belki ilginizi çeker
  1. · meleklerin sözü var
  2. · for my fallen angel
  3. · meleklerin sözü var
  4. · her şey bitti derken çıkagelen insan
gündem
  1. · prison brake
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · ülkü ocakları
  9. · evlenmeden cinsel ilişkiye giren kız modeli

son nefesimde elimi sen tutacaksın  

1. birisinden hiç ayrılmamayı istemek, biriyle ölüme kadar gitmek, gideceğinden de emin olmakayrıca yalın ın parçasının bir bölümü
    (despinaa, 06.01.2005 00:46)
  2. (allah kızlara güvenseydi zar koymazdı, 06.01.2005 00:49)
  3. yalın adında ki şarkıcının meleklerin sözü var adlı şarkısının içinde geçen bir cümle...
    (traşköpüğü, 06.01.2005 00:50)
  4. hayatını paylaştığın insana söylenmesi durumunda olması hoş bir ölüm olur...

(bkz: ölüm uzak olsun benden)
    (okang, 06.01.2005 01:06)
  5. ölümün soğuk nefesini hissettiğinde, üşüyen ellerini canından bir parçanın ısıtıyor olmasının verdiği gönül rahatlığıyla çıkmak tanrının huzuruna.
    (delilah, 06.01.2005 01:23)
  6. (bettyboop, 06.01.2005 01:26)
  7. fedakarlık, sonsuz sevgi tadında; kanımca bencillikten öteye gidemeyen söz...*
    "peki sen gözlerini kapattıktan sonra benim ne yapmamı istersin?" cevabı, söz sahibinin hatasını anlamasına yeter heralde.
    (adyingwish, 06.01.2005 01:30 ~ 01:33)
  8. umudu bitmemiş bir aşığın avunma cümlesidir.

nasılsa bir gün gelecektir, nasılsa ölürken bile olsa, '' o '' en çok sevilen elini tutacak kadar yakınında olacaktır. içi ezen, atom bombası etkisi yapan, ve akıllardan derhal silinmesi gereken bir düşüncedir.
    (juliette, 14.10.2008 20:59)
  9. (myself, 23.05.2009 20:46)
  10. ----------spoiler----------

the notebook filminin son sahnesinde vücut bulan olaydır.

----------spoiler----------
    (shagrath, 23.05.2009 20:47)
  11. yalın'ın meleklerin sözü var adlı parçasında kurduğu en anlamlı cümlelerinden..
    (ya herşeyim ya hiçim, 23.05.2009 20:49)
  12. ey sevgili,

sev beni ey yarim.bak gözlerime nefes alabildiğim müddetçe ve yanımda ol son nefesimde.

nefes almanın zevk verdiği anlarda yanımdaki can sen oldun hep.yanında olması güzeldi ya yanında yaşadığımı hissetmesi nefes alma sebebim oldu hep. sen ol ki yanımda gözlerimi kaparken kapaması zor olmasın hayata hayallerimi.

son nefesimde sen tut ellerimi.sıcaklığını hissederken gelsin ölüm yanıma.ölüm bile ellerinin sıcaklığını hissetsin.o bile korksun senin sevginden. o bile tutsağı olsun gözlerinin benim gibi...

sen tut ellerimi son nefesimde.tut ki korkmayayım ölümün soğuğundan.korkmayayım bir avuç topraktan ve yanlızlıktan. ' sen tut ellerimi ölsem de '
    (arnavut kaldırımı, 21.09.2009 15:11 ~ 24.09.2009 00:23)
  13. yalın hayranı olmayan; hatta yeni albümünden sonra kendisinden tiksinen bir insan olarak
    yaklaşık 3 yıl aradan sonra ilk defa karışık müzik listemden çıkan bu şarkıyı dinlerken açtığım sözlükte sol frame'in en üstünde rastladığımdır.
    böyle yazıca garip olmadıgibi ama bir güç var bence.
    günün temasıdır, ana düşüncesidir, bişeyisidir benim için.
    (bir buçuk iskender, 21.09.2009 15:16 ~ 15:17)
  14. aslında arkadaşım olmayan ama messenger kişi listemde arkadaşlarım başlığı altında adı olan bir kızın iletisinde var aylardır bu sözler. beni yaran bir kişisel ileti, çünkü kız 16 yaşında. lan kandırıyorsunuz ergenleri böyle, üzülüyorlar sonra.
    (elijah, 21.09.2009 15:30)
  15. birisini tavlamak için kullanılabilecek söz öbeği olabilir fakat işe yarama ihtimali azdır duyurulur.
    olaylar şöyle gelişir:

x: ben geleceği görebiliyorum.
    y: nasıl yani?
    x: son nefesimde elimi sen tutacaksın.
    y: hadi ordan salak yaratıcı fikirlerle gel bana.
    (uzunincebiryolunsonundakifinishbayragı, 21.09.2009 16:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil