orta okul yıllarımda tanıştığım bir türk hard core grubudur. kayseri için benim açımdan milat sayılabilecek bir olay almerde açılan uzelli müzik tir. burası adamakıllı müzik ve kitap mağazası hizmeti veren ilk ve tek yerdi. haftanın 3-4 gününde uğramadan edemediğim bu mağazadan fazlasıyla sebeplenmişimdir, zira bu grupla tanışmam da buradaki kaset raflarında kaybolmam üzerine olmuştur. fazlasıyla absürd olan kapağıyla beni etkilemiş ve satın almamı sağlamıştır. işte her şey bundan sonra başlamıştır.
bu saçma kapaklı ve kayıt kalitesi düşük kaset beni ele geçirmiş ve hard core u dimağıma sokmayı başarmıştır. günlerce şarkıları aklımdan çıkmaz olmuş, üç kuruşluk bateri bilgimle kalemlerimle okul sıralarında ritm tutturmuştur.
ardından kaset bu yoğun ilgi karşısında kaybolmuş ve ısrarlı çabalarım sonunda mağaza deposundan çıkarılıp ikinci defa şahsım tarafından satın alınmıştır.
bu ikinci kaset de kaybolunca üçüncüyü almak artık koymuştur ve grup unutulmaya terk edilmiştir.
aradan yıllar geçmiştir ve istanbulda megavizyonda bu grubun kasetine yine rastlanmış ardından maddi yetersizlikler sonucu alınamamıştır.
aradan aylar geçmiş ve gün bugün olmuştur. sabah dream tv de klipler dönerken bir şarkı çıkar çıkmaz kulaklarım dikilmiştir, "ahan da something s wrong çalıyo lan" denmiştir! heyecanlanılmıştır. fakat sözler türkçedir ikinci fakat gitar ve davul tonlarından tutun bir iki farklılık dışında neredeyse her şeyiyle yıllar önce dinlediğim şarkıdır. klip sonuna kadar beklenip grubun adının something s wrong çıkması beklenmiştir. fakat o da nesidir? grubun adı son yıllarda ortaya çıkan ankaralı rock grupları arasında yer alan deja vu çıkmıştır. errant bu olayı çözememiştir. acaba grup isim değişikliği ile yeniden mi çıkmıştır, yoksa deja vusomething s wrongun bu şarkısını yeinden mi söylemiştir. errant kısa bir araştırma yapmıştır ve eldeki verilerle bu ikilinin ayrı gruplar olduğuna kanaat getirmiştir. ama yine de deja vu nun şahsıma yaşattığı deja vu için bu gruba teşekkür bir borç bilinmiştir.
peki bu yazdıklarım sözlüktekileri ne kadar ilgilendirmektedir?
girideki kip seçimi ne derece doğrudur?
bir somethings wrong vardı, ona ne olmuştur?
bir de ilhan irem vardı, ona ne olmuştur?
artık giri sonlanmalı mıdır?
evet midir?
pekidir...