fin power metal grubu. progresif/powerla başlayıp senfonik/powera kayarak metal müzik icra etmeye devam etmekteler. cover olaylarına girmişlerdir, fade to black yaptıkları iyi coverların başında gelir. prog severler ilk albümlerini, power severler tüm albümlerini dinlesin, bağırlarına bassın, sevsin, saysın...
bir metal müzik dinleyicisi olmama rağmen çok geç tanışıp kendi kendime "ben bu grupla neden daha önceden tanışmadım" diyerek kafamı duvardan duvara vurma aşamasına getiren ve kingdom for a heart, full moon, victoria's secret, san sebastian, my land, the power of one adlı güzide parçalarının şiddetle tavsiye edildiği elleri öpülesi, yalanası, yutulası power metal grubu.
bu herifler çok pistir.. öldürürler adamı lan o the cage nasıl bir şarkı ? ben böyle güzel melodi, böyle güzel klavye hayatımda duymadım.. öyle bir klavyecileri varki children of bodomun vs.. birçok grubunkine fena kayar.. sonra reckoning night albümündeki blinded no more, white pearl black oceans, wildfire öldürür beni .. power metalciyim ahhaah diyosanız kimleri dinliyosun dediğimizde sadece blind guardian, stratovarius'la kalıyosanız (örn: black metalciyim diye anıran ama sadece cof dinleyen öküz..) siz bir eziksiniz hemen sonata arctica albümlerini indirmeye başlıyorsunuz..
"caleb","paid in full" ve "black sheep" sarkilarıyla adamı fena carpan, distortionlı gitarları kadar piyano ve klavye sololarıyla da "bir ben var benden iceri" formatında, gruba birebir dahil oldugunuz hissini veren grup..
still loving you'nun amına koymuş grup. "a vil bi deeeeeeeer! a vil bi deeeeeeeeeer aaa fak yeee" şeklinde inanılmaz bir çoşkuyla söylemişler şarkıyı. lan ne oluyor? adamlar gelmiş, geçmiş en romantik şarkılardan birini yapmış, adam gibi yorumlamayacaksan elleme be kardeşim. bırak o şarkı, sakin haliyle gayet güzel.
power metali sevdiren enfes fin topluluk. ilk başta "ee ne varki bunlarda?" derken bi süre sonra "ama bunlar çok sağlam yau!?" tarzı bi şaşkınlık yaşıyorsunuz. isimlerini baya baya duyuruyor olmaları kıskançlık damarımı hoplatsa da içten içe bana ait oldukları bencilliğini de sürdürüyorum beri yandan. şarkıları kadar baya güzel bi şekilde hakim oldukları ingilizceyle süfer sözler ortaya çıkarmaları ayrı bi sevme nedenidir. niye övdüm ki? sevmesin ki kimse!
tarzımı, doom'dan caydırıp power yapan gruplardan biridir. enfestir.
tişörtünü alıp giymek istiyorum ve haftalarca üzerimden çıkarmamak.. yok tabi o kadar değil de.. tişörtüm olsun istiyorum işte arkasında 'sonata arctica' yazan.. biri alır mı ki ?
türkçesi soner arıca olan finli 'ülkede hiç karmaşa savaş neyin yok amına koyayım bari müzikle kafa sikelim' felsefeli pavır metal grubu. alın ne istiyosanız yapın kafam sizin olsun lan.
hayır bok gibi esprinle grubu aşağılar gibi giriş yaptın daha da sıvadın şimdi de sever gibisin, ne ayaksın, deme. pınar sucuk yiyorum şu an.