber spikeri.
- bir b.ka benzemeyen kanal d haberi seyretme nedenimdi
artık o da gitti
- cep herkülü tanımından sonra cep şirini tanımına ön ayak olan sevimli insan(cık).zira kısa boyludur.ama yine de bir zamanlar kanal d habere katlanmamızı sağlayan insan olmuştur.yerine gelene de bakın hele..mehmet ııııııııııııııı ali ıııııııııııı birand.yapmayın etmeyin.göz var ıııııııııııııı nizam ıııııııııı var.yetkililere sesleniyorum kaybolmayan haber spikeri yapın.
- ifadesiz suratı ve botoks etksiyle havada hareketsiz duran kaşlarıyla sürekli bişeylerden fena halde korkmuş gibi haber sunan spiker. burnuna leblebi sokmuş da nefes alamıyormuş gibi çıkan sesi de cabası.
- konuşurken dudaklarının aldığı şekiller ilginç ve hoş olan haber spikeridir.
yine aynı şekilde, fakat haberleri daha iyi sunan birisi için: (bkz: ahu özyurt) (özellikle gece görüşü'nü sunduğu zamanlar)...
- çokkk eskilerde ntv'de sabah haberlerini sunarken
- ay, ayy neydi yaaaaaaa
diyerek sabah sabah yaklaşık bir haftalık afyonumu patlatmış ve annemle beni sabahın köründe yerlere yatırmış olan pigme ntv spikeri.
(bkz: ntv bayan spikerleri)
(bkz: ntv haber sunucuları)
- ntvspor'da spor spikerliği yapmaya başlayan pigme kişilik. bugün gördüm saat başı spor haberlerini sunuyordu. burcu esmersoy ile uyumlu bir çift olabilirler sanırım.
ya o değil de;
sen zamanında kanal d'de ana haber sun, adına fan club'lar kurulsun, özel hayranların olsun falan ordan gel spor spikeri ol, şans işte.
koyuyor mudur lan acaba??* düşünsene kıçı boklu burcu esmersoy artık senden daha popüler*
|