bu soruya cevap olarak kaytarmak için şu yanıt verilebilir:
'son arzun nedir diye gelip de bana sorsalar gözlerime bakıp da gerçeği anlasalar'
bu yanıt şarkıyla beraber verilirse cellatınız duygulanır hem de bi süreliğine yırtmış olursunuz.
ek:sesi kötü olanlar bu şıkkı zekice bi yanıt olarak düşünmesin..sonra mesuliyet kabul etmem!
uzaklarda aranmaması gereken, arandığı takdirde, sorudan sonraki ömrü net olarak sıfırlayan cevaplardır.
bir sigara en iyisidir, beylik gibi görünmesine rağmen, hiç sigara içmemiş olsanız da. çünkü sigara isteği kesinlikle geri çevrilmez(10-15 kere idam edildim ordan biliyorum. filmlerde hep öyle oluyordu ama), ama zekice olduğu düşünülen bir cevap ortamdaki sinir katsayısını arttırarak, anında ölmenize neden olabilir. 5-6 dakika daha yaşama şansınız olur sigarayla, belki aklınızdan bir kaç güzel anınızı geçirir mutlu ölürsünüz.
niye ciddiye aldığımı ben de anlamadım, neyse.
- son arzun nedir söyle bakalım?
+ beni serbest bırakın
- hasktir lan..!!!
"idamımı onaylıyor musunuz?" anketini halka sorun .
değişik cevap örnekleri:
"bu son bak,bir daha sormayın,başka arzu istemem ha!yeter!"
"gerçekten bu son değil mi? ohhh sonunda bitti"
"çayda kahvaltıda yenir.pardon arkadaşlar.boş bulundum.ya size zahmet;bu ilmik biraz sıkıyo,gevşetebilir miyiz?"
"bak bunu hiç düşünmemiştim."
"bir süre düşünebilir miyim?"
"bana mı dedin?"
"sana ne?"
"msn nime infazdayım yazabilir misiniz?
"sorunuzu yanıtlamadan önce;bu soruyu bana sorduğunuz ve böyle bir imkanı sağladığınız için teşekkürlerimi sunmak istiyorum"
"5000 arzu hakkı daha istiyorum"
"bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım.pardon;bana bakmayın,siz devam edin.şarkı söylemek geçti içimden öyle"
zekice bir cevap aranıyorsa yaşamak istiyorum denir.
+ evet suçlu, idam edileceksin, son arzun nedir !!!
- götüne koyayım senin.
+ uff, bunu beklemiyordum ama...
(skuba, 10.04.2007 03:46)
"cellatın karısıyla son bir kez daha yatmak istiyorum." denirse çabuk ölmemek garanti olur. ancak ölene kadar neler çekileceği o zekanın kapasitesini aşabilir.
"
hesabı alabilir miyim?" denir. o hesap bitmez. bitemez
-son arzun nedir?
+onu bırakın da ben size ilk arzumu anlatayım şimdi bigün... (uzar)
-son bir anket daha açmak istiyorum.
ya da
-anketsiz bir itüsözlük görmeden ölmek istemiyorum.
"süleyman demirel'in ölümünü görmek istiyorum." (tabii burada kasdedilen ecelli versiyon) eğer kabul ederlerse harbi yaşadınız demektir.
çince öğrenmek istiyorum
ömrünüz otomatikman 2 yıl uzar alfabesiydi şusu busuydu derken...
avrupa birliği vatandaşı olmak istiyorum.
son arzumu söyleyene kadar beni öldürmemeniz...(bkz:
lan lan lan hassiktir)
-- evet arkadaşım nedir son arzumuz bak koyacam baltayı..
-- geçmişimle hesaplaşmak istiyorum...
-- rahat etmek istiyorum....
-- kadıköyde cimbomun galibiyetini göreyim yeter..
-- popstar olmak istiyorum...
-- bir yarim olsun istiyorum...
falan filann...
bir zamanlar bu soruya çok zekice cevap vermesine rağmen verdiği cevabın kendisine yaramadığı bir nazi subayı varmış.
adama cellat sormuş asılırken:
"son arzun nedir?" diye.
o da:
"yahudi olarak ölmek istiyorum!" demiş.
doğal olarak merak edip sormuşlar nazi subayına:
"neden?" diye.
o da patlatmış cümleyi o anda:
"en azından dünya bir pislikten daha kurtulur!"
ba ba ba nefrete ba.
aslında son arzun nedir sorusuna verilen/verilmiş/verilesi zekice cevaplar olarak modifiye edilesi.
buna benzer bir durum için şu denirdi efsanelerde ki ulu bir kişilik (ulu ya zeki olmak zorunda böyle saliseler içinde çift katlı integral alacak falan neyse) herkesin ilk gördüğü zaman dileğinin kabul olduğu bir nane görüyor boynuzlu shera atı olsun vay efendim optimus prime olsun işte böyle birşey görüyor ve millet yok atım katım olsun yok penisim 23 santim olsun derken bu ulu hemen bütün dileklerim gerçek olsun diyor .. sanırım sonra etrafındakilere
şak yapmıştır.
(chatin, 31.03.2008 03:36 ~ 03:56)
cellatın hatunla bir gece mercimeği fırına vermek istiyorum...
gözleri görmeyen, fakir ve bekar olan temel'e sorulduğunda muhtemelen
"çocuklarımı paralarımı sayarken görmek istiyorum" şeklinde vereceği cevaptır.
-son arzunuz nedir,
-arzunun mına koyim sana bişey olmasın....
cevap önemli değildir. hiç durmadan konuşmak gerekir. saatlerce, günlerce....
sen önce arzu nedir bana ondan bahset. sahi ya arzu nedir sence? basit bir sahip olma isteği mi yoksa hayvan gibi istemek mi? hiç arzuladın mı? peki ya birini hiç arzuladın mı? bunlardan bahset bana. ha şöyle, bırak o baltayı da rahat rahat konuşalım. çay içer misin benim dilim damağım kurudu da.
beni dürüst bir milletvekili assın